Μετάβαση σε περιεχόμενο

Maria eirini

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  26
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

3 Neutral

Σχετικά με Maria eirini

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Κορίτσια καλησπέρα!!!Έχω και εγώ ένα αγοράκι 2,5 μηνών.Μπορειτε σας παρακαλώ να μου πείτε έναν καλό παιδίατρο στην Θεσσαλονίκη; Καταφέραμε δυστυχώς να έχουμε ουρολοίμωξη και θα ήθελα να βρω έναν άλλο παιδίατρο.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
 2. Κορίτσια ολα θα πάνε Τέλεια σε όλες μας!!! Κάνουμε το καλύτερο για τα μωράκια μας!!!!!!!Αν γνωρίζει κάποια πως καθαρίζουμε τα καινούρια έπιπλα του μωρού ( κρεβάτι και συρταριερα);;Σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!!
 3. Κ εγώ προσπαθώ!!!Με πολλή υπομονή κ ανυπομονησία!!! Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον στόχο μας!!!!!!!!!???????
 4. Σκέψου ότι κάθε μέρα που κερδίζουμε είναι κέρδος για τα μωρά.Μανα= Ηρωίδα από την εγκυμοσύνη ακόμη!! Είμαστε γεννημένες για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα!!Θα περάσει κ αυτό κ θα είναι μόνο μια ανάμνηση!!!!!
 5. Όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!!Ας είναι μόνο αυτά τα προβληματα μας και να λύνονται!!! Είναι ευλογία να έχουμε τα μωράκια μας και να προσπαθούμε για αυτά!!!!!
 6. Όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!!!! Στείλε μου αν θέλεις να μου πεις πως πήγε!!
 7. Ότι γίνεται, γίνεται για καλό!!!Όταν με το καλό θα γεννήσεις θα του λες ότι ήταν ζορικο αγόρι κ θα γελάτε!!Μας παιδεύουν από την κοιλιά τελικά οι άντρες!!!!!
 8. Καλησπέρα!!!τώρα είμαι 33 εβδομάδων αλλα μάλλον πάω για καισαρική γιατί δεν έχει πάρει θέση είναι με το κεφάλι ψηλα.Οι συσπάσεις δεν είναι τόσες πολλές αλλά συνεχίζω τα 4 trofocard την ημέρα.Εσυ πως είσαι;Πως ειναι το μωράκι σου;Σε ποια εβδομάδα είσαι;
 9. Κορίτσια την βοήθεια σας,σας παρακαλώ πολύ!!!Τα πράγματα του μωρού ρούχα κτλ με τι τα πλένετε;Και στους πόσους βαθμούς; Ευχαριστω!!!!
 10. Θα πάω κ στο Kiddo να δω!!Αν δω κάτι καλό εννοείται θα ενημερώσω!!!
 11. Σ ευχαριστώ παααρα πολύ!!!!! Είναι το πρώτο και δεν έχω ιδέα!Σ ευχαριστω κ παλι πάρα πολύ!!!!!!
×
×
 • Προσθήκη...