Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιώτα Κοκό

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Γιώτα Κοκό

  1. Καλημέρα σας είμαι 36 ετών και μετά από κύστες που εμφάνισα η γιατρός μου είπε να κάνω θεραπεία με cyclacur για έξι μήνες. Έχει κάποια εμπειρία από αυτά για τόσο διάστημα? Είναι πολλοί οι έξι μήνες λέτε? Εάν κάποια τα πήρε μήπως η γιατρό έδωσε μαζί και ασπιρίνη?
  2. Καλησπέρα σας και πάλι κορίτσια! Εντέλει θα πρέπει να συνεχίσω την θεραπεία με cyclacur ή κάτι αντίστοιχο και ίσως χρειαστεί να τα πάρω και για έξι μήνες. Έχει πάρει καμία cyclacur όλο το κουτί για τόσο διάστημα? Χρειάζεται να παίρνω ταυτόχρονα και ασπιρίνη δεν μου είπε κάτι η γιατρός μου για ασπιρίνη απλά εγώ ρωτάω. Είμαι 36 ετών και δεν γνωρίζω αυτό το φάρμακο πρώτη φορά θα το πάρω συγνώμη αν γίνομαι κουραστική!
  3. Καλημέρα σας ονομάζομαι Γιώτα και είμαι 36 ετών πρόσφατα πήγα στην γυναικολόγο μου με σκοπό να κάνουμε τεστ παπ υπέρηχο και άλλες εξετάσεις γιατί θέλουμε να προσπαθήσουμε για το πρώτο μας παιδάκι. Γενικά από μικρή εμφανίζω συνέχεια κύστες έτσι και σε αυτόν τον υπέρηχο μου βρήκε ένα αιμοραγικο ωχρό σωμάτιο 5.7 εκατοστών οπότε μου είπε όχι επαφές όχι κούραση και μου είπε να ξεκινήσω θεραπεία με divina η cyclacur δεν ήθελε να μου δώσει αντισσυλιπτικα λόγω ηλικίας. Η κύστη εντέλει έφυγε αλλά στην θέση της βγήκε μια άλλη για κάποιο λόγο. εμφανίζω σε κάθε κύκλο ίσως χρειαστεί να πάρω για αρκετο καιρό αυτά τα σκευάσματα (cyclacur) με έχει πιάσει φοβερό άγχος για όλα φοβάμαι τυχόν παρενέργειες από τα χάπια, φοβάμαι μήπως ξανά βγει ωχρό σωμάτιο και σπάσει και καταλήξω στο χειρουργείο και φοβάμαι γενικά και λόγω covid τα νοσοκομεία αλλά και επειδή μένω σε επαρχία και δεν έχουμε και την καλύτερη περίθαλψη και επειδή δεν μπορώ ακόμα με όλα αυτά να προσπαθήσω για παιδάκι. Συγνώμη για το κατεβατο απλά έχουν μαζευτεί όλα αυτά μέσα μου και δεν είμαι ο εαυτός μου αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια κακά πράγματα ότι θα συμβούν και ήθελα σε κάποιον να τα πω.
×
×
  • Προσθήκη...