Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φανή123

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  10
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Φανή123

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Φανή123

  Πόνος στην κοιλιά

  Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για την εμψύχωση....συν έχω και αρκετές μέρες πονοκέφαλο....θα αφήσω μερικές μέρες και θα κάνω τεστακι εσύ τι πιστεύεις είναι θετικά συμπτώματα αυτά?
 2. Φανή123

  Πόνος στην κοιλιά

  Αδιαθετησα ναι...αλλά αυτό το μήνα ρε κορίτσια πάλι κάναμε προσπάθειες...όμως 2 φορές μονο... γιατί έπαθα κυστίτιδα... γίνεται με δύο φορές μόνο? Δεν ξέρω το θέλω πολύ μάλλον...αημερ; Έχω 1 μέρα καθυστέρηση το στήθος μου με πονάει και η μέση μου και προχτές είχα φαγούρα στις Θηλές δεν ξέρω τι να πιστέψω και δεν θέλω να κάνω τεστ μήπως απογοητευτω!!!!
 3. Φανή123

  Πόνος στην κοιλιά

  Σε ευχαριστώ κοριτσάρα...όταν μάθω νέα θα στείλω!!!
 4. Φανή123

  Πόνος στην κοιλιά

  Λογικά γύρω στις 6 Ιουνίου..ναι θα κάνω νωρίτερα! Είναι φυσιολογικός ο πόνος είναι να είναι κάτι σοβαρο?
 5. Φανή123

  Πόνος στην κοιλιά

  Υποφερτός είναι Έλλη μου..αλλα δεν ξέρω φοβάμαι λίγο.... επειδή έχω και άστατο κύκλο πότε λες να κάνω τεστακι?
 6. Φανή123

  Πόνος στην κοιλιά

  Δεν την παρακολούθησα την ωορρηξία μου απλά τα ήπια...και έκανα τεστακια ωορρηξίας και μου βγήκε θετικό...τώρα δεν ξέρω πονάω πολύ...και αγχώνομαι κιόλας..λες να τα κατάφερα?
 7. Κορίτσια καλημέρα..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει φυσικά καμιά σας τελευταία περίοδος 6μαιου πήρα σερπαφαρ και ξεκινήσαμε με τον άντρα μου προσπάθειες για παιδάκι έχω εδώ και 4-5 μέρες φούσκωμα και πόνο δεξιά στην κοιλιά αρκετό πόνο θα έλεγα και με πονάει αρκετά η μέση μου...το έχει πάθει καμιά σας.. λέτε να είμαι έγκυος..ή να είναι το έντερο μου ? Επίσης πίνω buscopan και δεν έχω δει διαφορά...τι λέτε?
 8. Φανή123

  Τεστ εγκυμοσύνης

  Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας...:)
 9. Φανή123

  Τεστ εγκυμοσύνης

  Δεν ξέρω... μπορεί να έχει αργήσει η σύλληψη και γι'αυτό να μην δείχνουν τα τεστ? μπορεί να βγουν ψευδώς αρνητικά γενικα?
 10. Γεια σας κορίτσια είμαι καινούρια στο φόρουμ μήπως έχει τύχει σε καμία το τεστ εγκυμοσύνης να βγαίνει λάθος έχω κάνει 6 μέχρι στιγμής αλλά πολύ νωρίς όμως πριν την αναμενόμενη μερα περιόδου βγήκαν αρνητικά όμως αλλά έχω ακόμη καθυστέρηση είμαι στην 33ημερα και δεν έχω αδιαθετησει ακόμα... προσπαθούμε για παιδάκι αυτό το μήνα τι λέτε μπορεί να είμαι?έχω πονους περιόδου τάση για εμετό και πρησμένο στήθος....δεν ξέρω τι να κάνω τα νεύρα μου!
×
×
 • Προσθήκη...