Μετάβαση σε περιεχόμενο

kweenkatya

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της kweenkatya

  1. Όταν τελικά κάνουμε ομαδική και μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες ή κάθε μία για την άλλη σίγουρα θεωρώ θα βγούμε και γνωστές/γειτόνισσες 😂
  2. Αρχικά δεν βρίσκω ούτε και εγώ την ομαδική , δεύτερον επειδή πάνω κάτω έχουμε ίδιες ημερομηνίες πολύ πιθανόν να βρεθούμε και σε δίπλα κρεβάτια 😂 τουλάχιστον εγώ αυτό ελπίζω να έχω παρέα να περνάνε οι ώρες στο δωμάτιο 😋 ( δίκλινο λέω να πάρω)
  3. Εμένα άρχισαν οι καούρες και πακέτο πάλι εμετοί είμαι χάλια πάλι κάθε μέρα , δοκίμασα πάλι μααλοξ και δεν κάνουν δουλειά άρα έχω αποδεχτεί την μοίρα μου😂 Το καλό είναι ότι βοηθάει πολύ ο σύζυγος σε όλα και δεν τρέχω εγώ για κάτι μόνο καμία βόλτα που πάω το σκύλο για να περπατάω. DOPPLER έχω σε δύο εβδομάδες και στον υπέρηχο που είδαμε το μωρό στης 30 εβδομάδες που μπήκα τώρα είναι 1,5 κιλό και μεγαλώνει μέρα με την μέρα.
  4. Εγώ έχω πάρει ρούχα μόνο,τώρα μετράμε με τον σύζυγό διαστάσεις για να αγοράσουμε λίκνο και ότι άλλο χρειάζεται για το παιδί. Εγώ μόνο για καρότσι έκανα έρευνα αγοράς και μέχρι και σήμερα είμαι ανάμεσα σε 2 δεν έχω αποφασίσει 😂
  5. Όχι ούτε πριν ούτε κατά την διάρκεια
  6. Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να γεννήσω πιο πριν γιατί τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 και θέλω από αρχές Δεκεμβρίου να έχω ξεμπερδεψει και Χριστούγεννα να είμαι χαλαρά σπίτι μου 😂 Και το ανχος τουλάχιστον για εμένα από εδώ και πέρα ξεκινάει με το να έχω φτιάξει το σπίτι ώστε να χωρέσω όλα τα πράγματα του παιδιού
  7. Ακριβώς το ίδιο, και εγώ μόλις τώρα την κάνω,28 εβδομάδες Οριακά δεν έκανα εμετό όσο το έπινα 🤢
  8. Εκ τος ότι δεν έχουν κάρτα αλλαγης είναι εκπτωτικά κομμάτια που δεν αλλάζουν 🥺
  9. Γεια σας 😄 γεννάω αρχές Δεκεμβρίου και τώρα μετά την β επιπέδου είχα πάει για παιδικά ψώνια πήρα τα πρώτα φορμακια και ότι χρειάζεται ένα νεογέννητο.Σημερα η πεθερά μου και η μητέρα μου,μου έφεραν 4 τσάντες γεμάτες ρούχα,πετσετακια και ότι άλλο χρειάζεται για το πρώτο διάστημα.Ειναι κρίμα να μείνουν γιατί αποκλείεται ένα νεογέννητο να φορέσει 50 ρούχα 😂 αν κάποια έχει κορίτσι και το αναφέρω επειδή είναι κάποια ροζ και είναι από Αθήνα και έχει πρόσβαση να έρθει στην περιοχή μου μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα να της δώσω μερικά😊
  10. Επίσης είναι κάποια κοπέλα από Αθήνα,και να έχει πρόσβαση να έρθει στην περιοχή μου; Η μητέρα μου και η πεθερά μου,μου έφεραν χθες 4 τσάντες ρούχα,πετσετακια και ότι άλλο θα μπορούσε να χρειαστεί ένα μωρό το θέμα είναι ότι είναι όλα για νεογέννητο και σίγουρα δεν θα μπορέσει να τα φορέσει όλα γιατί ήδη έχω αγοράσει και εγώ άλλα τόσα. Εάν κάποια κοπέλα έχει κορίτσι (επειδή είναι κάποια από αυτά ροζ) και χρειάζεται μπορεί να έρθει να της δώσω κάποια 🥰
  11. Εγώ είμαι 28 και είχα σαν όνειρο να είχα αγοράσει πρώτα ένα μεγάλο σπίτι,να είχα λεφτά στην άκρη ώστε να μπορώ να παρέχω τα πάντα στο παιδί μου και είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω πιο μεγάλη παιδί. Τώρα έτυχε να έχω μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε και σκεφτήκαμε με τον άντρα μου ότι μελλοντικά θα είναι πιο δύσκολα και λόγο ηλικίας και ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει και ετσι προέκυψε το παιδί, είπαμε ότι αφού ο άντρας μου έχει καλή δουλειά και εγώ μετά κάτι θα βρω να κάνω κάπως θα καλύψουμε τα έξοδα έστω και τώρα.
