Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

beboulinos

Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  1. κορίτσια καλημέρα και από μένα! Έχω κι εγώ ένα αγοράκι 50 ημερών και ενα αγοράκι 2,5 χρονων.. Τώρα τελευταία αντιλαμβάνεται ο μεγάλος ότι το μωρό ήρθε για να μείνει και διεκδικεί όλο και περισότερο το χρόνο μου. Στη μια μεριά θηλάζω το μωρό και με το άλλο χέρι φτιάχνουμε παζλ, ζωγραφίζουμε ή παίζουμε με τις φιγούρες του καραγκιόζη! Επίσης μιλάω στο μωρό και του παινεύω τον αδελφό του! ο μεγάλος με βοηθάει όσο γίνεται ( φέρνει την πανα ππίλα σαλιάρα κλπ) Όλα κυλούν αρκετά ομαλά. Αυτό που δεν κάνω ποτέ και σας το δίνω σαν συμβουλή έιναι να μην αντιληφθεί το μεγάλο παιδί ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στην συμπεριφρά του εξαιτίας του μωρού. Δηλαδή δεν του λέω μη φωνάζεις γιατί θα ξυπνήσεις το μωρό αλλά του λέω ότι με πονάει το κεφάλι μου και γενικώς αν πρέπει να αλλάξει η συμπεριφορά του εξαιτίας του μωρού΄του το παρουσιάζω ότι πρέπει να το κάνει εξαιτίας μου ή για άλλους λογους άσχετους με το μωρό!! Αυτά από μένα να χαιρόμαστε τα μωράκια μας και να ειναι γερά.
  2. καλημέρα κορίτσια! περιμένω κι εγώ το δεύτερο μωρό μου! ΠΗΤ 29 Οκτωβρίου 2010 στην Κέρκυρα!! εύχομαι με το καλό να γεννήσουμε όλες !!!
  3. Σ'ευχαριστούμε πολύ! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς και λαχταράς να αποκτήσεις. Και με την ευκαιρία να ευχηθώ στις συνγενεθλιάζουσες(ωραία λέξη ε?) υγεία , υπομονή και γερά και χαμογελαστά παιδιά!!!
  4. μπεμπούλη καλησπέρα! Νομίζω πως σε καταλαβαίνω, γιατί κι εμείς έχουμε περάσει κατά καιρούς τέτοιες φάσεις.Νομίζω όμως πως όλα έχουν την εξήγησή τους , απλά είμαστε χωμένοι στην ρουτίνα και βλέπουμε μόνο την δική μας πλευρά. Είσαι σίγουρη πως με την δουλειά του είναι όλα καλά? Με την οικογένειά του ? Για το τρίτο πρόσωπο νομίζω πως μπορείς να το καταλάβεις αν υπάρχει . Με τους φίλους σας πως είναι? Ούτε και με τους φίλους σας παρέα δεν βγαίνετε? Η φυγή , όσο κι αν ακούγεται λυτρωτική δεν είναι λύση! Μπορείς όμως να αφήσεις το παιδί από το πρωί στη μητέρα σου και να κάνεις για μια μέρα ό,τι θέλεις για ΣΕΝΑ! Σπίτι για ξάπλα , χάζι στις βιτρίνες , περιποίηση του εαυτού σου. Αφού δεν κάθεται να μιλήσετε, γράψε ένα γράμμα και άφησέ το κάπου να το δει. Μην τον πιέσεις να το διαβάσει.απλά άφησέ το και να είσαι σίγουρη ότι θα το διαβάσει και θα το "δουλέψει" στο μυαλό του. Μην του γράψεις όμως παράπονα και μην του επιτεθείς. Γράψε του πώς αγαπηθήκατε , πόσο ερωτευμένοι ήσασταν και πόσο σου λείπει πια αυτό! Γράψε πως χρειάζεσαι να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και οι 2 και οι 3 και γράψε οπωσδήποτε οτι θα είσαι δίπλα του να τον βοηθήσεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θύμησέ του πόσο τον αγαπάς και πόσο σ'αγαπάει και θέλεις να είσαστε όπως παλιά!!! Σε μένα έπιασε! Αφησα το γράμμα στο μαξιλάρι του και δεν είπα κουβέντα! την άλλη μέρα μου είπε ότι το διάβασε και πάλι δεν του είπα κουβέντα. Σιγά σιγά όμως λέγοντάς του ότι εδώ για να τον βοηθήσω πέρασε η μπόρα.( Είχε χάσει την δουλειά του και ήταν τελείως σαν "χαμένος". Συγγνώμη για τα πολλά αλλά στενοχωριέμαι με τέτοιες καταστάσεις. Α!!! και προσπάθησε να δείχνεις περιποιημένη κι ας νιώθεις αόρατη κάθε φορά που περνάς από μπροστά του. Καλή δύναμη και εύχομαι σύντομα να τα ξαναβρείτε!!! φιλια
