Μετάβαση σε περιεχόμενο

Melina 19

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Melina 19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Καλησπέρα και από εμένα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για αφαίρεση ινομυωμάτων και απευθύνθηκα στο Νοσοκομείο Μεταξά γιατί μου είπαν ότι ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις και πως το νοσοκομείο φημίζεται για την καλή κλινική του. Δυστυχώς, όμως, ο γιατρός που επισκέφθηκα μου είπε πως σε αυτήν τη φάση είναι δύσκολο να κανονίσω εκεί την εγχείρησή μου γιατί λειτουργεί μόνο το ένα από τα έξι χειρουργεία και προηγούνται ασθενείς με κακοήθεια. Πήρα, λοιπόν, και εγώ την απόφαση να με αναλάβει τελικά ιδιώτης γυναικολόγος. Απ ' ό,τι κατάλαβα, τα δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν αυτήν την περίοδο λόγω COVID19.
 2. Melina 19

  Ινομυωματα

  Lucia79 σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Ο ένας γιατρός μου πρότεινε υστερεκτομή, δηλώνοντάς μου πως με αυτόν τον τρόπο εξαλείφονται 100% οι πιθανότητες επανεμφάνισης των ινομυωμάτων. Μου τον πρότεινε, όμως, δεν ήταν απόλυτος και "ωμός" όπως ο τελευταίος που επισκέφθηκα, ο οποίος είπε πως δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αφαίρεση μήτρας, γιατί τα μυϊκά τοιχώματα έχουν ήδη φθαρεί, λόγω του βάρους των ινομυωμάτων. Εννοείται πως δεν δέχομαι έτσι εύκολα την υστερεκτομή σαν μόνη λύση. Ήδη ετοιμάζομαι να δω και άλλον γιατρό.
 3. Melina 19

  Ινομυωματα

  Καλησπέρα και από εμένα. Η μαγνητική κάτω κοιλίας έδειξε 3 ινομυώματα μεγάλου μεγέθους (12, 11 και 10 εκ αντίστοιχα). Έχω μέχρι στιγμής 3 γιατρούς. Και οι τρεις ανέφεραν το ανοιχτό χειρουργείο, ωστόσο ο πρώτος μου μίλησε για αφαίρεση ινομυωμάτων μόνο, ο δεύτερος με κάλεσε να επιλέξω μεταξύ ινομυωματεκτομής και αφαίρεσης ινομυωμάτων μαζί με τη μήτρα ενώ ο τρίτος μου είπε πως είναι αναπόφευκτη η αφαίρεση της μήτρας. Είμαι πραγματικά μπερδεμένη, δεν σας το κρύβω και δεν ξέρω τι απόφαση να πάρω σχετικά με το χειρουργείο...Δεν έχω τεκνοποιήσει ακόμη, αλλά θα το επιθυμούσα.
×
×
 • Προσθήκη...