Μετάβαση σε περιεχόμενο

Chryspa

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Chryspa

  1. Καλημερα! Έχω ένα αγοράκι 6 μηνών, θηλάζουμε αποκλειστικά είχαμε μεγάλο θέμα με τα κακά μας όμως, μετά τους 2 μήνες έκανε στις 7-10 μέρες κ εκείνο με βοήθεια (λάδι κ μπατονετα ή υποθετα γλυκερίνης) περιμέναμε την εισαγωγή των στερεών τροφών μήπως και διορθωθεί αλλά αντίθετα τα κακά του σκληραιναν κ ζορίζεται πολύ. Κάθε 2-3 μέρες τον βοηθάω για να κάνει αλλά επειδή είναι μαρτύριο κ υποφέρει αποφασίσαμε να πάμε σε παιδογαστρεντερολογο. Ο παιδίατρος μας μου πρότεινε την κ. Καρανικα η τον κ. Αγακιδη. Είναι Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει καμια κάποιον από τους 2?ποιον μου προτείνετε?
  2. @Princess28Ναι γνωρίζω για τις ασκήσεις, τις κανω καθημερινά αλλά δεν μπορω να καταλάβω αλλαγή, νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα!Ίσως ακούγομαι χαζή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω 100% που βρίσκεται κ αν έχει αλλάξει θέση κ έχω ξανά ραντεβού στις 30 του μήνα. Θα σκάσω μέχρι τότε όμως! Πως θα καταλάβω αν αυτά που νιώθω είναι τα χεράκια του ή άλλαξε θέση και είναι τα πόδια του?
  3. @Princess28 όχι δεν έχει γυρίσει καθόλου. Με το κεφάλι πάνω ειναι,νιωθω το κεφάλι του στο στομάχι μ για να καταλάβεις. Αγχώνομαι γιατί αν δεν γυρίσει σύντομα σκέφτομαι ότι δεν θα γυρίσει μετά γιατί δεν θα έχει χώρο. Είναι ήδη 2.250 κ με φοβίζει ότι μεγαλώνει κ δεν θα μπορει γυρισει.
  4. Κορίτσια έχω καιρό να σας παρακολουθήσω γιατί ήμουν σε φάση μετακόμισης και έτρεχα! σε όσες έχουν ήδη γεννήσει εύχομαι να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας, να είναι γερά και καλοτυχα! Με το καλό και σε όλες όσες τα περιμένουμε!!! ειμαι στις 34 βδομάδες με πητ 25 Αυγούστου και ο μικρός μας έχει ισχιακη θέση, δεν έχει γυρίσει ακόμη να πάρει θέση με το κεφαλι προς τα κάτω. Έχει τύχει σε καμία? Γύρισε μετά? Έχει αρχίσει κ με αγχωνει!
  5. Όλα καλά με την Β επιπέδου? Έχω αγχωθεί λίγο! Σε τι καρότσι κατέληξες? Έχω καταμπερδευτει... Εγω δεν ξεκίνησα ψώνια ακόμη, δεν έχω πάρει τίποτα! Ήμουν εξωτερικό, έλεγα θα τα δω όλα εδώ μόλις έρθω, αλλά επέστρεψα μόνιμα Ελλάδα μια μέρα πριν τα μέτρα, οπότε δεν εχω δει τίποτα από κοντά! Μόνο έρευνα αγοράς από ίντερνετ αλλά κ πάλι δεν βγάζεις εύκολα άκρη!
  6. @Sotiria2004, @konstantinaVE Κ εγώ με κολάν την βγάζω προς το παρόν αλλά δεν πάω και πουθενα πέρα από τον γιατρο, απλά σκέφτομαι ότι θα τελειώσει κάποια στιγμή ο εγκλεισμός κ δεν θα έχω να φορέσω κάτι για έξω...από φορεματακια δεν έχω τίποτα γιατί ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, μια ζωή με παντελόνια με θυμάμαι 😋. Πότε κάνατε β επιπέδου? Έχω κλείσει για 24 Απριλίου που θα είμαι 22 και 3. Ψώνια για τα μπουμπουκακια σας ξεκινήσατε να κάνατε?
  7. Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες να είμαστε καλά! 20 και 1 είμαι σήμερα ακόμη ομω δεν τον έχω νιώσει τον μικρούλη! Ανυπομονώ! Εσείς όλες καλά? Β επιπέδου κάνατε? Ποιες από εσάς έχουν πάρει ρούχα εγκυμοσύνης? Γιατί είμαι πολύ οριακά κ λόγω κλειστών καταστημάτων δν ξερω από που να παραγγείλω...ποια θεωρείται καλη επιλογή?
  8. Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα από nipt και όλα καλά τελικά! Η πιθανοτητα για τρισωμία 18 ειναι 1/10.000! Περιμένουμε ένα υγιέστατο αγοράκι! 15 και 2 μέρες σήμερα!
  9. @Tokyo@Sotiria2004@Tokyo@Sotiria2004 πηγα την Δευτέρα μέχρι την Θεσσαλονίκη για nipt και έναν καφέ και γύρισα Κύπρο. έδωσα αίμα που θα σταλεί Αμερική, σε περίπου 2 βδομάδες θα έχω αποτελεσματα μου είπαν! Αντε να δούμε... Είμαι όμως σίγουρα πιο αισιόδοξη πλεον!