  5. μην ανησυχείς! κι εγώ θήλαζα και αδιαθετησα μετά από 8-9 μήνες! ευτυχώς χωρίς πόνους!! Σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο!!
  6. καλησπέρα! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν πίστευα πως θα ήμουν έγκυος καθώς ήταν οι πρώτες μας προσπάθειες, ο άντρας μου όμως ήταν σίγουρος! Τώρα , την τελευταία εβδομάδα νομίζω πως έχω το αδελφάκι του μπεμπουλίνου μου στην κοιλίτσα μου αλλά περιμένω την καθυστέρηση για να κάνω το τεστ. Μάλλον αναγνωρίζω και κάτι συμπτώματα που είχα ίσως και η επιθυμία ... τι να πω... Πάντως εύχομαι σε κάθε κοπέλα που το επιθυμεί γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία να το αποκτήσει!!!
  7. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    τελικά ομολογώ πως δεν τα καταφέρνω...
  8. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    μάλλον τώρα
  9. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    ελπίζω να φαίνεται τώρα
  10. Να σου πω ότι κι εγώ ένιωσα όπως λέει ο άντρας σου? Μόλις σταμάτησα το θηλασμό (περίπου 10-11 μήνες) πραγματικά ένιωσα πως έγινα πάλι γυναίκα, θηλυκό.!!!Με τον άνδρα μου δεν το συζητήσαμε απλά όταν του το είπα φάνηκε κι αυτός να συμφωνεί!
  11. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    είναι μεγάλο το αρχείο , θα προσπαθήσω ξανά
  12. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    βέβαια την κάνεις την δουλειά σου αν υπάρχει και αλλού το κίτρινο χρώμα στην βάπτιση. Με ένα μακρύ κομμάτι τούλι φτιάχνεις ένα μεγάλο φιόγκο και αφήνεις από αριστερά και δεξιά τούλι σαν γιρλάντα. Όπως είναι στρωμένο το τραπεζομάντηλο , πιάνεις με παραμάνες την μία άκρη από τη μία και την άλλη από την άλλη πλευρά και έτσι ο φιόγκος θα πέφτει σχεδόν στο κέντρο του τραπεζιού , Μπορείς να κρεμάσεις και μια κούκλα νεράιδα που πουλάει στα jumbo. Στέλνω ένα σχέδιο για το τραπέζι!!!
  13. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    καλημέρα! Ρώτησε στην εκκλησία αν διαθέτουν τραπεζάκι , διαφορετικά πάρε το δικό σου ! Με ένα τραπεζομάντηλο θα είναι μια χαρά. Να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια χάρτινα χρωματιστά τραπεζομάντηλα ειδικά για πάρτυ σχετικά μεγάλα και μπορούν ανα σε βολέψουν για την περίσταση. Θα έχει κάποιο κεντρικό θέμα ο στολισμός?
  14. καλησπέρα. Κι εμένα ο μικρός μου ελαχιστές φορές όπως κλαίει σαν να του κάβεται η ανάσα, αλλά τον παρακολουθώ και χωρίς να τον τρομάζω τον αγκαλιάζω και τον χαιδεύω και ηρεμεί! Η μαμά μου όμως τρομάζει γιατί η αδελφή μου όταν ήταν μωρό , από το πολύ κλάμα μελάνιασε και της γύρισε η γλώσσα πίσω. Ευτυχώς όμως ήταν εκεί ο παππούς μου και της τράβηξε την γλώσσα έξω και πέταγε ψηλά την αδελφή μου να συνέλθει. Τελικά όλα ήταν πήγαν καλά. Άρα καλό θα είναι όταν την αγκαλιάζεις να ρίχνεις και μια ματιά στην γλώσσα της. Δεν θέλω να σε τρομάξω ,απλά να σου πω την εμπειρία μου! Μην ανησυχείς φάση είναι και θα περάσει , απλά αντιμετώπισέ το με ψυχραιμία!
  15. beboulinos απάντησε στο θέμα του/της tinky09 topic στο Όνομα - Βάφτιση
    Επίσης στο βιβλίο αργότερα μπορείς να κολλήσεις τις καρτούλες από τα δώρα που θα λάβετε. Έτσι ακόμα κι αν κάποιοι δεν γράψουν να έχεις την κάρτα τους και να θυμάσαι ότι ήρθαν στη βάπτιση του παιδιού σου!

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.