Μετάβαση σε περιεχόμενο

IOANNAGEN

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  14
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

3 Neutral

Σχετικά με IOANNAGEN

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Αν σε έχουν ασφαλισμένη και με όλα τα νόμιμα εννοείται ότι δικαιούσαι την άδεια τοκετού και μετά το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Μην αγχώνεσαι σύμφωνα με το νόμο ήμαστε καλυμένες.
 2. Δε πειράζει κορίτσι μου. Ηταν ο 1ο κύκλος με Serpafar? θα συνεχίσεις και άλλους συνεχόμενα?
 3. Τα παράγγειλα λογικά αύριο θα τα έχω και θα προσπαθήσω σε αυτό το κύκλο μπας και βγάλω άκρη.
 4. Παναγία και ο Χριστός. Απαράδεκτοι άνθρωποι.
 5. Αυτό είναι το χειρότερο. Εγώ πιστεύω ότι δε πρέπει να λετε ότι προσπαθείτε γιατί θα ρωτάνε και θα σας αγχώνουν και όταν το λένε από μόνοι τους απλά τουε το κόβεται και ας είναι σκληρό. Η ψυχολογία του ζευγαριού είναι πιο σημαντική από τον περίγυρο.
 6. Εχεις δίκιο απλά έχω πολύ άστατο κύκλο (ΣΠΩ και θυρεοειδη) και δε ξέρω αν κάνω καλή ωορηξία γι'αυτό έχω αγχωθεί λίγο, αν ήξερα ότι έχω σταθερό κύκλο δε θα με ένοιαζε τόσο θα ήξερα ότι αργα ή γρήγορα και εφόσον ήμαστε υγιείς θα έρθει το μωρό.
 7. Καλημέρα Κορίτσια, Και μεις τα ίδια προσπαθούμε εδώ και 2 μήνες εντατικά μπορώ να πω γιατί πιο πριν ήμασταν πιο χαλαροί. Μακάρι να μας έρθει σε όλες σύντομα!!
 8. Γεια σου κορίτσι μου, Οπότε λογικά θα έπρεπε να σου έρθει τώρα? έχεις καθυστέρηση? Και εγώ έχω κάνει κύκλο με πρόκληση και είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα αλλά δυστυχώς αδιαθέτησα στην ώρα μου κιολας. Εύχομαι εσύ να είσαι διπλή :-)
 9. αχ Μακάρι βρε κορίτσια, από τι μία και γω έτσι λέω να ήμαστε χαλαροί και θα έρθει αλλά με πιάνει που και που μη χάνω χρόνο ή ότι κάνω ανωορρηκτικούς κύκλους και τέτοια. Υπομονή θέλει και πίστη!
 10. Μακάρι, πάντως χαίρομαι πολύ όταν ακούω ότι μένουν έγκυες σχετικά έυκολα γυναίκες με ΣΠΩ. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι γενικά είμαι χαλαρή απλά σκέφτομαι πάντα τις γόνιμες μέρες μη τυχόν και μου ξεφύγει, δεν έχουμε πολύ συχνα επαφές λόγω δουλειάς και κούρασης οπότε εκεί πιέζομαι λίγο.
 11. Ναι serpafar, εγω του το πα βασικά να μου δώσει καθώς δεν έχω κάθε μήνα περίοδο και είχα αγχωθεί. Τεστακια πήρα μια φορά αλλά δε μου έβγαιναν θετικά και τα παράτησα και μετά πήρα τα χάπια. Εσεις από πότε αρχίζετε τα τεστάκια? Σας βγάζει θετικό ακόμα και με 60 μέρες κύκλο?
 12. Καλημέρα Κορίτσια, εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπαθείες σας και με το καλό με να έρθει το θαυματάκι που τόσο λαχταράμε. Εχω κάνει και γω δύο προσπάθειες με serpafar, την πρωτη έκανα και ένεση αλλά δεν πετύχαμε τίποτα, και τη δευτερη λόγω ότι ο άντρας μου έλειπε εκτός λόγω δουλειας δεν έκανα ένεση γιατί θα χάναμε την επαφή την ημέρα που έπρεπε. Εσείς πόσες προσπάθειες έχετε κάνει με τα χάπια? Και για ποιο λόγω αν επιτρέπεται?
 13. Καλημέρα, Στα κιλά είμαι πολύ καλά στα 52 με 1,68 ύψος, γυμνάζομαι από μικρό κοριτσάκι και είμαι 29 τώρα απλά από μικρή δε θυμάμαι ποτέ να έχω σταθερό κύκλο. Τον θυρεοειδή φυσικά τον έχω κοιτάξει με ενδοκρινολόγο και είχε ρυθμιστεί αλλά ξαφνικά μου αυξήθηκε για κάποιο λόγο. Από τον Σεπτέμβρη έχω ελέυθερες επαφές χαλαρά αλλά από Δεκέμβρη πιο εξακριβωμένα καθώς ο γυναικολόγος μ μου έδωσε διεγερτικά ωορηξίας να δούμε πως θα πάω. Ο πρώτος κύκλος δεν έπιασε και τωρα στον 2ο έχασα την ημέρα ωορηξίας γιατί ο άντρας μ ήταν εκτός λόγω δουλειάς. Από τη μία λέω να το αφήσω χωρίς χάπια και ότι γίνει από την άλλη σκέφτομαι ότι θα χάσω μήνες. Εσεις κορίτσια τι κύκλο έχετε? Οι πολυκυστικές σας έχουν δυσκολέψει καθόλου στη σύλληψη?
 14. Καλημέρα Κορίτσια, Παθούσα και γω με πολυκυστικές με άστατο κύκλο. Παίρνω τα inofert plus και combi (τα συχναλλαζω ανά 6μηνο) καθώς προσπαθώ να φτιάξω όσο να ναι τον κύκλο μου αλλά μια έχω 35-38 μέρες μία φτάνει στις 60. Πιστεύω ότι σε αυτό παίζει ρόλο και ο θυρεοειδής μου που ξερυθμίζεται γενικά. Προσπαθούμε και μεις για μωρό χαλαρά έχουμε πει αλλά δε πάυω να σκέφτομαι τις γόνιμες μέρες και να αγχώνομαι λίγο.
×
×
 • Προσθήκη...