Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ermioni40

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  35
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

4 Neutral

Σχετικά με Ermioni40

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Δεν είπε τίποτα ο εξωσωματικός για την κιρσοκηλη. Τον φάκελο τον φτιάχνω μόνη μου και πριν τον στείλω θα τον παω να τον ελέγξει. Η Αμη μου είναι σχεδόν μηδέν στα 35 μου.
 2. Όντως τώρα; πρέπει να κρύψουμε την κιρσοκηλη; δηλαδή με το ζόρι χειρουργείο; έχω διαβάσει κι εδώ στα φόρουμ ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το χειρουργείο να επιδεινώσει την κατάσταση του. Άσε που θέλει μήνες για να φανεί το αποτέλεσμα στο σπέρμα και η ΑΜΗ μου δεν μου αφήνει περιθώρια. Μου φαίνεται εντελώς κουφό να με κόψουν επειδή δεν κάναμε το χειρουργείο.
 3. Απο τη στιγμή που είναι 40 χρόνων και κάνεις δεν εγγυάται ότι το σπέρμα θα βελτιωθεί είπαμε να κάνουμε πρώτα μια εξωσωματική και αν δεν πετύχει να κάνει εγχείρηση και μετά να κάνουμε και μια δεύτερη.
 4. Τηλεφωνικά έκλεισα. Στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ακριβώς μου είπαν. Να τα στείλω με κουριερ. Α μη μου λες τέτοια τώρα. Να τους πάρω αύριο;
 5. Τέλη Οκτώβρη θα στείλω τα χαρτιά
 6. Τι εννοείς με την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να κάνει ο άντρας μου;
 7. Δεν έχω μισθωτήριο ούτε με έχει δηλωμένη σα φιλοξενούμενη
 8. Επειδή με ρώτησαν που ανήκω, τι λέει το Ε1 μου για να πάω στην ανάλογη επιτροπή. Θα πάρω τηλ στο Μαρούσι και θα τους παρακαλέσω. Η εξωσωματική θα γίνει Αθήνα (αφού εδώ βρήκα να την κάνω δωρεάν). Ανεξάρτητα από το που μένω θα πρέπει να μπορείς να τα παραλάβεις στην πόλη που θα κάνεις την εξωσωματική. Αν είναι δυνατόν ευαίσθητα φάρμακα να τα πηγαινοφερνω με τρένα. Εχεις δίκιο για την απόφαση, εδώ δε δέχονται ραντεβού για να τους πας τα χαρτιά. Θέλουν να πάμε εκεί για την απόφαση; δυσκολεύονται στο σκαναρισμα και στο email?
 9. SOS. Μένω Αθήνα. Αλλά έχω την εφορία μου στη Θεσσαλονίκη ακόμη. Δε με άφησαν να κλείσω ραντεβού στην επιτροπή εδώ στο Μαρούσι γιατί δεν ανήκω εδω. Έκλεισα για Θεσσαλονίκη και τα χαρτιά θα τα στείλω με κουριερ τέλη Οκτώβρη. Αλλά... Μόλις βγει η απόφαση μπορώ να κάνω εξουσιοδότηση σε φίλη να την πάρει και να μου τη στείλει. Να την υπογράψει ο γιατρός εδώ κι εγώ να ανεβω Θεσσαλονίκη να πάρω τα φάρμακα από το φαρμακείο του εοππυ εκεί. Και τους ρώτησα αν μπορώ να τα πάρω από Αθήνα. Άλλωστε εδώ θα την κάνω την εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο. Λένε όχι.. Δηλαδή φάρμακα που θέλουν
 10. Με ενημέρωσαν ότι αν μένεις Θεσσαλονίκη πρέπει να περάσεις επιτροπή μόνο στη Θεσσαλονίκη και να παρεις τα φάρμακα μόνο από εκεί. Αλλά αν εσύ μένεις Θεσσαλονίκη και θέλεις να κάνεις εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα γιατί εδώ σε 4 νοσοκομεία είναι δωρεάν γιατί πρέπει να πάρεις τα φάρμακα από Θεσσαλονίκη και να τα κουβαλήσεις Αθήνα, τα οποία χρειάζονται και ψυγείο; μου εξηγείτε την λογική;
 11. Γιατί να πάρει γοναδοτροπινες ένας άντρας;
 12. Το επόμενο ραντεβού για την επιτροπή στο Μαρούσι είναι 19 Νοέμβρη και μου είπαν ότι η συμβολαιογραφική πράξη αρκεί. Δε μου είπαν για εκκαθαριστικά και των δύο ή κάτι άλλο. Οπότε έχω αρκετό καιρό να μαζέψω τα έγγραφα.
 13. Χρειάζεται αρκετές εξετάσεις και βεβαιώσεις από γιατρούς, πέραν από την συμβολαιογραφική πράξη, επίσης ασφαλιστική ενημερότητα (και των δύο ή μόνο τη δική μου;) Νομίζω ότι είναι χαρτιά που σε 2 βδομάδες μαζεύονται. Εξαρτάται δηλαδή και από το πότε θα γίνουν οι υπέρηχοι.
 14. Να το κλείσω από τώρα για τέλη Οκτώβρη που θα έχω και το δεύτερο σπερμοδιαγραμμα και θα έχω πάει και στον εξωσωματικο δε γίνεται; Το χαρτί από συμβολαιογράφο γιατί δεν είναι απλο; θα πάμε μαζί και θα κάνουμε ένα έγγραφο ότι συναινουμε. Τι παραπάνω χρειάζεται;
 15. Ναι αλλά για να κλείσω ραντεβού δεν πρέπει να έχω πρώτα τη γνωμάτευση του γιατρού; τι φάρμακα θα ζητήσω; ότι να ναι; 3 Σεπτεμβρίου έχω το ραντεβού στο νοσοκομείο. Τι χαρτιά χρειάζεται; δεν το έχω πολύ ψάξει ακόμη. 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά 75 ημερων, σαλπιγγογραφια, υπέρηχος 3ης μέρας, ορμονολογικες δικές μου, βεβαιωση συμβολαιογραφου ότι συναινουμε στην εξωσωματική.
×
×
 • Προσθήκη...