Μετάβαση σε περιεχόμενο

Anna32

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  28
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

42 Excellent

Σχετικά με Anna32

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. @dimsea Στεναχωρήθηκα πολύ που το διάβασα,λυπάμαι!!! Σε νιώθω απόλυτα,το ίδιο ακριβώς έπαθα τον Φεβρουάριο! Ακούσαμε καρδιά κανονικά,όλα καλά,και όταν ξαναπήγα για υπέρηχο στην 8η βδομάδα,ενώ το έμβρυο ήταν εκεί,δεν υπήρχε καρδιά!! Νιώθω απόλυτα πως νιώθεις τώρα,αλλά θα σου πω να μην το βάλεις κάτω,εγώ προχώρησα σε εμβρυομεταφορά τον Απρίλη με κατεψυγμένα έμβρυα και τώρα είμαι 11 εβδομαδες και όλα καλά!!! Και εγώ έκανα αποξεση και όλα καλά,μην το φοβάσαι!! Σύντομα σου εύχομαι όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν και να πετύχεις σύντομα!!!Ξέρω τώρα δεν σε παρηγορεί τίποτα,έτσι ένιωθα αλλά όλα θα πε
 2. Κοριτσάκι μου καλή επιτυχία!!! Με το καλό να φωλιάσουν!!! Λοιπόν,και εγώ 2 έμβρυα 3 ημερών έβαλα 10 κυττάρων όπως εσύ και βλέπεις το αποτέλεσμα!!!💜💜💜💜💜 Να σου πάνε όλα τέλεια!!
 3. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!! Μου είπε ο γιατρός ξανά χοριακή τη Δευτέρα και υπέρηχο σε μια βδομάδα να δούμε τι γίνεται... Από συμπτώματα είχα από την 10η μέρα μεταφοράς πόνους περιόδου,τίποτα άλλο... Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που ακολουθούν!!!! ❤💙Εγώ έπαιρνα θάρρος για να συνεχίσω όταν διάβαζα τις επιτυχίες σας και όταν διάβαζα για αρνητική χοριακή στεναχωριόμουν σαν να το ζούσα εγώ!!! Το εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει ο αγώνας σας σύντομα !!!
 4. Κορίτσια τι κάνετε? Η χοριακή μου σήμερα 2089 !!!!!! 😯😯😁 Είμαι 14 μέρες από την εμβρυομεταφορά, με έμβρυα 3 ημερών!! Εσείς @melodyy @annie! σε ποια μέρα μετά την έμβρυο μεταφορά είστε??
 5. ❤❤ Εύχομαι οοοοολα τα ονόματα να μεταφερθούν κάτω 🤰💜💙
 6. Σε ευχαριστώ πολύ,σύντομα να μας ανακοινώσεις και εσύ μια τεράστια χοριακή!!! 💖
 7. Σε ευχαριστώ πολύ, σου εύχομαι να τα καταφέρεις πολύ σύντομα!!! ❤
 8. Θα γίνεις σίγουρα!!!! Κάθε περίπτωση την βλέπει ξεχωριστά και έχει απίστευτο πείσμα για να πετύχεις !!!❤
 9. Σε ευχαριστώ πολύ,εύχομαι σύντομα και σε σένα μια τεράστια χοριακή!!! ❤
 10. Το ξέρω ότι χάρηκες, τα είχαμε πει τι περάσαμε για να φτάσουμε εδώ!!!! 🙏🏻🙏🏻 Αχ τι ωραία τα κοριτσάκια σου που μεγαλώνουν γερά!!! Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά αφού έχεις κάνει τόσες εξετάσεις μέχρι στιγμής και είναι όλα καλά μη φοβάσαι τίποτα!!! Σε λίγους μήνες θα ζήσεις μαγικές στιγμές!!💖💖
 11. Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου και σε σένα εύχομαι σύντομα μια φανταστική χοριακή!!!! 💜💜
 12. Επίσης κορίτσι μου, να μας πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα γιατί έχουμε δρόμο πολύ ακόμα!!!! Σου εύχομαι μια φανταστική εγκυμοσύνη!!! 💜
 13. Σε ευχαριστώ καλή μου,είσαι φοβερή!!! 😘
 14. Λοιπόν, έκανα μια διέγερση τον Γενάρη και αμέσως εμβρυομεταφορά. Πέτυχε αλλά παλινδρόμησε την 8η βδομάδα! Επειδή είχαμε βάλει έμβρυα 3 ημερών μου είπε ο Σφακ ότι πάλι 3ημερων πρέπει να βάλουμε γιατί βρήκαμε το παράθυρο εμφύτευσης!! Και τώρα τον Μάιο βάλαμε 2 έμβρυα κατεψυγμένα!!! Εγώ τον αγαπώ!! Δεν θα ξεχάσω πόσο στενοχωρήθηκε όταν του είπα για την αποβολή....Είναι άνθρωπος και εμένα αυτή τη δεύτερη φορά μου έβγαλε ένα πείσμα ότι θα με βοηθήσει όσο μπορεί!!!
 15. Και εγώ τον αγαπώ!!!! Χαχαχα λες??? Γερό ή γερά παιδάκια θέλω!!! Η πρώτη μου εμβρυομεταφορά ήταν παλίνδρομη οπότε ένα φόβο τον έχω!!!
×
×
 • Προσθήκη...