Μετάβαση σε περιεχόμενο

Maria eirini

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  24
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

3 Neutral

Σχετικά με Maria eirini

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Κορίτσια ολα θα πάνε Τέλεια σε όλες μας!!! Κάνουμε το καλύτερο για τα μωράκια μας!!!!!!!Αν γνωρίζει κάποια πως καθαρίζουμε τα καινούρια έπιπλα του μωρού ( κρεβάτι και συρταριερα);;Σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!!
 2. Κ εγώ προσπαθώ!!!Με πολλή υπομονή κ ανυπομονησία!!! Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον στόχο μας!!!!!!!!!😘😘😘😘😘😘😘
 3. Σκέψου ότι κάθε μέρα που κερδίζουμε είναι κέρδος για τα μωρά.Μανα= Ηρωίδα από την εγκυμοσύνη ακόμη!! Είμαστε γεννημένες για να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα!!Θα περάσει κ αυτό κ θα είναι μόνο μια ανάμνηση!!!!!
 4. Όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!!Ας είναι μόνο αυτά τα προβληματα μας και να λύνονται!!! Είναι ευλογία να έχουμε τα μωράκια μας και να προσπαθούμε για αυτά!!!!!
 5. Όλα θα πάνε κατ ευχήν!!!!!! Στείλε μου αν θέλεις να μου πεις πως πήγε!!
 6. Ότι γίνεται, γίνεται για καλό!!!Όταν με το καλό θα γεννήσεις θα του λες ότι ήταν ζορικο αγόρι κ θα γελάτε!!Μας παιδεύουν από την κοιλιά τελικά οι άντρες!!!!!
 7. Καλησπέρα!!!τώρα είμαι 33 εβδομάδων αλλα μάλλον πάω για καισαρική γιατί δεν έχει πάρει θέση είναι με το κεφάλι ψηλα.Οι συσπάσεις δεν είναι τόσες πολλές αλλά συνεχίζω τα 4 trofocard την ημέρα.Εσυ πως είσαι;Πως ειναι το μωράκι σου;Σε ποια εβδομάδα είσαι;
 8. Σ ευχαριστω πάρα πολύ!!!!!!!
 9. Σ ευχαριστω παααρα πολύ!!!!!!
 10. Χίλια ευχαριστώ!!!!!!
 11. Κορίτσια την βοήθεια σας,σας παρακαλώ πολύ!!!Τα πράγματα του μωρού ρούχα κτλ με τι τα πλένετε;Και στους πόσους βαθμούς; Ευχαριστω!!!!
 12. Θα πάω κ στο Kiddo να δω!!Αν δω κάτι καλό εννοείται θα ενημερώσω!!!
 13. Σ ευχαριστώ παααρα πολύ!!!!! Είναι το πρώτο και δεν έχω ιδέα!Σ ευχαριστω κ παλι πάρα πολύ!!!!!!
 14. Από Τούμπα είμαι,θα πάω στο paidopolis.Μπιμπερο,αποστειρωτης κτλ; Εκτός από το Jumbo, γνωρίζεις κάποιο οικονομικό κατάστημα που να τα έχει όλα ρούχα και είδη βρεφαναπτυξης;;;Σ ευχαριστω παααρα πολύ για την βοήθεια!!!!!!!!
 15. Κορίτσια την βοήθεια σας,σας παρακαλώ!!Μαγαζί οικονομικο στην Θεσσαλονίκη για ρούχα νεογέννητου και όλα τα σχετικά μπανιέρα,σελτεδακια κτλ; Ευχαριστω πολύ!!!
×
×
 • Προσθήκη...