Μετάβαση σε περιεχόμενο

Chri.sa

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Chri.sa

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Κορίτσια επανέρχομαι με νέα: Είμαι έγκυος! Κοντεύει να μου στρίψει βέβαια από την αγωνία γιατί σήμερα που έκανα χοριακή βγήκε 207 και όταν πήρα την μαία μου τηλέφωνο δεν πέταξε κι από την χαρά της... Ωστόσο μου συνέστησε utrogestan & φιλικο οξυ. Ωστόσο ή εγώ δεν έκανα καλά τα τεστ ωορηξιάς ή η ωορηξία ήρθε μετά την 26η μέρα του κύκλου (γίνεται αυτό;;;;). Γιατί εγώ 11η έως 26η έκανα κάθε μέρα τεστ!!! Όπως και να'χει... είμαι συγκρατημένα χαρούμενη!
 2. Στο τέλος δεν μπορεί... θα τα καταφέρουμε όλες μας!! Αυτό για τους ανοωρρηκτικούς κύκλους το έχω διαβάσει κι εγώ και με έπιασε μια ανησυχία, δεν το κρύβω! Από την άλλη λέω: "Τον μήνα που αγόρασα τα τεστ έτυχε αυτό;;;" Όπως και να' χει, τώρα ηρθε η ώρα να πάω στον γιατρό μου να δούμε και υπερηχογραφικά τι γίνεται γιατί αν βασιστώ μόνο στα τεστ, ίσως απογοητευτώ παραπάνω... Σας στελνω θετική ενέργεια και μόνο αισιόδοξες σκέψεις!
 3. Καλησπέρα κι από μένα! Είμαι 39 ετών κι έχω ένα αγοράκι 5 ετών. Τον Νοέμβριο αποφασίσαμε για δεύτερο αλλά είχα μια βιοχημική κι αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Αφού ο κύκλος μου έγινε χάλια (έφτασε έως και 35 μέρες, εκεί που ήταν σταθερός 29 με 30), έβλεπα ροζ σταγόνες κάπου στην μέση και καφέ προς το τέλος, αγόρασα τον προηγούμενο μήνα τεστ ωορηξίας. Από την 11η έως και 26η μέρα βγήκαν όλα αρνητικά. Ωστόσο προσπαθώ να το δω θετικά και χαίρομαι που άνοιξε αυτό το topic, διότι βλέπω ανάλογες περιπτώσεις με την δικιά μου και παίρνω ελπίδες. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας!
 4. Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Αποφάσισα να περιμένω έως ότου μου έρθει περίοδος.
 5. Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια στο forum αλλά παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας. Θα χρειαζόμουν κι εγώ μια συμβουλή: Τον Νοέμβριο προσπαθήσαμε με τον σύζυγο για 2ο παιδάκι, κι ενώ η σύλληψη έγινε κανονικά, απέβαλλα δυστυχώς στην 9η εβδομάδα περίπου (βιοχημική). Μετά από μια επώδυνη περίοδο (ξεκίνησε 29/12), πήγα στον γιατρο, ο οποίος με συμβούλεψε να ξαναπροσπαθήσουμε. Βρήκε υπερηχογραφικά και τις επόμενες γόνιμές μου. Ωστόσο, η προσπάθεια έγινε, αλλά κόλλησα ουρεόπλασμα και χρειάστηκε να κάνω θεραπεία με αντιβίωση. Προσπαθούμε και τον Φεβρουάριο, αλλά γενικότερα έπεσα στην π
×
×
 • Προσθήκη...