Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tzeniferr

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  24
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Tzeniferr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Καλησπέρα κορίτσια και πάλι. Ο πόνος μεγάλος, η λύπη ακόμα περισσότερη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις απόψεις σας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για όλους μας όταν αποτύχουμε να ξανασηκωθουμε και να προχωρήσουμε. Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τον άνδρα μου. Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω κάτι. Έχει επισκεφτει καμία σας το κέντρο καθ εξιν αποβολης στο Έλενα; Σας βοήθησαν καθόλου; Βρήκατε την αιτία αποβολής; Κλπ. Θα ήθελα να μου λέγατε 2-3 πράγματα από εκεί. Τι εξετάσεις κάνουν εκεί;
 2. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας, που με ενθαρρύνετε σε αυτήν την προσπάθεια. Είναι τραγικο αυτό που μου συμβαίνει και σε εμένα καθώς και σε όλες τισ κοπέλες που δυσκολεύοντε να κάνουν παιδιά. Ψυχολογικά υπό του 0. Ο άνδρας μου (φανταζομαι όπως και σε εσας) κοιμάται 3-4 ώρες ημερησίως για να τα βγάλει πέρα. Και εγώ μέσα σε ένα σπίτι να κλαίω όλη μερης και όλη νύχτα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι. Είστε η μόνη μου παρέα. Εύχομαι όλες σας να γελάτε αγκαλιά με τα μωράκια σας.
 3. Μετά από 4 εξωσωματικες και 5 Εμβρυομεταφορες δεν υπάρχει απόθεμα αντοχών. Λυπάμαι που απογοήτευσα εμένα, τον άνδρα μου και τους δικούς μας.
 4. Δυστυχώς τα νούμερα δεν ήταν όπως τα θέλαμε. Για άλλη μια φορά χάσαμε. Νομίζω πλέον πως δεν υπάρχει άλλη ελπίδα. Έχω χασει το κουράγιο μου. 😭😭😭😭
 5. Καλημέρα κορίτσια. Ήρθε η μεγάλη μέρα. Έχω κάνει τεστ και αναμένω. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες σας.
 6. Σε ευχαριστώ πολύ φιλενάδα μου. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω.. έχω ήδη μιλήσει με τους γιατρούς μου. Όλοι μου είπαν να δούμε την Τετάρτη που θα κάνω τεστ. Υπομονή μέχρι τότε.
 7. Για χοριακη πάω την άλλη Τετάρτη. Το γνωρίζω ότι αν έχει γίνει η εμφύτευση έχει γίνει. Τι κάνουμε τώρα που το μυαλό μας πάει εκεί συνέχεια. Αχ κοριτσαρες μου είχα πριν την Εμβρυομεταφορά tsh 1,3 και σήμερα που έκανα ήταν 3 λέτε να είναι το πρώτο σημάδι;
 8. Καλημέρα κορίτσια. 8 μέρες έχουν περάσει και εμφανές σημείο τίποτα. Να αρχίζω να ανησυχώ; Να αρχίζω να κλαίω; Η και να γελάω; Καλή τύχη και σε εσάς που προσπαθείτε αυτήν την περίοδο.
 9. Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά!!! Εχθές έκανα Εμβρυομεταφορά 2 κατεψυγμένων βλαστοκυστεων. Σε 12 μέρες τα νεώτερα. Μέχρι τότε ποιος αντέχει.
 10. Καλησπέρα φίλες μου. Μετά από αρκετές μέρες κλαματος, σκέψης, αγωνίας και αρκετού θυμού, έγινε η σχετική ανασυγκρότηση μου και ξεκιναμε πάλι. Το Σάββατο θα κάνω Εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων. Ψαχτηκε λίγο με τον άνδρα μου. Και σε αιματολόγο καθώς και σε ενδοκρινολόγο θεωρούν ότι έφτιαξε ο θυρεοειδής. Όποιος ήταν πάνω από 4. Τώρα οι γυναικολόγοι μου συνέστησαν να ξανακάνω Εμβρυομεταφορά αφού άλλωστε έχω 3 εμβρυα. Ο άνδρας μου έκανε και καρυώτυπο. Θα βγει σε 2 βδομάδες. Θέλω μια χάρη φίλες μου. Να προσευχηθείτε για μένα. Είμαι πολύ κουρασμένη ψυχολογικώς. Αλλά θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια. Σας ευχαριστώ!!!
 11. Δυστυχώς δεν πήραμε άλλη γνώμη. Αυτό ίσως να ήταν λάθος μας. Το συμπέρασμα ήταν ότι δεν έκανα πολλά ωάρια (2-3 κάθε φορά) και αυτά που έκανα δεν προχώραγαν. Η fsh μου είναι κοντά στο 3.
 12. Μας είπε ότι δεν είναι καλής ποιότητας τα ωάρια μου. Και ότι ο άνδρας μου δεν έχει θέμα γιατί γονιμοποιεί κανονικα. Από τα υπόλοιπα απολύτως τίποτα. Γι'αυτό πήγαμε σε δότρια.
 13. Μου ζήτησαν να κάνει μόνο ο άνδρας μου καρυότυπο. Και το περίεργο είναι ότι έχω καταψυξει είδη 3 εμβρυα. Τα όποιος είναι με δανικά ωάρια. Είμαι πολύ πελαγομένη. Φοβαμαι να ξεκινήσω πάλι. Δεν ξέρει κανείς αν έχει ευτυχές αποτέλεσμα.
 14. Αυτό που λες Νεφέλη έχεις απολύτως δίκιο. Και είναι και λογικό άλλωστε. Τώρα όμως αν κάνουμε καρυότυπο τι θα κερδίσουμε. Αφού είδη έχω 3 εμβρυα κατεψυγμένα. Δεν αλλάζει κάτι νομίζω ή κάνω λάθος;
 15. Καλημέρα κορίτσια μου. Μετά από 4 εξωσωματικες και 2 αποβολές οι γιατροί μου μου συνέστησαν να κάνει τεστ καρυότυπο αίματος ο άνδρας μου. Έχει κάνει καμία σας; τι να κάνω είμαι σε απόγνωση.
×
×
 • Προσθήκη...