Μετάβαση σε περιεχόμενο

Evaki ksp

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Evaki ksp

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εγώ όχι..Έχει κόλλησει να γίνεται από δεξιά..τι να πω ρε παιδάκι μου..κ Η εξωσωματική που το σκέφτομαι πάλι δεν μου δίνει πολλές πιθανότητες..
 2. Ωάρια..σορρυ για το τ9 χαχαχα..αμαν Μόλις το είδα.
 3. Ξέρεις τι γίνεται?εμένα χωρίς κλομιφαινη κ ήδη παράγει η ωοθηκη μου 2 ωράρια..σχεδόν κάθε φορά που παω για υπέρηχο..οπότε σε τι μου χρησιμευει?μόνο αν υπήρχε τρόπος να γίνει η ωορρηξία απ την πλευρά που εχω σάλπιγγα..σου εύχομαι αρχικά να μην σου έρθει περιοδος..κ να Είμαι γουρλου.Όσο αφορά τα πονακια..Μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά σε κάθε γυναικα.Από που είσαι αν επιτρέπεται?
 4. Έκανα σαλπιγγογραφια..Να δούμε την άλλη σάλπιγγα..ηταν καθαρή κ μπορουσαμε να ξεκινήσουμε προσπαθειες..στο τρίμηνο με είπε αν δεν..Να πάρω κλομιφαινη.την πήρα ένα μήνα μόνο γιατί μου δημιουργησε πονακια κ ιδιαίτερα την πρώτη μέρα της περιόδου..τρελαθηκα απ τον πόνο.Τώρα τίποτα..Δεν παίρνω κάτι.μου είπε για σπερματεγχυση αλλά δεν αντέχω τους υπερηχους κάθε μήνα..Είναι ψυχοφθόρα διαδικασία.οπότε εσύ περιμένεις να δεις αποτελέσματα αυτόν τον μήνα?
 5. Καλησπερα σας...Να πω κ γω τον πόνο μου μωρέ γιατί θα σκάσω στο τέλος κ θα αρχίσω τα ψυχοφάρμακα..Είμαι 28 χρονών..προσπαθουσαμε με τον άντρα μου περίπου δύο χρόνια για νινακι κ ξαφνικά τον περασμένο Νοέμβριο θετικό τεστ..Δυστυχώς Εξωμήτριος κύηση..λαπαροσκόπηση στο καπάκι κ αφαίρεση δεξιας σαλπιγγας..Από τότε οπότε παω στον γιατρό μου για υπέρηχο βλέπουμε ωάρια απ την πλευρά που δεν έχω σάλπιγγα..Η ψυχολογία μου στα πατωματα κ με συμπτώματα καταθλιψης..χτες συζητήσαμε με τον γυναικολόγο κ το ενδεχόμενο εξωσωματικής..Φυσικά με φρενάρει το κοστος..Η γνώμη σας παρακαλω?άλλη με ανάλογο περιστατικό?
×
×
 • Προσθήκη...