Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΦΗ ΧΑΝΤΖΗ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  7
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με ΕΦΗ ΧΑΝΤΖΗ

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Κορίτσια καλησπέρα σας! Μπορείτε να βοηθήσετε? Είμαι μαμά 2 κοριτσιών πεντέμισι και τεσσεράμισι χρόνων και τωρα ήρθε και το τρίτο παιδάκι... Αυτή την φορά είναι πολύ δύσκολα γιατί δεν έχω βοήθεια καμμία... Νιώθω χάλια ότι θέλω να πάρω τα βουνά μην πω κάτι χειρότερο... Όταν έχεις κατάθλιψη τι βοηθάει πολύ εκτός από τον σύζυγό που βοηθάει ο καημένος όσο περισσότερο μπορεί... Σας ευχαριστώ!
 2. Γεια σας κορίτσια!!! Προχθές έμαθα κάτι δυσάρεστο για μια γνωστή μου στον όγδοο μήνα της το μωρό της έπαθε περίδεση με τον ομφάλιο λώρο και ετσι έπαθε ασφυξία... Δεν θέλω να πω κάτι άλλο καταλαβαίνετε... έκλαιγα ασταμάτητα δεν το πίστευα δεν το είχα ξανακουσει... Ξέρετε μπορεί κάποια έγκυος να προστατευτεί από αυτό...? Το καταλαβαίνει...? Το νιώθει...? Πρέπει να κάνει κάτι...? Σας ευχαριστώ!!! Δεν ήθελα να σας μαυρίσω αλλά έχω πάθει σοκ!
 3. ΕΦΗ ΧΑΝΤΖΗ

  Αγόρι ή κοριτσι

  Έχεις δίκιο... Σε ευχαριστώ!
 4. ΕΦΗ ΧΑΝΤΖΗ

  Αγόρι ή κοριτσι

  Γεια σας μανουλες. Υπάρχει περίπτωση κανείς να ξέρει πριν σου πει ο γιατρός αν είναι κορίτσι ή αγόρι από συμπτώματα που έχεις να το καταλάβεις...? Μαμάδες οι οποίες έχουν κάνει αγόρι και κορίτσι σίγουρα ξέρουν τις διαφορές... Έτσι δεν είναι??? Έχουν διαφορές μεταξύ τους οι εγκυμοσύνες σε αγόρι και σε κορίτσι???
 5. Καλημέρα! Διανύω την τρίτη μου εγκυμοσύνη στο πρώτο τρίμηνο και ήδη έχω κουραστεί... Στην πρώτη δεν μπορούσα να πιω καφέδες καθόλου αλλά ήμουν πρωτάρα και φοβισμένη και στην δεύτερη έπινα δύο την ημέρα...σε αυτήν επίσης δεν μπορώ καθόλου τους καφέδες... Επειδή όμως νυστάζω πολύ ξέρει μήπως καμμιά τι άλλο θα μπορούσα να πιω... Μόνο τσάι??? Όλοι οι χυμοί απέξω μου φαίνονται χαλιά νιώθω την ζάχαρη... Αυτα. Οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου ήταν διαφορετικές η μία από την άλλη. Και αυτή τώρα είναι διαφορετική αλλά έχω στοιχεία και από την πρώτη και από την δεύτερη. Κάποια που έχει κάνει αγοράκι θα μπορούσε να μου πει τα συμπτώματα που ένιωθε...?γιατί εγώ μέχρι τις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες ένιωθα το πρώτο τρίμηνο τουλάχιστον μια χαρά χωρίς κάτι ιδιαίτερο... Μόνο καούρα...τώρα όμως είναι πολύ χάλια για το περισσότερο χρόνο της ημέρας... Ευχαριστώ!
×
×
 • Προσθήκη...