Μετάβαση σε περιεχόμενο

Gif-e

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

763 προβολές προφίλ

Gif-e's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • One Year In Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

69

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Κορίτσια φάνηκε καθόλου η κοιλιά σας? Εμένα είναι ήδη τεράστια για 11 βδομάδες! Κάθε μέρα ψάχνω ρούχα που να κρύβουν λιγο, δε θέλω να φαίνεται τόσο ξεκάθαρα από τώρα, όλοι μάλιστα κοιτάζουν κάπως περίεργα το σημείο. Ίσως επειδή ειναι κ 3η εγκυμοσύνη. Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες βέβαια γινόταν τεράστια μέχρι να γεννήσω
  2. Μην αγχώνεσαι, απλά είσαι τυχερή! Κ εμένα από τη 10η βδομάδα σταματάνε τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι 10+4 καί εχω αυχενική 4 Σεπτεμβρίου
  3. Γειά σας κορίτσια! Είμαι κ εγώ μελλοντική μανούλα Μαρτίου. Εχω ήδη 2 παιδάκια από εξωσωματική, και τώρα το 3ο ήρθε απρόσμενα με φυσική σύλληψη. Ήταν μεγάλο σοκ!
  4. Κορίτσι μου είναι πολύ συχνη η αιμορραγία 1ου τριμήνου στις δίδυμες κλήσεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι
  5. Κορίτσι μου καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου! Αυτά που σου λένε μην τα ακούς κ μην αγχώνεσαι! Ναι τα μωράκια τους πρώτους 6 μήνες είναι δύσκολα, δηλαδή και εγώ έλεγα τώρα αυτό είναι φυσιολογικό? Να με καταβάλλει η κούραση, η αϋπνία, και να μη χαίρομαι το μωρό μου? Ναι, είναι. Η κόρη μου ήταν πιο εύκολο σχετικά μωρο, ο γιος μου μετα έκλαιγε ασταμάτητα για πολύ καιρό, ήθελε συνέχεια αγκαλιές, να κοιμάται μόνο πάνω μου, ξυπνουσε αμετρητες φορες καθε βραδυ κλπ. Τώρα είναι 15 μηνων και είναι ένα πολύ ήσυχο κ υπακουο μωράκι, τόσο που μου κάνει τεράστια εντύπωση!! Αλλάζουν, θα το δεις. Απλώς το πρώτο διάστημα είναι πολλά πράγματα, να συνηθίσουν το ότι βγήκαν από τη μαμά, να ωριμάσει το πεπτικό τους, κολικοι, δόντια και τόσα άλλα. Υπομονή, δεν είναι δύσκολο μωρο, είναι απλά μικρό μωρό! Όλα θα πάνε καλά!
  6. Κορίτσι μου γνωρίζω 2 φίλες μου οι οποίες έχουν ενδομητρίωση. Της μιας ήταν πολύ βαριά κ έκανε αρκετά χειρουργεία πριν την εξωσωματική. Μετα απεκτησε το μωρακι της. Της άλλης δεν ήταν εκτεταμένη. Οπότε προχώρησε σε εξωσωματική. Όλα πήγαν οκ. Αργότερα έμεινε και φυσιολογικά έγκυος. Δεν είναι κάτι τραγικό μην απελπίζεσαι. Ίσως είναι ένα εμπόδιο που δυσκολεύει τη φυσική σύλληψη όμως δεν την αποκλείει.
  7. Ότι και να σκεφτείς, τα φάρμακα θα δουλέψουν οπως πρέπει! Όλες έχουμε άγχος, δε γίνεται να μην έχεις καθόλου. Τελικά είναι πιο απλό από ότι το έχουμε στο μυαλό μας, μην σε αγχώνει!
  8. Είναι πολύ λογικό να νιώθεις έτσι. Αν έχεις δύναμη προσπάθησε να τις μεταφέρεις κ αυτές, κ έχεις πιθανότητες σε αυτές να βρίσκεται το μωράκι σου. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να σκεφτείς πιο ήρεμα τα πράγματα κ να αποφασίσεις. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να μπεις άμεσα σε διέγερση πάλι.
  9. Κορίτσι μου καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου. Λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες. Έχετε ήδη κρυοσυντηρημενα έμβρυα?
  10. Κορίτσι μου γειά σου, εγώ λίγες μέρες πριν την χοριακη είχα πάθει κάτι σαν γρίπη. Πολύς βήχας,κ είχε χαθεί μέχρι κ η φωνή μου. 3 μέρες μετά πήρα θετική χοριακή και όλα πήγαν καλά! Εύχομαι τα καλύτερα! Περαστικά και καλή επιτυχία!
  11. Δυστυχώς οι γυναικολόγοι δίνουν διαγνώσεις κ για άντρες, που φυσικά δεν είναι ο τομέας τους, γι αυτό υπάρχουν οι ανδρολογοι, κ κάποιοι εξειδικευμένο κιόλας σε θέματα αναπαραγωγής. Θα έπρεπε θεωρώ να παραπέμπουν τους άνδρες να κάνουν όλες αυτές τις εξετάσεις, οι οποίες σίγουρα στοιχίζουν σε χρήματα, όμως αν δεν γίνουν σε πολλούς στοιχίζουν χρόνο κ απογοήτευση. Ψάξτε το κ πολλές φορές το σπέρμα βελτιώνεται με βιταμίνες, διατροφή με αντιοξειδωτικά κλπ. Για τα αντιοξειδωτικά στη διατροφή έχει πολύ υλικό κ ο ενδοκρινολόγος δ. Κουρ...., βραβευμένος στο είδος του
  12. @Elli13 κορίτσι μου γίνεται αναφορά απο πολλά κορίτσια στο φόρουμ σε μια αιματολόγο στο Έλενα η οποία κανει ενδελεχη ελεγχο στις καθ εξής αποβολές, αν είσαι κοντά πήγαινε από εκεί, όλες λένε τα καλύτερα.
  13. Κορίτσι μου και εγώ 36η βδομάδα είχα συσπάσεις, μετά σταματησαν,και γεννησα 39+3. Τη δυσφορία την είχα ς μέχρι να γεννήσω
×
×
  • Προσθήκη...