Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ani18

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  24
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

16 Good

Σχετικά με Ani18

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Άντε αντεεεεε να τα χαίρεσαι στο άπειρο !!!!! Ηρωίδες μανούλες !
 2. Αααααχ το ωραία νέα μπράβο κορίτσι μου με το καλό τα διδυμάκια σας !!! Σου εύχομαι τα καλύτερα !!!! Μακάρι κ εγώ Δευτέρα την έκανα κ Πέμπτη Παρασκευή έχω κράμπες κ ζαλάδες αρκετές κ μου είπε ο γιατρός πως είναι από την προγεστερονη ! Τώρα τι να πω ελπίζω να πάνε όλα καλά κ για εμένα !!!
 3. Πήρα ρώτησα μου είπαν πως αν δεν δω αίμα να μην ανυσυχω κ πι ζαλάδες μου είναι από την πρόγεστερονη ! Τώρα τι να πω υπομονή μέχρι την Δευτέρα θα ξέρουμε ! Ευχαριστώ 🥰
 4. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου να είσαι καλαααα κ να χαίρεσαι το παιδάκι/α σου !! Νομίζω παντού συμπτώματα βλέπουμε αλλά ναι υπομονή μέχρι την Δευτέρα !!!!
 5. Καλησπερα κορίτσια μου με το καλό αυτός π μήνας να είναι και ο τυχερός μας !!!! Θέλω να ρωτήσω κ εγώ αν καμία από σας είχε έντονους πόνους περιόδου 4 μέρα μετά την εμβρυομεταφορα ! Βάλαμε 2 Βλαστοκυστες . Ευχαριστώωωω
 6. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας !!!
 7. Καλησπερα κορίτσια μου με το καλό αυτός π μήνας να είναι και ο τυχερός μας !!!! Θέλω να ρωτήσω κ εγώ αν καμία από σας είχε έντονους πόνους περιόδου 4 μέρα μετά την εμβρυομεταφορα ! Βάλαμε 2 Βλαστοκυστες . Ευχαριστώωωω
 8. Κορίτσι μου καλημέρα όλα θα πάνε καλαααα !!!!!!! Θετική σκέψη και δες πολλές ταινίες να περνάει η ώρα ! Λίγο έμεινε κ εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και μια μεγάλη χοριακη ! ❤️🥰🥰
 9. Κορίτσια καλησπεραααα!!! Την θετική σας ενέργεια !! Αύριο έχω την εμβρυομεταφορα μου 2 Βλαστοκυστες και έχω τρομερό ανχος !!!!! Καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες εδώ που προσπαθούμε !
 10. Ani18

  Βλαστοκυστες

  Καλή επιτυχία κορίτσι μου αντεεε κ μπορεί να τα λέμε κ από κοντά στο κέντρο ήμαστε πολλές βλέπω ❤️❤️Εγώ περιμένω σήμερα αύριο να αδιαθετήσω να ξεκινήσω κ εγώ !
 11. Ani18

  Βλαστοκυστες

  ΜΠΡΑΒΟ καλά αποτελέσματα σου εύχομαι κ περιμένουμε νέα φιλακιαα❤️🎈
 12. Ani18

  Βλαστοκυστες

  Κορίτσι μου καλησπερα πως πήγαν τα πράγματα τελικά;;;; ❤️❤️
 13. Ani18

  Βλαστοκυστες

  Σε ευχαριστώ πολύ άντε άντε με το καλό να πάνε όλα καλαααα !!!!
 14. Ani18

  Βλαστοκυστες

  Κορίτσι μου καλησπερα πως πηγαίνει η διαδικασία ; Ελπίζω όλα να πηγαίνουν σούπερ ! Να ρωτήσω πήρες τηλ την πρώτη μέρα περιόδου και τι σου είπαν να κανείς ; Και πια μέρα θα κανείς υπερυχο ;σε ρωτάω γιατί ήμαστε στο ίδιο κέντρο κ εγώ πρέπει να ταξιδέψω για να φτάσω Αθήνα γιατί μένω σε νησί !
 15. Ani18

  Βλαστοκυστες

  Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Πετύχαμε με την πρώτη προσπάθεια δόξα το θεό με δυο βλαστοκυστες 5 ημερών !εμεις έχουμε τον Παναγιώτη ψάθα ! Έναν από τους πιο καλούς επιστήμονες για μένα ! Μην ανχονεσαι καθόλου όλα θα πάνε καλά κ θα έχουμε αυτή την χρόνια τα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας !!!
×
×
 • Προσθήκη...