  10. Εμένα πάλι μου προτείνουν nipt γιατί η αυχενική βγαίνει καλή κ το ποσοστό γίνεται 1/100 λόγω παππ α. Μου είπαν ότι δεν είμαι λόγος για αμνιο η τροφοβλαστη, δεν είμαι τόσο σοβαρή περίπτωση και επειδή η εγκυμοσύνη μου κρίνεται σημαντική, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο για κάποια επεμβατικη μέθοδο!!! Τουλάχιστον όχι αρχικά. Θα κάνω το nipt και αν δεν βγει καλό τότε προχωράω με κάποια επεμβατικη μέθοδο! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!
  11. @Ampempa είμαι Κύπρο αλλά θα κάνω ένα ταξίδι εξπρές την Δευτέρα στην Ελλάδα για να κάνω το τεστ, θα σταλεί Αμερική το αίμα και σε 2 βδομάδες θα έχω αποτελεσματα. @Sotiria2004 @Tokyo Σας ευχαριστώ πολύ όλες θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις κοπέλες και τα μωράκια τους!!!
  12. @Sotiria2004 ίσως να έχεις δίκιο... Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι!
  13. @Joannaero 1/150 σου είχε βγάλει το Papp a? Η το nipt?
  14. @Tokyo μακάρι να είναι οπως λες!! Μακάρι να μην είναι τίποτα! Η φίλη σου είχε τέτοιο ποσοστό για down η για Edwards?
  15. Ναι αλλά με κατατρομαξαν... Η αυχενική βγήκε καλή αλλά οι αιματολογικες μου ήταν πολύ χαμηλές για αυτό βγηκε έτσι μου είπαν.
  16. @Angel mommy ναι έτσι είναι με λήψη αίματος γίνεται απλά δεν βρίσκομαι Ελλάδα κ δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα.
  17. Εμένα μου είπαν ότι οι επεμβατικοι μέθοδοι δίνουν 100% εγκυρότητα ενώ το nipt 99%. Αυτή και μόνο είναι η διαφορά τους, συν το γεγονός ότι στην μια επεμβατικη μέθοδο δεν υπάρχει ο κίνδυνος αποβολής.
  18. Καλησπέρα κορίτσια ειμαι είμαι 32 χρονων. Και βρίσκομαι στις 12 εβδομάδες και 2 ημέρες κυησης, με φυσιολογική σύλληψη μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μιας βιοχημικη στο ιστορικό μας!πιθανή ημερομηνία τοκετού 25 Αυγούστου. Εχθές έκανα την αυχενική και μου έβγαλαν τα παρακάτω: Τρισωμία 21=1/5500 Τρισωμία 18= 1/100 Τρισωμία 13= 1/840. Μου είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος για τρισωμία 18 σύνδρομο Edwards και μου πρότειναν nipt test. Έχει συμβεί σε καμία? Έχω αγχωθεί πάρα πολύ!Όποια γνωρίζει ας μου πει κάτι...
  19. Καλησπέρα κορίτσια ειμαι είμαι 32 χρονων. Και βρίσκομαι στις 12 εβδομάδες και 2 ημέρες κυησης, με φυσιολογική σύλληψη μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μιας βιοχημικη στο ιστορικό μας! Εχθές έκανα την αυχενική και μου έβγαλαν Τρισωμία 21=1/5500 Τρισωμία 18= 1/100 Τρισωμία 13= 1/840. Μου είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος για τρισωμία 18 σύνδρομο Edwards και μου πρότειναν nipt test. Έχει συμβεί σε καμία? Έχω αγχωθεί πάρα πολύ! Όποια γνωρίζει ας μου πει κάτι...
  20. @marouli μίλησα με τον γιατρο μου, θα με δει την Παρασκευή. Έκανα οιστραδιολη και προγεστερονη, περιμένω αποτελέσματα για να τον πάρω ξανά τηλ κ να ξεκινήσω utrogestan αν χρειάζεται!
  21. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Εύχομαι σε καθεμία ότι καλύτερο! Μόλις πήρα την χοριακη είναι 3900. Δεν είναι πολύ ανεβασμένο για 5η εβδομάδα? Τελευταία περίοδος ήταν στις 19/11 άρα λογικά είμαι 5 εβδομάδων!
  22. Καλημέρα κορίτσια! Έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω! Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων! Πάω για χοριακη να δω και τιμές!
  23. @Mariaira
  24. @Mariaira μακάρι να συμβεί κ σε εμένα το ίδιο!!! Θα σας ενημερώσω αύριο το πρωί... Ελπίζω να έχω καλά νέα!!! Κ σύντομα να έχουμε όλες μας φουσκωμένες κοιλίτσες!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
  25. Αχ μακαρι να είναι όπως τα λέτε κορίτσια! Το θέλουμε πάρα πολύ!!! Θα κάνω αύριο το πρωί τεστ στο σπίτι πρώτα και βλέπουμε... Η αιμορραγία της εμφύτευσης όμως δεν υποτίθεται ότι είναι ροζ αίμα? Εγώ είχα κανονικό σκούρο κόκκινο! Κ επίσης υποτίθεται ότι ακτινοβολουνται με την σαλπιγγογραφια τα ωάρια πως γίνεται να έκανα καλή ωορρηξια τώρα με ακτινοβολημενα ωάρια ενώ κανονικά δεν κάνω καλα Ωοθηλάκια? Σας ζάλισα αλλά επειδή πολλές φορές έχω πιστέψει ότι είμαι έγκυος και πάντα έμενα με τις ελπίδες, μου φαίνονται πολύ παράξενα όλα τώρα!
×
×
  • Προσθήκη...