Μετάβαση σε περιεχόμενο

dimdaf

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

10 Good

Σχετικά με dimdaf

 • Ιδιότητα
  Junior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Ευχαριστώ μάνες,για τις πληροφορίες.Εμείς θα το κάνουμε στον κ.Παππουή στο Ιπποκράτειο και τελικά συνειδητοποιώ ότι καλή είναι η ενημέρωση αλλά απο ένα σημείο και μετά πρέπει να έχεις και εμπιστοσύνη στο γιατρό.Γνωρίζετε αν θα μπορούμε να το κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα το παιδί μετά από κάνα μήνα?
 2. άπτην γέννα μας είχαν ενημερώσει,αλλά όλοι μας καθησυχάζαν ότι είναι..τίποτα! και μας το άφηναν για αργότερα.και τώρα που ήρθε η ώρα...ψαχνόμαστε!εμάς θα μας το κάνουν στο Ιπποκράτειο την ίδια περίοδο.μας είπαν για 1,5 ώρα χειρουργείο και για καμμιά 10 μέρες νοσηλεία.έχεις υπ'όψη σου πόσο περίπου κοστίζει μια τέτοια εγχείρηση? μήπως ο κ.Λάππας συνεργάζεται και με τον Αγ.Λουκά?σου εύχομαι καλό κουράγιο!
 3. Ευχαριστώ Ελένη χ για τις χρήσιμες πληροφορίες!Θα ήταν όμως,θέλω να πιστεύω, καθησυχαστικό να μου "χαρίσει"κάποια-ος προσωπικές εμπειρίες απο΄μία τέτοια επέμβαση!
 4. Καλησπέρα!Έχω ένα αγοράκι 2,5 χρονών με υποσπαδία.Πρόκειται μάλλον να χειρουργηθει και θά'θελα,παρακαλώ, πληροφορίες για τυχόν εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας(Laser?),καλούς γιατρούς στην θεσ/νικη(Ιπποκράτειο?)και την εμπειρία σας απο την όλη διαδικασία. Ευχαριστώ!
×
×
 • Προσθήκη...