Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ngsofia

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Ngsofia's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • Dedicated Rare

Recent Badges

41

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Σούπερ αυξηση!!!!! ολα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχεις κορίτσι μου!!!!
  2. Κορίτσι μου μέσα στον κυκλο η ψυχολογία της γυναίκες περνάει πολλά σκαμπανεβασματα και όσο δεν βλέπουμε το θετικό αποτέλεσμα απογοητευομαστε!! Δεν είναι εύκολο να ελέγχεις το άγχος και το στρες αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να ξεχνιέσαι κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και να βρίσκεσαι με άτομα που νιώθεις καλά κοντά τους και ξεφεύγει το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις. Δυστυχώς μόνες μας πρέπει να βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Είναι μέρες που είναι μαύρες και άλλες όχι τοσο. Καλό είναι να πιστεύουμε πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά και να εμπιστευτουμε τα σχέδια που έχει ο θεός για εμάς.. Θέλω να πιστεύω πως οι γυναίκες που πραγματικά θέλουν να γίνουν μανούλες θα τα καταφέρουν.
  3. Nαι οποιαδήποτε μέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Για TSH να μην έχεις φάει.
  4. Ακριβώς έτσι και εμένα μου έβγαλε εμπιστοσύνη και ηρεμία με τον τρόπο που μιλάει. Όντως τα σχόλια είναι θετικά.
  5. Οχι κορίτσι μου δεν έχω κάνει ποτέ πρόκληση δεν έχω θέμα με την ωορηξια. Απλώς έχω χαμηλη ΑΜΗ και μια σάλπιγγα κλειστή και για αυτό ο λόγο ηλικίας 38μισο σκέφτομαι αν δεν ερθει θετικό τεστ τους επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Το γιατρό Σα..φη τον επισκέφτηκα πρώτη φορά για σαλπιγγογραφια και να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης μας όπου κ αυτος μας έδωσε περιθώριο μερικούς μήνες. Εσένα τι σου πρότεινε; τον γνωρίζεις χρόνια; Εμένα μου έκανε καλή εντύπωση και φάνηκε πως έχει γνώσεις.
  6. Καλημέρα!!! Εγώ έχω χασιμοτο και παίρνω χαπι ξεκινήσαμε προσπάθειες και μετά από 4 μήνες άρχισα να ψάχνομαι με εξετασεις παρόλο που έπαιρνα το χάπι μου ή, tsh ήταν στο 6 ο ενδοκρινολόγος μου είπε με αυτή την τιμή δεν θα εμένα έγκυος. Και μου άλλαξε το χάπι και έπεσε. Το 3 δεν είναι πολύ υψηλό για να σου επηρέαζε την ωορηξια αλλά καλό είναι να επαναλάβεις την εξέταση και να δεις έναν ενδοκρινολόγο. Είχες ποτέ άλλη φορά θέμα; μην σε ανησυχεί κάτι λύνεται εύκολα.
  7. Είναι όντως λίγο ψηλά η tsh για ασφαλή σύλληψη θέλουμε ιδανικά κάτω από 2. Έχεις δει ενδοκρινολόγο;
  8. Ωραία συγχαρητήρια κοριτσι μου!!! Ηταν αναμενόμενο μιας κ η γραμμη ηταν αχνη!!! Καλούς διπλασιασμους τώρα!!! Το σπορακι να πιαστεί καλά και ολα να πανε κατ ευχήν!!!!🙏🙏🙏🙏
