Μετάβαση σε περιεχόμενο

Katiana1987

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    2863
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    34

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Katiana1987

  1. Αχ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένουμε σε λίγες μέρες μια μεγάλη χοριακή!
  2. Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό ν' ακούσεις και τον πιο μαγικό ήχο που υπάρχει!!!
  3. Κι εγώ 2 επαφές είχα και μάλιστα η 2η 3 μέρες πριν την ωορρηξία! Φυσικά και μπορείς να ελπίζεις!
  4. Δε σε ξεχνώ!!! Καλά είναι. Μεγαλώνει και μου παίρνει το μυαλό... (ότι έχει απομείνει δηλαδή)!!! Με το καλό ο γάμος σας κορίτσι μου! Εμένα ο γυναικολόγος μου, απ' όσο γνωρίζω, κάνει εξωσωματική. Αν θέλεις, σου στέλνω τα στοιχεία του... Ελπίζω βέβαια να μη σου χρειαστεί κι ένα μικρό θαυματάκι να σου κάνει την έκπληξη!
  5. Κορίτσι μου γλυκό να σου ζήσει η πριγκίπισσα σου! Μπορεί και να μην κάνει τόσους κολικούς. Θηλάζεις ή παίρνει μπουκάλι η μπουμπού;
  6. Καλό μήνα κορίτσια μου!!! Με το καλό να δούμε τα υπόλοιπα θετικά αυτόν το μήνα!!! @anna_30που είσαι;;;;
  7. @Παρασκευαιδου, @Elk, @melitiniღτέλεια τα νέα σας απο τους υπερήχους!!! @Eirin άψογη η χοριακή σου! Καλό διπλασιασμό να έχεις! Υγ. Εγώ προτείνω την @Eirinνα ανοίξει το θεματάκι του Οκτωβρίου! 2 χρόνια το προσπαθούσε! Της αξίζει νομίζω!
  8. Βρε κορίτσια μου εσείς που αγχώνεστε... βοηθάτε σε κάτι; Πραγματικά!!! Θα το ξαναπώ μέχρι να με βαρεθείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή!!!) ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ = ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ!!!!! @Elk, @Παρασκευαιδου, περιμένουμε τα νέα σας απο τους υεπρήχους!
  9. @Eirinσυγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλά αποτελέσματα αύριο. Θα περιμένουμε τα νέα σου! Μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!
  10. Εγώ 1η φορά την κατάλαβα 17+2 και ήταν πολύ νωρίς μου είπε ο γιατρός μου τότε καθώς ήταν η 1η μου εγκυμοσύνη και είχα πρόσθιο πλακούντα. Αλλά τότε μου έκανε την εμφάνισή της η μπουμπού! Μην ανησυχείς σε καμιά 10αριά μέρες θα την αισθανθείς λογικά την μικρούλα σου.
  11. Αχ βρε κορίτσι μου σε καταλαβαίνω για το νοσοκομειακό κρεβάτι αλλά εκεί πρέπει να αισθάνεσαι σιγουριά τουλάχιστον. Κάνε υπομονή... Όταν την πάρεις στην αγκαλιά σου την μπουρμπουλήθρα σου, θα τα ξεχάσεις όλα.
  12. Εμένα πάντως που έλεγα πως είχα το alien στην κοιλιά μου και θα ανοίξει να βγει μόνη της, μια χαρά ήσυχη είναι φτου φτου φτου! Μόνο που δεν κάθεται ένα δευτερόλεπτο σε μια μεριά. Αλλά γενικά είναι καλόβολη και πολύ καλό και εύκολο παιδάκι. 😍😍😍
  13. Δεν έχω προλάβει να το καταλάβω να σου πω γιατί μέχρι την Παρασκευή πήγαινε μόνο 2 ώρες. Τη Δευτέρα έκατσε 4 και γύρισε με πυρετό 38,3, οπότε χθες και σήμερα την έχω σπίτι. Ευτυχώς όμως είναι τελείως απύρετη απο χθες το απόγευμα σίγουρα. 2 φορές πήρε μόνο Panadol. Εσείς πως πάτε με την προσαρμογή;
  14. Το 1ο;;; Κοίτα, τα δόντια μπορούν να κάνουν ανάστατο τον ύπνο για 2-3 μέρες. Αν ήταν παραπάνω λογικά δεν ήταν απο αυτό. Αλλά μήπως είναι σε άλμα ή περνάει κανένα άγχος αποχωρισμού; Καλημέρα κορίτσια μου! Εμείς δεν πήγαμε βρεφικό σήμερα γιατί εχθές το απόγευμα ανέβασε 38,5 η μπουμπού. Είναι καλά γενικά και έχει πολύ όρεξη. Απο την ώρα που πήρε παρακεταμόλη και της έπεσε δεν έχει ανεβάσει ξανά. 37,5 είχε τώρα. @melitiniღμου πως είσαι κορίτσι μου; Σταμάτησε το αίμα; Βγήκατε απο το νοσοκομείο;
  15. Παίρνω την πρωτοβουλία να ανοίξω ένα τέτοιο θεματάκι μπας και υπάρχει καμία μανούλα εδώ κοντά για να κάνουμε παρέα με τα παιδάκια μας. Έχω μια μπουμπού που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2024 και μόλις ξεκίνησε βρεφικό.
      • 2
      • Like
  16. @Elkμου άμα είναι αγόρι ΊΣΩΣ και να μην έχεις εμετούς! Όπως και να έχει, εδώ θα είμαστε για συμπαράσταση αν έρθουν δύσκολες μέρες!
  17. @Pinacoladaσημασία έχουν τα τελικά κιλά νομίζω. Σκέψου εγώ τους 6 μήνες έβαλα 6 και σε 3 μήνες αλλά 8. Σύνολο 14. Αλλά όλα καλά! Εσύ πόσα έβαλες στον μικρό;
  18. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου!!! Ηρέμησε και σκέψου θετικά! Μίλα στο σποράκι σου και θα είναι μια χαρά!!!
  19. Βρε @Tonakivμου τι έχεις περάσει κι εσύ!!! Εγώ θα πω ένα πράγμα... Τέλος καλό, όλα καλά! Κι εμένα μου συνέστησε ο γιατρός μου λόγω ηλικίας να κάνω nipt αλλά δε με πίεσε κανένας!
  20. @Yrwμου με το καλό το μωράκι σου! Θετική σκέψη πάντα καλή μου και όλα θα πάνε καλά! Μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να κρατήσεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!
  21. Κορίτσι μου γλυκό χρόνια σου πολλά αν και με μεγάλη καθυστέρηση! Να σε χαιρόμαστε Ελπίδα της καρδιάς μας και με το καλό το 3ο σου μωράκι!
  22. Εγώ πάντως μαγνήσιο μόνο όταν ξεκίνησαν οι κράμπες στα πόδια έντονα πήρα. Κι όταν μπήκα στον 9ο το έκοψα για να καταλάβω αν ξεκινήσει ο τοκετός.
  23. Εγώ που τα πλένω όλα με βρεφικά απορρυπαντικά, όταν υπάρχει κάποιος δύσκολος λεκές, βάζω όποιο "ειδικό" (vanish, ace, bio shout, εύρηκα spray για λεκέδες...) καθαριστικό έχω τοπικά, τρίβω και πλυντήριο κατ' ευθείαν στους 30. Μέχρι στιγμής όλα μας τα ρούχα είναι πεντακάθαρα.
×
×
  • Προσθήκη...