Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΑΜ55159

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

ΣΤΑΜ55159's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. ΣΤΑΜ55159

  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

  Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Βεβαίως θα την παρακολουθήσω την εκπομπή μπας και βγάλω κάποια άκρη , γιατί ομολογώ έχω πελαγώσει και αγχωθεί πάρα πολύ με όλο αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Αντεύοχομαι για ό,τι καλύτερο!
 2. ΣΤΑΜ55159

  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

  Καλημέρα, καλή εβδομάδα! όταν πήγα στην δικηγόρο, της πρότεινα να κάνω και υιοθεσία με παιδάκι απο το εξωτερικό. Με αποθάρρυνε αμέσως γιατί μου είπε πως είναι πολύ ακριβή η διαδικασία. πολλαπλές φορές πληρωμές σε εισιτήρια αεροπλάνου, διαμονής, να πληρώσω τον υπεύθυνο εκείνης της χώρας, να πληρώσω τον έναν να πληρώσω τον άλλον. Θέλει γερό πορτοφόλι, αυτό είπε. Εγώ ανήκω σε μέση ελληνική οικογένεια. Παρόλα αυτά, έχετε δίκιο, ας μην σταθώ στα λεγόμενά της και ας ενημερωθώ απο το υπουργείο εξωτερικών. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!
 3. ΣΤΑΜ55159

  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

  όμορφη καλημέρα!! Πήρα τηλέφωνο στο Μητέρα, μου είπαν δεν γίνεται κάτι. Μάλλον πρέπει να περάσω απο εκεί κάποια στιγμή, μήπως με κατευθύνει κάποιος αρμόδιος. Θα κάνω αίτηση υιοθεσίας και στην anynet. Γενικά ψάχνω να βρω λύσεις! Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Να σου ζήσει η οικογένειά σου, ευλογημένη, καλότυχη!
 4. ΣΤΑΜ55159

  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

  Δεν το κάνω γιατί φοβάμαι μήπως ξανά αποτύχει ακόμη μία εγκυμοσύνη.. και δεν θέλω να ξαναμπώ σε μία τέτοια δυσάρεστη κατάσταση... Ο γυναικολόγος μου που είχα όλη μου την ζωή, με κατέστρεψε.... Πράγματα που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε. Και εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα να το ψάξω περισσότερο αναλυτικά στο καθετί, στο κάθε γυναικολογικό θέμα γιατί είχα επαναπαυτεί πως ο γυναικολόγος μου είναι άριστος και αξιόπιστος... τέλος πάντων. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!
 5. ΣΤΑΜ55159

  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

  Καλησπέρα σας. Είμαι 42 ετών . Με 4 αποτυχημένες προσπάθειες με κανονική εγκυμοσύνη, μου πέθαναν 4 φορές τα έμβρυα. όλα αυτά πριν πέντε χρόνια . Απο πέρυσι είμαι στην εμμηνόπαυση. Σήμερα πήγα σε δικηγόρο για να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Μου είπε να ψάξω να βρω μέσω ιδιωτικής υιοθεσίας, μα δεν έχω ιδέα πού να ψάξω. Είμαι απολύτως υγιής, έχω δικό μου σπίτι, ανήκω στην μέση ελληνική οικογένεια. Ενδιαφέρομαι λοιπόν για ιδιωτική υιοθεσία. Ευχαριστώ όλες τις γυναίκες που θα με διαβάσουν και θα έρθουν κοντά μου, να με συμβουλέψουν. Δεν ξέρω εαν επιτρέπεται να γράψω το μέιλ μου είτε τηλέφωνο επικοινωνίας
×
×
 • Προσθήκη...