Μετάβαση σε περιεχόμενο

Katya81

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  79
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

35 Excellent

Σχετικά με Katya81

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. @stasa199 @Valfrag ααα εμείς πέρα από τα δύο κάτω βγάλαμε μαζί και 3 πάνω .και λιιιγο και το τέταρτο.τσ δύο μπροστινά το ένα δίπλα αριστερά και έρχεται και το δεξί .πλέον δαγκώνει πάνω κάτω . Τώρα στις 26/3 είχαμε το δεύτερο εμβόλιο μηνιγγίτιδας λογικά δε θα πάμε ε? Συγνωμη τώρα σκάω από τη ζήλια μου όταν πάω να τον φιλήσω βάζει το χέρι μπροστά και με διωχνει .τον φιλάω με το ζόρι 🤣🤣
 2. @stasa199 αχ μη μου λες τέτοια .....με παιδεύει αλλά.που θα πάει θα μάθει να τα δέχεται 🤣🤣 Που είναι οι άλλες? Θα τις ταγκαρω όλες μου φαίνεται ....😁😁😁
 3. @stasa199 xaxa κι εμείς το έχουμε ρίξει στο φαι ,να φανταστείς έκανα πρώτη φορά κέικ 🤪. Εμάς πάλι τρώει τα πάντα ο κόσμος να χαλάσει .ακόμα και πυρετό να έχει !! Θα περάσει και αυτό κάντε υπομονή .γάλα δεν πίνει? Καλέ μια ερώτηση γιατί ο μικρός μου δεν θέλει φιλάκια και αγκαλίτσες ? Από την αρχή δεν του αρέσουν .δεν μου κάθεται χαχαχα.λετε αργότερα να θελήσει ? 😭
 4. Κοριτσιααα τι άλλα νέα ??? Έχω βαρεθεί ολίγον .... Πείτε τι κάνουν τα μικρουλια σας?
 5. @Valfrag την καλύτερη δουλειά κάνετε και δουλεύετε από το σπίτι ! (Άντε να σε δει λίγο και το σπίτι σου 🤪)
 6. @Sofi90 μήπως το νιώθεις μουδιασμενο ? Αν το νιώθεις έτσι λογικό είναι νομίζω..
 7. Καλημέρα κορίτσια και από εμένα !! @Sofi90 όχι δεν έχω καμία ενόχληση.δεν είχα από την αρχή .γιατί εσύ τι έχεις ? Τι κάνουμε τώρα με τον ιό? Έχετε κλειστεί σπίτια σας?πηγαίνετε στους παππούδες?
 8. @stasa199αυτο βρε κορίτσια με την αλλαγή Πάνας τι ταλαιπωρία !! Δεν προλαβαίνω να του τη βάλω γυρνάει σηκώνεται πιάνεται από παντού .....πόλεμος γίνεται !! Το φαγητό που το πατάτε το μασάει καθόλου η το καταπίνει κατευθείαν ?εγώ ότι κομματάκια προσπάθησα να του δωσω τα τρώει μεν τα μασάει ΔΕΝ!!
 9. @vayaki κι εμεις το κάναμε τη Δευτέρα .είχε υπερένταση για λίγες ώρες.αργα τη νύχτα του δώσαμε ντεπον ,ήτανε λίγο ζεστός αλλά αυτό μόνο.την άλλη μέρα μια χαρά !
 10. @Valfrag να μην αγχώνεσαι καθόλου .άλματα θα είναι .από την αρχή εσένα έχει πρόγραμμα .μέχρι να φύγεις θα ξανά επανέλθει στο πρόγραμμα της.(σε έστειλα έτσι ???) ?
 11. @Diwni αχαχα σε νιώθω !! Διαβάζω δυόμιση μηνών και κοιμούνται τόσες ώρες ? Τι λάθος κάναμε εμείς ??χαχα εμάς του Μαϊου και αμα ξυπνήσουν μια φορά τη νύχτα λέμε και ευχαριστώ ??
 12. @Valfrag ωχ Έλα ρε συ.... Θα σου στείλω αύριο να μου πεις !
 13. @Valfrag xaxa κι εγώ το είχα βάλει στον αποστειρωτη και έλιωσε
 14. @Valfrag α ωραία μας έκανες την καρδιά περιβόλι ???
 15. @Angelmammy κι εγώ το.ιδιο ! Έτσι μου είπε η παιδίατρος.ενα κοντομανικα μόνο.αλλωστε τα έχουμε και σκεπασμένα.
×
×
 • Προσθήκη...