Μετάβαση σε περιεχόμενο

elsf

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

elsf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. @Eva29 ευχαριστώ τόσο πολύ που μου απάντησες. Όχι αίμα δεν είχα καθόλου ούτε έχω προς το παρόν. Η χοριακη μου χθες ήταν 2300. Είδαν σάκο μέσα στη μήτρα αλλά μου είπαν ότι είδαν και λίγο υγρό απέξω που δε ξέρουν σε τι μπορεί να οφείλεται. Μπορεί να είναι του οργανισμού αλλά υπάρχει και σπάνια περίπτωση όπου συνυπάρχει η εξωμήτρια και η ενδομήτρια κύηση. Έχεις ξανακούσει κάτι τέτοιο;
 2. Καλημέρα σας κορίτσια! Σας παρακαλώ, ας με βοηθήσει κάποια. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω αγχωθει αρκετά. Μετά από πόνους πήγα στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι βλέπουν ένα μικρό σάκο μέσα στη μήτρα αλλά και λίγο υγρό απέξω. Τώρα θα μπω στην 5η εβδομάδα. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό; Εχετε ακούσει κάτι;Τι μπορεί να είναι; Ο γιατρός που ήταν εκεί μου είπε ότι προς το παρόν δε φαίνεται κάτι αλλά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου συνυπάρχει ενδομήτρια και εξωμήτρια κύηση. Με έχει καταβάλει το άγχος... Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο!
 3. Καλημέρα σας! Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω αγχωθει αρκετά. Μετά από πόνους πήγα στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι βλέπουν ένα μικρό σάκο μέσα στη μήτρα αλλά και λίγο υγρό απέξω. Τώρα θα μπω στην 5η εβδομάδα. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό; Τι μπορεί να είναι; Ο γιατρός που ήταν εκεί μου είπε ότι προς το παρόν δε φαίνεται κάτι αλλά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου συνυπάρχει ενδομήτρια και εξωμήτρια κύηση. Με έχει καταβάλει το άγχος.
×
×
 • Προσθήκη...