  12. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αδιάκριτη,τι ηλικία έχετε; Όσο είχα πάει για εξετάσεις και περίμενα ήταν άλλη μια κυρία έγκυος που ήταν 39 ετών και συζητούσαμε ότι οι περισσότερες ή κάνουν πολύ μικρές παιδιά ή πολύ μεγάλες ότι θα δεις 18-20 ετών ή 35+ Ότι σε ηλικία 25 ετών για παράδειγμα θα αφοσιωθεί κάποια στην δουλειά της και όχι στο να κάνει οικογένεια αν δεν είχε ήδη.Και συμφωνώ πολύ σε αυτό στο επίπεδο οικονομίας που υπάρχει.
  13. Η κοιλιά μεγαλώνει,το μωρό κάνει πάρτυ και εντάξει στον ύπνο δεν με δυσκολεύει τόσο πλέον παλιά είχα το θέμα των εμετών και ξυπνούσα και μέσα στην νύχτα τώρα κάνα δυο φορές για μπάνιο μόνο. Τρεχω σαν τρελή για πράγματα 😂 ήρθε αυτή η ώρα που επιτέλους έχω βρει τι μου αρέσει και ξεκινάω να ψωνίζω. 26 εβδομάδες είμαι τώρα και εγώ αλλά θεωρώ είναι η κατάλληλη στιγμή να μαζεύεις και τελευταία στιγμή να πάρεις τα πιο ογκώδη πράγματα αν δεν έχεις χώρο,έχω ήδη πάρει αρκετά ρούχα και γύρω γύρω και τώρα θα κοιτάξω για λίκνο και καρότσι. Επίσης αν έχει κάποια φτηνή επιλογή για αυγό ας ενημερώσει γιατί είναι το μόνο που δεν έχω βρει
  14. Και εγώ στο πρώτο παιδάκι είμαι και τώρα μόλις τελείωσα με β επιπέδου αρχίζω να κάνω τα πρώτα ψώνια. Μερικά φορμακια ολόσωμα βαμβακερά, θυλαστρο, μπανάκι μωρού, πετσετακια μωρού σίγουρα έχω μια τεράστια λίστα και με ψώνια για παιδικό δωμάτιο αλλά αυτά ήταν τα πρώτα που αγόρασα ήδη.
  15. Έχω λάβει μέρος σε 50 διαγωνισμούς,έχω δηλώσει τα στοιχεία μου για δωρεάν δείγματα σε ότι site υπάρχει. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω δείγματα ώστε να τα χρησιμοποιήσω να ξέρω τι κρέμες και λάδια να πάρω μετά full size; Και δείγματα για το μωρό.
