Μετάβαση σε περιεχόμενο

Liast

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Liast's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Liast

  Έχω μπερδευτεί

  Μακάρι να έχουμε όλες μας το μπεμπακι που θέλουμε
 2. Το γεγονός ότι τελικά δεν είμαι η μόνη που το περνάει αυτό (γιατί το τελευταίο χρόνο 4 φίλες και 2 ξαδερφες έκαναν μωράκι ή περιμένουν μωράκι και αυτό δεν βοηθά στο άγχος μου) με κάνει να νιώθω κάπως καλύτερα.. Πάντως ευχαριστώ και εύχομαι και σε εσένα αλλά και σε όποια το θέλει τοοοσο πολύ να έχει όσο πιο γρήγορα φουσκωμένη κοιλίτσα...!!
 3. Κανονική ήταν δυστυχώς. Πως να μην αγχώνομαι? Μακάρι να ήξερα τον τρόπο.. Ευχαριστώ πάντως. Είναι πιο όμορφο να ακούς έτσι ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη πάρα να το δεις σε τεστ..
 4. Liast

  Έχω μπερδευτεί

  Καλησπέρα είναι πρώτη φορά που στέλνω σε μια πλατφόρμα. Πριν 1, 5 χρόνο ξεκινήσαμε προσπάθειες για νινι με τον άντρα μου για 7μηνες και τπτ. Αποφάσισα ότι ήθελα να σταματήσουμε γιατί είχα απογοητευτεί και δεν το άντεχα. Τώρα μετά από καιρό νιώθω έτοιμη και προσπαθούμε ξανά είμαστε στον 2 μήνα προσπαθειών και εδώ έρχεται ο προβληματισμος μου. Από το τέλος της περιοδου έχω έντονο πρήξιμο στο στήθος αραιά και που ελαφριούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά μια εβδομάδα δέκατα ενώ σε μια εβδομάδα από τώρα περιμένω την επόμενη περίοδο Δεν θέλω να κάνω τεστ γιατι δεν αντέχω το αρνητικό αποτέλεσμα. Πως το βλέπετε εσείς αυτό?
 5. Καλησπέρα είναι πρώτη φορά που στέλνω σε μια πλατφόρμα. Πριν 1, 5 χρόνο ξεκινήσαμε προσπάθειες για νινι με τον άντρα μου για 7μηνες και τπτ. Αποφάσισα ότι ήθελα να σταματήσουμε γιατί είχα απογοητευτεί και δεν το άντεχα. Τώρα μετά από καιρό νιώθω έτοιμη και προσπαθούμε ξανά είμαστε στον 2 μήνα προσπαθειών και εδώ έρχεται ο προβληματισμος μου. Από το τέλος της περιοδου έχω έντονο πρήξιμο στο στήθος αραιά και που ελαφριούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά μια εβδομάδα δέκατα ενώ σε μια εβδομάδα από τώρα περιμένω την επόμενη περίοδο Δεν θέλω να κάνω τεστ γιατι δεν αντέχω το αρνητικό αποτέλεσμα. Πως το βλέπετε εσείς αυτό?
×
×
 • Προσθήκη...