Μετάβαση σε περιεχόμενο

Villy K

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Villy K

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα κορίτσια. Συγνώμη εν κάνω κάποιο λάθος αλλά είμαι καινούργια στο φορουμ. Λοιπόν... Σε ένα μήνα περνάμε επιτροπή εξωσωματικής και ξεκινάμε τις διαδικασίες. Το άγχος μου τώρα είναι η δουλειά μου. Είμαι νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική και η δουλειά εκεί είναι δύσκολη... Πολύ βάρος, σκύψιμο, ανθυγιεινό περιβάλλον κλπ κλπ κλπ.. Να σταματήσω η να συνεχίσω κανονικά στη δουλειά? Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα από τη μεριά μου.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 2. Ναι έχουμε κάνει και υπερηχο. Έχει μια μικρή κιρσοκήλη. Πολύ μικρή όμως και απ' ότι είπε ο ουρολόγος δεν επηρεάζεται τόσο πολύ από κει. Ουφ... Τι να πω.... Δηλαδή με τέτοιο αριθμό και η σπερματεγχυση δεν έχει αποτελεσματα ε?
 3. Καλημέρα. Ναι κάναμε και καλλιέργεια και είχε e coli. Σε 10 ημέρες μας είπαν να κάνουμε μια επανάληψη σε σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια. Βέβαια ο ουρολόγος μας ειπε Να μην περιμένουμε θεαματικά αποτελέσματα. Ίσως ανέβουν λιιιιγο οι τιμές. Από βιταμίνες παίρνει τα condensyl αν έχετε ακουστά.
 4. Καλησπέρα σε ολες και όλους. Ξέρω ότι το θέμα είναι πια συνηθισμένο αλλά θέλω τα φώτα σας κορίτσια, ναμε βοηθήσετε. Λοιπόν... Εδώ και τρία περίπου χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών εγκυμοσύνης αποφασίσαμε να μπούμε στη διαδικασία εξετάσεων. Στο σύζυγο διαπιστώθηκε ολιγοασθενοσπερμια λόγω προλακτινωματος. Ακολούθησε συγκεκριμένη αγωγή και η προλακτίνη έπεσε στα φυσιολογικά επίπεδα. Στο δεύτερο σπερμοδιαγραμμα όμως οι αριθμοί βελτιώθηκαν ναι μεν λιγάκι αλλά η διάγνωση παραμένει ίδια. ΟΛΙΓΟΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ Συγκεκριμένα: Αριθμός σπερματοζωαρίων: 3.500.000 Ταχεία κίνηση εμπρος: 8% Νωθρή κίνηση εμπρος: 20% Τους δύο τελευταίους μήνες ακολουθούμε τα βήματα του γιατρού με υπέρηχο στις γόνιμες μέρες, σπάσιμο ωοθηλακιου με ένεση Ovitrelle, επαφές για 3 μέρες συνεχόμενα και επειτα κολπικά υπόθετα Utrogestan. Με δύο αποτυχημένες προσπάθειες τι λέτε? Να συνεχίσουμε με σπερματεγχυση? Υπάρχει επιτυχια σπερματεγχυσης με αυτά τα ποσοστά η να προχωρήσουμε κατευθείαν σε εξωσωματική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Προσθήκη...