Μετάβαση σε περιεχόμενο

Apostoliakm

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Apostoliakm

  1. Καλημέρα με το καλο το μωράκι σου! Δεν πηρα μπιμπερό για κολικους η αλήθεια ειναι (δεν ειχε η μπεμπα μου ευτυχως) γενικα ομως εχω ολη τη σειρα avent της philips απο πιπιλες μεχρι ατμομαγειρα! Πηρα 3 μικρα στην αρχη, στην αρχη δεν τα χρησιμοποιουσα γιατι θηλαζα αλλα μετα δεν μου εφταναν οποτε τωρα εχω 6 μικρα και 3 μεγαλα! Όντως καλο θα ηταν να παρεις απο την αρχη μεγαλα γιατι αργα η γρηγορα λογικα θα τα χρειαστεις! Με το καλο το μωρακι σου!
  2. Καλημέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου! Δεν είναι παράλογο να φοβασαι, ειναι σίγουρα ανούσιο όπως έγραψε και κάποια κοπέλα παραπάνω και δε βοηθάει σε τίποτα! Σίγουρα ολες μας έχουμε τις ανησυχίες μας, οπως ειχα πει και στον γιατρό όταν αρχισα να το νιώθω ηρέμησα πραγματικά! Αλλα ναι πήγαινε νωρίτερα αν σου δημιουργεί αγχος ολο αυτό και νομιζω οτι οταν περάσει λίγο ο καιρός θα ηρεμήσεις! Ευχομαι όλα να πηγαινουν πάντα καλα για όλες!
  3. Καλησπέρα κι απο μένα! Εγώ δεν είχα ούτε ναυτίες, ούτε εμετούς, ούτε ζαλάδες και όλα εξελίχθηκαν μια χαρά! Δεν έχει να κάνει αυτό με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα?
  4. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περάσει κάτι ανάλογο αν και η αποβολή δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο! Καταρχάς θέλω να πω πόσο σοκαρίστηκα που έγραψες ότι με τον ίδιο τρόπο γίνεται η έκτρωση, ήταν κάτι που δεν το ήξερα! Επίσης αν και έξω από το χορό όπως λένε, δεν ξέρω, ο τρόπος που τα γράφεις με έκανε να νιώσω ένα σφίξιμο στο στομάχι σαν να συνέβη σε μένα! Παρ'ολα αυτά όμως πιστεύω οτι με τον καιρό θα εστιάσεις στο πολύ καλό της ιστορίας! Ότι είστε γόνιμοι, υγιείς και αφού έγινε μία φορά θα ξαναγίνει! Σας το εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου!
  5. Καλησπερα! Κι εγω στην αρχη δεν το ενιωθα καθημερινα και ολα ηταν μια χαρα! Με τον καιρο θα το νιωθεις και θα ξεχωριζεις τις κινησεις του ολο και περισσοτερο! Με το καλο σου ευχομαι! Ρωτα και τον γιατρο σου φανταζομαι κατι αναλογο θα σου πει!
  6. Apostoliakm

    Ερωτηση

    Κι εγω της frezyderm εχω και της babyderm που τις χρησιμοποιω γι αυτο το λογο! Εννοειται παντα οτι πρεπει να πας στον παιδιατρο!
  7. Apostoliakm

    Ερωτηση

    Κι εμενα ειχε σπυρακια στα μαγουλα και στο λαιμο μεχρι τον 2ο μηνα περιπου! Η παιδιατρος μου ειπε να της βαζω αναπλαστικη κρεμα, δηλαδη αυτη που βαζουμε μετα την αλλαγη της πανας! Εφυγαν αμεσως προφανως κατι την ερεθιζε και συνεχιζω να βαζω καθημερινα κρεμα και ειναι παντα απαλη η επιδερμίδα της!
  8. Καλησπερα, με το καλο το μωρακι σου! Ειναι καλυτερα να παρεις και μπιμπερο, αργα η γρηγορα θα σου χρειαστουν! Εγω πηρα αποστειρωτη, θερμαντήρα και 6 μικρα γυαλινα μπιμπερο της philips avent και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη! Οσο για τα επιθεματα ειναι αναλογα το γαλα που εχει η καθε μια μας εγω δεν εβγαλα ποτε σταγονες οποτε αλλαζα ενα την ημερα, οποτε παρε ενα κουτι στην αρχη και βλεπεις πως θα παει!
  9. Apostoliakm

    Κολικοί και θηλασμός

    Εμένα η μπέμπα δεν είχε πολλούς κολικούς, ούτε σε διάρκεια, ούτε σε ένταση, παρ'ολα αυτά, εκοψα το γάλα που έπινα κάθε πρωί γιατί παρατήρησα ότι μόνο τότε είχε πόνους! Η παιδιατρος μου ειχε πει να μην τρωω πρασινα φυλλωδη λαχανικα, σοκολατα, μπαχαρικα, οσπρια και οτι λαχανικο εχει σπορια οπως ειναι η ντομάτα! Οχι ομως μονο για τους κολικους αλλα γιατι ειναι μικρούλια ακομα για να τα χωνεψουν ολα αυτα! Βεβαια μπορούσα να δοκιμασω μια μικρη ποσότητα για να δω αν την πειραζει κάτι! Εχεις δικιο ουτε εγω ηξερα τι να φαω ειναι λιγο περιεργη κατασταση!
×
×
  • Προσθήκη...