Μετάβαση σε περιεχόμενο

Reginaki

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Reginaki

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Reginaki

  Τεστ ωορρηξίας

  Επίσης κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά!!! 😊
 2. Reginaki

  Τεστ ωορρηξίας

  Να πω την αλήθεια τόσο καιρό ήμουν χαλαρή, μάλλον γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε σύντομα όπως την προηγούμενη φορά! Τώρα που πέρασαν τρεις μήνες κάπως αγχώθηκα!
 3. Reginaki

  Τεστ ωορρηξίας

  Καλημέρα κορίτσια! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάλι είχα χρησιμοποιήσει τεστ ωορρηξίας και είχα μείνει έγκυος με την πρώτη, αλλά τότε είχαμε επαφή κάθε μέρα 😁. Τώρα με το παιδί δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω ποιες μέρες πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή ιδανικά; Όταν βγει θετικό ή την επόμενη; Τα χρησιμοποιώ τώρα τρεις μήνες αλλά ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει!
 4. Reginaki

  Δεν μένω έγκυος δεύτερη εγκυμοσύνη

  Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μια αποβολή και κάναμε αποξεση. Μετά από 3 μήνες πήραμε το οκ από τον γιατρό και ξεκινήσαμε πάλι προσπάθειες. Ήμουν τυχερή γιατί έμεινα έγκυος με την πρώτη! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο μωράκι αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει. Σου εύχομαι να έχεις το συντομότερο το πολυπόθητο νέο!!!
 5. Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια έχει χρησιμοποιήσει τεστ ωορρηξίας για να μείνει έγκυος. Μετά από πόσο καιρό τα καταφέρατε;
×
×
 • Προσθήκη...