Μετάβαση σε περιεχόμενο

maroutsalo

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  29
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

10 Good

Σχετικά με maroutsalo

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Προφανώς και θα αξιολογήσεις και θα πρέπει να επικρατήσει η λογική.οτι έχουμε ένα σκοπό και θα πρέπει να πηγαίνουμε προετοιμασμένοι κάθε φορά βήμα βήμα.με τον γιατρό σας μαζί και με τον άντρα σου θα τα συζητήσετε και θα δείτε πως θα κινηθείτε.απο την μεριά σου ο,τι ήταν να κάνεις το έχεις κάνει.αν δεν σου είπαν κάτι δεν φταις, επίσης για όλα υπάρχει λύση!ακόμα και για τις χρωμοσωμικως γίνεται μοριακός έλεγχος στις βλαστοκυστες.αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου,όπως πολλά κορίτσια τονίζουν εδώ, θα σε πάει βήμα βήμα στην λύση και στην καλύτερη εφικτή κατάσταση.αν δεις ότι δεν σε καλύπτει η συ
 2. Κορίτσι μου, όταν συναντηθείτε με τον γιατρό θα συζητήσετε τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε!δεν χρειάζεται να βιαστείς εννοείται! καρυότυπο,κυστική ίνωση, θρομβοφιλιες, τα κάνουμε πριν την εξωσωματική είναι βασικά πια..τις θρομβοφιλιες όντως κάποιοι τις κάνουν μετά, αλλά αφού μπαίνεις στο χορό των εξετάσεων κάνεις κι αυτά..τα είχατε κάνει;γενικά τι νομίζεις ότι θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε;τέλος μπορεί να ήταν συγκυριακος ο λόγος (πχ κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία) καλή μου και να μην προχώρησε όπως τόσες εγκυμοσύνες δυστυχώς,χωρίς να υφίσταται κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα.
 3. Τρομερά πράγματα, αλλά νομίζω αυτά θα πρέπει να καταγγέλλονται επίσημα σε αρχές, γιατί αυτοί παίρνουν ανθρώπους στο λαιμό τους κ κυκλοφορούν ανενόχλητοι κ προφανώς τα τσεπωνουν κιόλας...
 4. Ναι κορίτσια αν βγεις θετικός σταματάει όλη η διαδικασία.κι εγώ για να είμαι σίγουρη έκανα ένα τεστ για να μην ξεκινήσω τζάμπα τις ενέσεις.και μετά ζητάνε υποχρεωτικά και 2-3 μέρες πριν την ωοληψια.
 5. Καλύτερα να περιμένεις να δεις τι θα σου πει την Τρίτη και μετά να αποφασίσεις!Αν πειστείς και έχει εναλλακτική καθοδήγηση για μετά γιατί να μπεις στην διαδικασία να ψάξεις από την αρχή;Κι αυτό ψυχοφθόρο είναι!εκτός αν καταλάβεις ότι κάτι μπορούσε να γίνει και δεν έγινε! πάρε τον χρόνο σου,δες την Τρίτη και το σκέφτεσαι πάλι!
 6. Καλή επιτυχία σε όλες!!!εύχομαι να ακούμε μόνο θετικά νέα!!!
 7. Κορίτσια κυστική,καρυότυπος, στίγμα, θρομβοφιλιες είναι sos!δεν κάνουμε εξωσωματική χωρίς αυτές!συν σαλπιγγογραφια!
 8. Τους έψαχνα από Οκτώβριο αλλά ήταν κλειστά είχαν μπει σε καραντίνα.Τελικα πέρασα τώρα τον Γενάρη και να σας πω ότι η κυρία που είναι στην επιτροπή του Πειραιά είναι πραγματικά ευγενεστατη και άνθρωπος.Σημειοτεον οι επιτροπές συνεδριάζουν κάθε Παρασκευή.Τωρα με κοβιντ πάντως υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις.στου Πειραιά πηγαίνεις το πρωί καταθέτεις τα δικαιολογητικά και το μεσημέρι βγαίνει η απόφαση και πηγαίνεις και την παίρνεις.Να τονίσω ότι αυτά συμβαίνουν στους Πειραιά, μπορεί σε άλλες να ισχύουν άλλα πράγματα.Σχετικα με τις εξετάσεις είναι αυτές που θα σου ζητήσουν και από το κέντρο εξωσωματ
 9. Καλησπέρα σε όλες! Εγώ πέρασα επιτροπή υπάρχει αναμονή διμήνου σιγουρα (επιτροπή Πειραιά που βρίσκεται Αιγάλεω) όμως αξίζει γιατί γλιτώνεις αρκετά χρήματα.Εγω αν δεν περνούσα θα πλήρωνα γύρω στα 700€ τα φάρμακα (η τιμή έχει να κάνει και με τις μονάδες που θα χρειαστεί να λάβεις).επίσης παίρνεις και ένα επίδομα νομίζω γύρω στα 300€ για την εξωσωματική.
 10. Να πάρεις την επιτροπή να εξηγήσεις και να παρακαλέσεις;
 11. Περιμένω να αδιαθετησω την άλλη εβδομάδα για να ξεκινήσω την διαδικασία!
 12. Δεν απάντησα γιατί δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο και δεν γνωρίζω!εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!!!
 13. Με την απόξεση δεν αναλύουν τα του ενδομητρίου; αυτή είναι άλλη εξέταση;Είναι στρεσογόνος η κατασταση έχεις δίκιο!αλλά μόνη σου χωρίς γυναικολόγο να σε κατευθύνει βήμα βήμα δεν θα πελαγωσεις χειρότερα; μήπως πρέπει να βρεις κάποιον να ξαναεμπιστευτεις και να το πάτε μαζί..
 14. Τι εννοείς απαγορεύεται το σερβιετακι;σου έδωσαν τέτοια οδηγία;;δεν έχω ξανακουσει κάτι τέτοιο!
 15. Σου την ζήτησε ο γυναικολόγος αυτή την εξέταση;για να ψάξετε παν ενδεχόμενο;
×
×
 • Προσθήκη...