Μετάβαση σε περιεχόμενο

Poluxenia

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Poluxenia

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Κορίτσια καλησπέρα σας και καλό μήνα.. Έχω 6 μέρες καθυστέρησης με Πόλλα υγρά μ θες βράδυ έκανα τεστ και βγήκε πάλι αρνητικό.. Να πάω για χωριακη η αφού έδειξε το τεστ αρνητικό με 6 μέρες καθυστέρησης δεν αξίζει???
 2. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.. Θα πάω σε μια εβδομάδα να κάνω μια χωριακη αν δεν μου έρθει η περίοδος απλά με παραξένεψε αυτή η γραμμούλα η άχνη και πήρα μια συγκρατημένη χαρά..
 3. Δεν έχω ακόμα καθυστέρηση κανονικά αύριο είναι η αναμενόμενη ημέρα περιόδου.. Αλλά έχω πολύ άγχος..βέβαια ήρθε το predictor σήμερα το πρωί να με επιβεβαιώσει μάλλον ότι δεν περιμένω παιδάκι..
 4. Καλησπέρα σας, Αυτόν τον μήνα ξεκινήσαμε με τον άντρα μου προσπάθειες για ένα παιδάκι. Είχα τελευταία περίοδο 28.7 με κύκλο 28 με 30 μέρες. Κάναμε ελεύθερα 10 κ 13 Αυγούστου .και χθες στην 27η μέρα κύκλου έκανα ένα τεστ της clear blue early με αυτό το αποτέλεσμα που έπρεπε να το κοιτάς από πολλές πλευρές για να επιβεβαιωθεί ότι βλέπεις μια αχνηηηηηηηηη μπλε γραμμούλα που κάποιος θα το έβλεπε αρνητικό. Σήμερα έκανα ένα τεστ predictor κανονικό και βγήκε αρνητικοτατοΕπίσης εδω και μαι εβδομάδα. έχω τρομερό πρήξιμο στην κοιλιά μου σαν να κουβαλάω πέτρες και χθες είχα και πόνους κάτω δεξιά σάλπιγγα. Όλες αυτές τις μέρες με το πρήξιμο μου έχει κοπεί η όρεξη και νομίζω πως με ενοχλεί το στομάχι μου ότι και να φάω.. Καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες αλλά και στις προσεχείς!!
×
×
 • Προσθήκη...