Μετάβαση σε περιεχόμενο

Georgia R

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Georgia R

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Georgia R

  Εξωμήτρια κύηση..

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ειλικρινά με ηρεμησες αρκετά!Όλα καλά και σε σένα από δω και πέρα και αν δεν έχεις ήδη αποκτήσει νινι, εύχομαι σύντομα!
 2. Georgia R

  Εξωμήτρια κύηση..

  Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Λυπαμαι που το πέρασες και εσύ αυτό και πολλές ακόμα.. Έχασες την σαλπιγγα σου;Σου είπαν για ποιο λόγο συνέβη; Υπήρχε κάποιο θέμα στη σάλπιγγα; Εμένα μου είπαν πιθανόν να υπάρχει και θα κάνω και σαλπιγγογραφια κάποια στιγμή..Προς το παρόν το παρακολουθούμε μήπως το αποβάλλει ο οργανισμός αλλά μου είπαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ξανά συμβεί..
 3. Καλησπέρα..Στις 2 μέρες καθυστέρηση έκανα τέστ και χοριακη η οποία ήταν χαμηλή,36,1.Ο γιατρός μου στον οποίο δουλευω κιόλας μου είπε ότι είναι πιθανή βιοχημική κύηση.Η δεύτερη χοριακη ανέβηκε στο 62 επίσης πολύ χαμηλή.Να μην τα πολυλογω τελικά ανακαλύψαμε χθες ότι είναι εκτοπη κύηση στην σαλπιγγα δίπλα από την ωοθήκη στον κώδωνα γτ είχα πόνο συνέχεια αριστερά χαμηλά..Η χοριακη έπεσε στο 57 και χθες στο 49.Μου είπε ότι δεν μεγαλώνει οπότε δεν έχει κίνδυνο να σκάσει και ότι θα κάνουμε μεθοτρεξατη.Εγω όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω.Με χει πιάσει φοβία και πανικός μέχρι να έρθει η Δευτέρα να τα πω από
×
×
 • Προσθήκη...