Μετάβαση σε περιεχόμενο

Antigoni32

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Antigoni32

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα! εύχομαι και τα τελικά αποτελέσματα να είναι καλά για να ηρεμήσεις <3 . Ευτυχώς σε σας φάνηκε νωρίς και σύντομα θα γνωρίζετε για να συνεχίσεις χωρίς άγχος την εγκυμοσύνη. Σε μας έμεινε πίσω το μηριαίο οστό στην 33η εβδομάδα οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Και μένα το μυαλο μου σε τέτοια σύνδρομα πήγε αμέσως αλλά έχουμε πίστη ότι θα είναι όλα καλα. Να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεται, δικαιολογείται το βραχύ μηριαίο και βραχιόνιο από το δικό σας ύψος; Γιατί εμείς δεν είμαστε και το πρώτο μπόι Επίσης, το μωρό είναι συμμετρικά κοντουλικο και μικρόσωμο; σας ανέφερε κάτι τετοιο ο γιατρος;
 2. Σευχαριστώ πολύ. ναι είναι λίγο απίθανο να έχουν και τα δύο μωρα το ίδιο σύνδρομο αν προέρχονται από διαφορετικά ωάρια. Εκτός κι αν είναι ένα ωάριο που διασπάστηκε νωρίς και δημιούργησε δύο σάκους, αλλά για αυτό έχουμε 10% πιθανότητες λέει ο γιατρός.
 3. Δεν την έκανα τελικά την εξέταση. Πήραμε και δεύτερη γνώμη από γυναικολόγο και παιδίατρο και ήταν πιο καθησυχαστικοί. Αλλά τώρα μπήκε η ιδέα και υπάρχει άγχος.
 4. Είναι σε διαφορετικό σάκο κι εμένα. Η αιματολογική εξέταση μου είπε ότι καλύπτει μόνο το σύνδρομο down, όχι την αχονδροπλασία (νανισμός). Πήρα και δεύτερη γνώμη και ο δεύτερος γυναικολόγος έβγαλε τις ίδιες μετρήσεις αλλά ήταν περισσότερο καθησυχαστικός γιατί τα μωρά είναι συμμετρικά μικρόσωμα, δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις. Αλλά αν σου μπεί η ιδέα, δύσκολα το βγάζεις από το μυαλό..
 5. Καλησπέρα σας, κυοφορω διδυμακια, είμαι στην 33η εβδομάδα και μέχρι τώρα είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αυχενική διαφάνεια και β επιπέδου ήταν πολύ καλές. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως στο doppler ο γιατρός διαπίστωσε μια πτώση στην ανάπτυξη των εμβρύων κυρίως ως προς το ύψος τους. Συγκεκριμένα μου είπε ότι είναι μικρά και λίγο κοντουλικα. Το μηριαιο οστό τους είναι κοντό, δεν έχει αναπτυχθεί όσο θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι. Το βάρος τους είναι περίπου 1700γρ. Ο γιατρός πιστεύει ότι οφείλεται στο γεγονός ότι και εγώ και ο σύζυγος δεν ειμαστε ιδιαίτερα ψηλοί και ότι αρχίζει να ατροφεί ο πλακούντας και ίσως δεν τρέφονται σωστά. Το κοντό μηριαίο οστό, όμως, σχετίζεται και με σύνδρομο down και νανισμό και είναι ένδειξη για αμνιοπαρακέντηση. Μας είπε πως αν θέλουμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα για χρωμοσωμικες και σκελετικές ανωμαλίες πρέπει να κάνουμε την εξέταση. Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία κι αν ναι τι κατάληξη είχε;
×
×
 • Προσθήκη...