Μετάβαση σε περιεχόμενο

pennaki

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    439
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    6

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1131 προβολές προφίλ

pennaki's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

374

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Τι να πω που το εζησα live. Παρωδία! Έκανα και τις μικρές arvekap 0.1 πριν την ωοληψια και μετα απο αυτήν εκανα μια arvekap με πιο ισχυρή δόση μακρας διάρκειας. Το θέμα ειναι δεν ξερω τι να κανω τωρα. Αυτο ειναι έτσι οπως το έζησα. Ακομα και οι μαιες τα άκουσαν. Πολυ ασχημη συμπεριφορά που εγω πηγα για να δω τι θα κανουμε. Αλλη όρεξη δεν εχω να πηγαίνω καθε 3 και λίγο τη μονάδα.
  2. Ναι ειμαι καλα ιατρικα. Και στον υπέρηχο μου φωναζε να δες!! Ρε γαμωτο δεν ήθελα τωρα να κανω τίποτα. Ήθελα να ξερω ενα χρονοδιάγραμμα, τι να κανω με την καταστολη. Όχι να μου φωνάζει και να με προσβάλει οτι τους επρηξα κιολας! Αλήθεια ειπώθηκε το τελευταίο.
  3. Το αίμα δεν θα σταματήσει λογω της arvekap. Δεν θα ξεκινήσω τίποτα. Αντισυλληπτικα μου εδωσε (οχι cyclacur).
  4. Εγω καταλαβα οτι θίχτηκε ιατρικα για θέματα που ρώτησα. Στο τελος ειπε ιατρικα ειμαι μια χαρα κι μπορω μα προχωρησω αλλα αν ψυχολογικα δεν θελω, ειναι οκ σεβαστό, αφού πρώτα τα άκουσα. Δεν ξερω τι να κανω. Παλι θα παρω αντισυλληπτικα επί καταστολής. Ένα σωρό φάρμακα λόγω αστοχιων!!
  5. Μα σήμερα πήγα να δουμε πως θα προχωρήσουμε, να δουμε τι θα μας πουνε, αν θα μπει καποιο χρονοδιάγραμμα. Αυτοί ειπαν υπέρηχο και να ξεκινήσουμε cyclacur. Ωπα λεω, μετα απο αυτο που περασα δεν θελω τωρα γιατι εχω τους φόβους μου. Δεν θελετε να ακούσετε τι άκουσα. Με ρωτούσε συνέχεια ποτε θες, πότε θες..... Εκει αιφνιδιαστηκα και πραγματικά κομπλαρα. Συν οτι οτι μας ελεγε ο γιατρος οτι τα εχει εξηγήσει ολα. Κι εκεί πετάχτηκε ο άνδρας μου ότι δεν τα είχαμε πει κάτι για αυτή την περίπτωση.
  6. Ειναι απο την ενεση, αν δεν έλεγα αυτα που βιώνω θα με άφηναν με την καταστολη και θα περίμενα περιοδο μετα απο 2 μηνες. Η απάντηση που μου έδιναν ειναι φαντασου το σαν να μην εχεις περιοδο λόγω πολυκυστικων. Σήμερα αντιμετώπισα μια άσχημη συμπεριφορά γιατι ούτε η ιδια ενημερώθηκα οτι οτι αυτοί θα προχωρούσαν σε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα κι αυτο ηθελαν να δουν (σας ειχα πει τι επικοινωνία ειχα μια εβδομάδα πριν). Ουτε εξέταση δεν ήθελαν να κάνουν μετα απο την υπερδιέγερση γιατί με εβλεπαν στην οψη μια χαρα. Με το ζόρι έγινε και ειπαν οτι τους επρηξα κιολας. Τα άκουσα απο πανω γιατι ειπα τους ενδοιασμούς μου, μίλησα για τους φόβους μου για το αν είναι ιατρικά σωστο να γινει εμβρυομεταφορα κατευθείαν μετα απο υπερδιέγερση και ότι δεν εχω τη σωστή καθοδήγηση για την πορεία της θεραπειας (ειχα μπερδευτεί με οτι εγινε για το πως θα προχωρήσουμε). Ειπώθηκαν πολλα. Με ρωτούσαν εκει επι τόπου ποτε θα κανω την εμβρυομεταφορα λες και ήθελαν να την κανουν τωρα και να με ξεφορτωθουν. Με το ζόρι μου έδωσαν αγωγή για ρυθμιση μεσα στην καταστολη. Τι να πρωτοσχολιασω! Τα λεω μεσα απο τη δική μου σκοπια. Κρατιόμουν πολυ μεσα στο γραφείο. Οι αιμορραγίες δεν θα φύγουν ποτε λόγω της ένεσης με την καταστολη. Ειναι λες κι εχω περιοδο κάθε μερα. Συν οι εξάψεις.