  9. Καλησπέρα Κορίτσια @Eirin Ναι νομίζω πως είναι καλύτερα όταν το νιώσεις πως σου χρειάζεται να πας σε ένας εξειδικευμενο Γυναικολόγο όπου και θα αξιολόγηση της κατάσταση σας και θα σας προτείνει λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν σου λένε με την μια πήγαινε για εξωσωματική ειδικά αν οι εξετάσεις είναι καλές. Αλλά όπως λες και εγώ την παρακολουθώ την coah και με ηρεμεί ο τρόπος της. Πιλατες με βιντεακια στο YouTube κάνα μισάωρο ίσα κάνω μια ήπια ασκηση γιατί δεν έκανα τίποτα... Τα γλυκά κρατιέμαι να μην τρώω κ αποφεύγω να φτιάχνω η να αγοράζω αλλά από κανενα κομματάκι σοκολατιτσα τρώω να μη μου πέσει κ το ζάχαρο...χάχα Ούτως ή άλλως όλα με μέτρο δεν πειράζουν οπότε φάε ότι σου κάνει όρεξη!! Αν γράψεις στο chat gpt διατροφή για ενίσχυση γονιμοτητας θα σου βγάλει κάποιες συμβουλές.
  10. Mπραβο κορίτσι μου ήρθε αυτή η μέρα!!! Σου εύχομαι πραγματικά να ριζώσει το σπορακι/α σου και να δεις το θετικό τεστ. 🙏🙏🙏 Να περάσουν όσο πιο γρήγορα και χαλαρά οι μέρες σου αν και καταλάβαινω την αγωνία.. Σε πόσες μέρες σου είπαν για χοριακη; Για συμπτώματα και να μην νιώθεις δεν σημαίνει κάτι είναι πάρα πολύ αρχή. Κάνε θετικές σκέψεις να πάνε όλα κατ ευχήν!!!!
  11. Ναι δεν είναι εύκολο να τα τηρούμε όλα αυτά θέλουν κ χρόνο κ προσπάθεια. Εγώ προσπαθώ να τρώω καλύτερα και περισσότερο και αποφεύγω τα πολλά γλυκά που μου αρέσουν κιόλας τα έχω όμως μειώσει. Επίσης κάνω κάθε μέρα μιση ώρα πιλατες στο σπίτι κ όσο μπορώ περπάτημα. Βιταμινες παίρνω πολυβιταμινες pregnacare conception και εγώ κ ο σύζυγος και εγώ παίρνω κ Ω3. Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις κ ανάλογα τα αποτελέσματα που θα έχω αν χρειαστεί μου πρότεινε κ βιταμίνη D συμπλήρωμα κ συνενζυμο Qo10 για τα ωαρια βοηθάει στην ποιότητα. Αχ ο οργανισμός πρέπει να είναι στα καλύτερα του για να μπορέσει να υπάρξει εγκυμοσυνη.. Αν δεν κάνεις κάθε μήνα ωορηξια λογικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να μείνεις ... Ακολούθησε τον γιατρό σου να προσπαθήσετε να βάλετε τον κύκλο σε σειρά. Και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνετε άλλες εξετάσεις να σας προλάβει το θετικό τεστ.
  12. Εμένα και ο γυναικολόγος γονιμοτητας μου έδωσε συμβουλές για διατροφή άσκηση εγώ πρέπει να παρω και κιλά. Και όχι ποτό όχι κάπνισμα. Και μου πρότεινε και συμπληρώματα.
  13. Ναι αυτήν παρακολούθω και εγώ για αυτήν σου έγραψα. Φαίνεται πολύ θετικός άνθρωπος και με γνώσεις και δεν το παίζει η ίδια γιατρός. Ναι τέτοιες σύμβουλες δίνει και για διατροφή βιταμίνες. Σε γιατρό γονιμότητας έχεις πάει; Από εξετάσεις τι έχετε κάνει; Από την πλευρά του άντρα κάνατε σπερμοδιαγραμμα;
  14. Εχω επισκεφθεί γιατρό για υπογονιμοτητα αλλά όχι σύμβουλο. Παρακολουθώ ομως μια μαία που είναι σύμβουλος γομομοτητας και οτι σχολια διαβάζω λένε τα καλύτερα. Σε κατευθύνει στο τι να κάνεις με εξετάσεις συμπληρώματα και λοιπά για να γίνει έλεγχος όλων των παραγόντων και σου προτείνει μετά ένα πλάνο. Αυτά όμως σου τα λέει κ ο γιατρος.
  15. Καλησπέρα κορίτσι μου ευχαριστώ πολυ!! Σημασία έχει ότι τα κατάφερες!! Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι αν τελικά προχωρήσουμε σε εξωσωματική δεν έχω ιδέα πόσες ωοληψιες θα χρειαστούν λόγο χαμηλής ΑΜΗ και με ολα αυτα ο χρόνος περνάει. Με το Θεό βοηθό μακάρι όλες στο τέλος να τα καταφέρνουμε με οποιοδήποτε τρόπο!!
×
×
  • Προσθήκη...