Μετάβαση σε περιεχόμενο

Anita19

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Anita19

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Anita19

  Βιοχημική εγκυμοσύνη

  Εγώ είμαι 19, δεν προγραμμάτισα να μείνω, απλά έτυχε να είχα μια βιοχημική. Αλλά αφού δεν είναι πρόβλημα όλα καλά, αν και αγχώνει τις γυναίκες, ποσό μάλλον εμένα που καθόμουν άυπνη από το άγχος. Μην ανησυχείτε όμως, εδώ εγώ που είμαι τόσο νέα και παρόλα αυτά με 8 μήνες ελεύθερων επαφών (χωρις βέβαια να έχω στο μυαλό μου εγκυμοσύνες) δεν είχα μείνει. Ούτε και τώρα θα το έλεγα αφού έφυγε με τη περίοδο. Απλά ορισμένες γυναίκες είναι πιο γόνιμες η έχουν τύχη και μένουν αμεσως ίσως από άλλες αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, αν και φαντάζομαι για πολλες είναι σπαστικο να προσπαθούν 2 χρόνια. Ελπίζω εσείς να τα καταφέρετε γρήγορα.
 2. Anita19

  Βιοχημική εγκυμοσύνη

  Και τελικά ποσος καιρος χρειάστηκε για να καταφερεις να μείνεις κανονικά έγκυος μετά απ αυτό; Εγω έλεγα να πάω σήμερα στην γυναικολόγο να της το πω αλλά νομίζω δεν έχει νόημα. Στο ιατρείο της το τεστ βγήκε καθαρά θετικό, χθες πιο αχνό, και σήμερα ακόμη πιο αχνό. Έχω και περίοδο φαντάσου. Πονάω ακόμη και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι μόνο απ τη περίοδο. Βλέπω τελικά η βιοχημική κύηση είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.
 3. Anita19

  Βιοχημική εγκυμοσύνη

  Εάν είναι βιοχημική εγκυμοσύνη και έχω αίμα σαν περίοδο είναι λογικό να έχω τόσους πόνους? Είναι πότε σαν κράμπες και πότε σαν τραβήγματα. Έρχεται και φεύγει αλλά είναι εν μέρη δυνατός. Από χθες το βράδυ ξεκίνησε. Και πόσες μέρες λες να κρατήσει εάν πάλι είναι βιοχημικη εγκυμοσύνη! Μήπως όμως δεν είναι βιοχημικη αλλά εξωμητριο ή αποκόλληση ή λόγο της προσκόλησης?
 4. Anita19

  Βιοχημική εγκυμοσύνη

  Πριν λίγες ώρες είδα ότι είχα πολύ αίμα, και βαθύ κόκκινο, αιμορραγία βασικά και την ίδια στιγμή εκανα τεστ και εξακολουθεί να είναι αχνό θετικό. Το έδειξα και στο φίλο μου. Πως το εξηγείται αυτό; Γίνεται να αποβάλλεις και το τεστ να δείχνει ακόμα για λιγες ωρες η μερες ότι είσαι έγκυος γιατί εντοπίζει αυτή την ορμόνη;
 5. Anita19

  Βιοχημική εγκυμοσύνη

  Ναι είμαι στο εξωτερικό. Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο και μου είπαν είναι νωρίς για χοριακη. Χθες το βράδυ όμως μετά από πόνο περιόδου είδα λίγο αίμα στη λεκάνη όχι όμως στο σκούπισμα. Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια αλλά περισσότερο, ολη μέρα έχω, τώρα αν αύριο μεθαύριο έρθει κανονικό αίμα δε ξέρω. Χθες κοιμήθηκα ξημερώματα από την αγωνία, θέλω επιτέλους να ξεκαθαριστεί. Αλλά περίεργο μου φαίνεται. Τεστ θετικό και την ίδια μερα αίμα γίνεται? Μάλλον είναι αποβολή. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την απάντηση.
 6. Anita19

  Βιοχημική εγκυμοσύνη

  Καλησπέρα στη παρέα. Πήγα χθες στη γυναικολόγο και με ένα τεστ ούρων μου είπε πως είμαι έγκυος. Η περίοδός μου είναι να έρθει σε 4 μέρες κανονικά. Σήμερα το πρωί εκανα ένα τεστ Clear Blue και μου έδειξε ότι είμαι στην 1 με 2η εβδομάδα της κύησης. Όμως η γιατρός μου είπε ότι τα τραχηλικα υγρά είναι όπως πριν έρθει η περίοδος. Τώρα είμαι μπερδεμένη και ανησυχώ πολύ. Στον υπέρηχο που μου έκανε δεν είδε τίποτα. Μου είπε σε 2 βδομάδες να ξαναπάω για εξέταση. Ανέφερε και το γεγονός της βιοχημικης εγκυμοσύνης λόγο του ότι είναι πολύ νωρίς η εξέταση με τα ούρα, που δεν είδε τίποτα στον υπέρηχο και των υγρών. Θέλω και τη δικιά σας γνώμη, διότι κοντεύω να τρελαθώ από στεναχώρια και αγωνία.
×