  7. Πήγα. Μας ακουσε ολο το νοσοκομείο. Υπάρχει ενα θέμα στην επικοινωνία.
  8. Σε ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να προχωρησω γιατι πραγματικα νιωθω μια στεναχωρια με οτι περασα, ενω ξεκινησα πολυ δυναμικα και με αισιοδοξια. Χαιρομαι που ειστε καλα και οι 2 σας! Ολα καλα μεχρι τελους να την εχεις στην αγκαλια σου.
  9. Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Εσυ πως εισαι; Ολα καλα με τις χοριακες; Με το καλο ο 1ος υπερηχος. ❤️ Εχω τρομοκρατηθει γιατι δεν σταματανε, σαν μικρες ροες κοκκινες, οχι κηλιδες. Δεν ειναι καν καφε μετα απο τοσες μερες.
  10. Αυριο ειναι το ραντεβού. Περιμενω να δω τι θα μου πει. Ειμαι καλα. Πηγα δουλειά και χαρηκα πολυ. Ξέφυγα. Ερώτηση: εχω 7 μερες αιμα μετα απο ωοληψια εκ των οποίων οι 4 ειναι μικρές ροές που δεν λενε να σταματήσουν. Με έχει ανησυχήσει αυτο. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο. Εχω κανει την arvekap 3.75 και μετα μου ήρθε κάτι σαν περιοδος μετα απο 13 μερες από αυτή. Τι να περιμένω;; Ειμαι χαμένη, αγχωμένη, δεν ξερω τι να κανω! Ποτε θα σταματήσει! Πως ειστε οι εγκυουλες;; Ελπιζω κι εγω καποτε να φτασω σε αυτη τη φαση.....
  11. @flowerv καλη επιτυχια κοριτσι μου. Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου το μωράκι σου να φωλιασει και να σε λίγους μήνες να ειναι στην αγκαλια σου. Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή.❤️ @Savina_5 σου έστειλα μήνυμα.
  12. Μου εδωσαν ραντεβου μεσω μειλ. Επελεξαν να επικοινωνησουμε ετσι. Πληρωσα και θα τα ακουσουν ολοι τους! Σωστα ιδιωτικα. Ολα τα πληρωσαμε εμεις. Δυστυχως στον ιατρικο κλαδο, ως επαγγελματιας υγειας δεν πιανονται τιποτα απο αυτα. Μονο χρημα και χρονο μπορει να χασει ο ασθενης.
  13. Θα παω και θα μιλησω ξεκαθαρα. Δεν παιζουμε με τις ανθρωπινες ζωες. Ειδικα με οτι περασα το λιγοτερο που περιμενα ηταν ενα ψυχρο μειλ και την αλλη να ειναι εξαφανισμενη. Αλλα εμ βεβαια στο εξιτηριο εγω βρηκα το θαρρος και κατεβηκα στη μοναδα και ειπα "τα παραπονα μου με ευγενικο τονο" μεσα στο χαλι που ημουνα. Μαλλον δεν τους ηταν αρεστο απ' οσο φαινεται. "Εθιξα" αυτον και το επιτελειο του οταν εγω πεθαινα απο τον πονο. Σεβομαι ωστοσο το γεγονος οτι πολλες κοπελες με αυτον τον γιατρο πετυχαν και τωρα εχουν τα παιδακια τους στην αγκαλια τους. Επισης εχω ηδη σκεφτει το ενδεχομενο να αποχωρησω και να παω σε αλλο γιατρο.
  14. Αφου μια μερα πριν ειχα στειλει μηνυμα στην συντονιστρια και μετα απο καποιες ωρες ενα mail στο ιατρειο, ελαβα ενα ξερο mail χθες το βραδυ, να παω την αλλη εβδομαδα στην μοναδα σε ενα χρονικο διαστημα (7-9) που θα ειναι ο γιατρος να με δουνε. Αν δεν τους βρω να παρω τη συντονιστρια να με κατευθυνει. Συν κατι εξετασεις αιματος. Ουτε η ιδια δεν ξερω γιατι θα τις κανω. Αυτη ηταν η επικοινωνια μαζι τους. Η συντονιστρια ποτε δεν επικοινωνησε μαζι μου πισω, οπως γινοταν τις προηγουμενες φορες και μου εδινε οδηγιες ή για ραντεβου στη μοναδα.
  15. Καλο διπλασιασμο κοριτσι μου ❤️
×
×
  • Προσθήκη...