  16. Εγώ προσωπικά τρώω από όλα ,και χωρίς να είμαι διακοπές 😂 απλά επισημαίνεις ότι είμαι έγκυος θα ήθελα να είναι καλά πλυμένα τα λαχανικά. Και από θέμα κιλών έχω πάρει πολύ λίγα γιατί ως τώρα είχα εμετούς όλη μέρα και όλη νύχτα ότι έτρωγα, άρα τώρα που μπορώ θα φάω σαν άνθρωπος και ας πάρω κιλά 😂
  17. Τελείωσα και εγώ με την β επιπέδου,όλες οι εξετάσεις και μετρήσεις ήταν καλές . Μας είχε βέβαια 3 ώρες γιατί κοιμόταν και δεν ξύπναγε με τίποτα 😂
  18. Και εγώ είχα ανοίξει θέμα σχετικά με το Ιασώ να πάρω πληροφορίες αλλά μόνο μια κοπέλα απάντησε που ήταν σε μονόκλινο ενώ εγώ θα πάω σε δίκλινο
  19. Είχα ρωτήσει εγώ πριν ένα μήνα σχετικά με αυτό, σκεφτόμουν επειδή έχω επιλογή Έλενα ή Ιασώ και αποφάσισα Ιασώ. Τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 αλλά επειδή θέλω να προγραμματίσω την γέννα μου με καισαρική λογικά θα είναι πιο πρίν ( το φοβάμαι να πάει 40+)
  20. Και εγω περιμένω την Πέμπτη έχω β επιπέδου να δω γιατί σήμερα πήγα στον γιατρό 23 εβδομάδες και είναι 426 γραμμάρια μόνο και θεωρούσα ότι θα είχε πάρει περισσότερα. Πάντως ο γιατρός μου δεν ανησυχεί για κάτι.
  21. Εγώ μέχρι τώρα είχα εμετούς κάθε μέρα και τώρα που έχουν αρχίσει και έχω ανα 2-3 μέρες λέω ωραία θα ξεκινήσω να βγαίνω και από χθες και έχω την μέση μου,μια με τραβάει η κοιλιά μου😂 Και πιο μετά θα νιώθω να κλοτσαει άρα δεν με βλέπω για πολλά.
  22. Εγώ στην αναμονή ακόμα,είμαι 22 εβδομάδες και στης 23 την άλλη εβδομάδα έχω να επιπέδου. Καμπύλη σακχάρου δεν νομίζω να χρειαστεί γιατί κάνω εξετάσεις ανά δύο εβδομάδες και είναι μια χαρά το ζάχαρο μου,δεν τρώω και γλυκά βέβαια και ότι τρώω το βγάζω πάλι 😂 Είδα σε ένα βίντεο βοηθητικές εφαρμογές για πιο μετά,και μου φάνηκε ενδιαφέρον για να σας της δείξω.Για την ώρα εχω μια εφαρμογή που μετράει της μέρες που είσαι έγκυος και σε συμβουλεύει σχετικά με διατροφή ή το πώς να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με μια κοιλιά που μεγαλώνει.
  23. Έχω περάσει και εγώ το ίδιο τώρα είμαι έγκυος 6 μηνών,αν είσαι Αθήνα στείλε μου να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού μου. Εμένα με βοήθησε πολύ και στο κομμάτι της αποκατάστασης και ότι ώρα ήθελα και ότι απορία είχα μιλάγαμε viber.
  24. Η αλήθεια είναι πως έχω ψάξει για κάποια σελίδα σε social ή κάποια ομαδική για να μπορώ να γράφω πιο άμεσα πράγματα να γίνεται συζήτηση και δεν έχω βρει,εγώ είμαι με της μέρες μου δεν μπορώ να καταλάβω άλλες μέρες κοιμάμαι 12 ώρες άλλες ξυπνάω στης 4 ώρες ύπνου και μετά δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ.Οντως δεν βολεύομαι για να κοιμηθώ γυρνάω αρκετά στο κρεβάτι αλλά επειδή βάζω καμία ταινία και χαζεύω μετά με παίρνει εύκολα ο ύπνος.
×
×
  • Προσθήκη...