Μετάβαση σε περιεχόμενο

Momytobe

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Momytobe

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για αυτά που μου είπατε θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα έτσι και αλλιώς για την χοριακη και ελπίζω να πάνε όλα καλά!!
 2. Εγώ αυτό δεν μπορω να καταλάβω το γιατί δεν μου έκανε κολπικο υπερηχο και μου έκανε εξωτερικό.. Δεν ξέρω αν το έχουν πάθει και άλλες μανούλες στην πρώτη εξέταση
 3. Ευχαριστώ πολύ.. Και εγώ αυτό λέω να πάω σε ιδιώτη,
 4. Τελευταία περίοδο είχα 20 /2 με βάση τους υπολογισμούς στο ημερολόγιο μου είμαι 6 εβδομάδων και1 ημέρας με σταθερό κύκλο 32 ημερών ο γυναικολογος που μιλάμε τηλέφωνικα μου είπε ότι έπρεπε να το δει αλλ με εσωτερικό υπερηχο και όχι εξωτερικό κοιλιακο υπερηχο γτ είναι πολύ μικρό..
 5. Καλησπέρα σε όλες!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ πρώτη φορά γράφω αλλ το παρακολουθώ καιρό.. Θέλω να με βοηθήσετε σας παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας.. Πριν 10 μέρες εμαθα ότι είμαι έγκυος κάνοντας το τεστ που βγήκε θετικό.. Σήμερα το πρωί πήγα στο πρώτο ραντεβού με γιατρό (όχι τον δικό μου γιατρό λόγο του κορονοιου δεν μπορούσα να πάω στον γιατρό μου γτ είναι σε άλλη πόλη) πήγα λοιπόν στο δημόσιο νοσοκομείο της πόλης μου και η γιατρός δεν μου έκανε εσωτερικό υπέροχο αλλ κοιλιακο και φάνηκε μόνο ο σάκος και λέει αφού δεν βλέπω έμβρυο δεν μπορώ να κάνω και πολλά...Μου έγραψε β χοριακη η οποία βγήκε 19373 μονάδες και θα ξανακάνω και σε 2μερες για να δούμε άνοδο και μου είπε να ξαναπάω σε 1 εβδομάδα...ο γιατρός μου. Μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι λογικά όλα είναι καλά με βάση την χοριακη και εάν μου είχε κάνει εσωτερικό υπερηχο θα φαινόταν καλύτερα.. Να κλείσω ραντεβού σε άλλο γιατρό ιδιωτικό η να περιμένω μια βδομάδα..?
×
×
 • Προσθήκη...