Μετάβαση σε περιεχόμενο

Love28

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Love28

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Love28

  Άγχος και δουλειά σε προσπάθειες τεκνοποίησης

  Θα σταματήσω από εκεί κι ελπίζω αυτή η ηρεμία να κάνει καλό γενικώς! Κι όχι κακό! Ούτος ή άλλος πλέον απ ότι άκουσα άδεια δεν παίρνεις τόσο εύκολα σε περίπτωση εγκυμοσύνης αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος! Κι επίσης το έφτασα στα άκρα με το να πιέζομαι.. το σκέφτηκα σήμερα και το αποφάσισα! Θα σταματήσω! Σε φροντιστήριο πλέον είναι λίγο αργά μου φαίνεται.. και στο παρελθόν είχα πάει αλλά τίποτα.. πάλι ήταν τέτοια περίοδος βέβαια! Θα αφοσιωθώ τα πρωινά στο να φτιάχνω σημειώσεις πράγμα που ήθελα καιρό..
 2. Love28

  Άγχος και δουλειά σε προσπάθειες τεκνοποίησης

  Εύχομαι και στις δύο να έχετε σύντομα ενα θετικό τεστ, μια υψηλή χοριακη, κάτι βρε αδερφέ! Η αλήθεια είναι ότι στο πίσω μέρος του μυαλού το εχεις όταν κάνεις ελεύθερα επαφές.. αλλά κατά την διάρκεια του μήνα σκέφτομαι θετικά ή δεν το σκέφτομαι καθόλου.. απλά απολαμβάνω το σεξ με το σύντροφό μου όσο τίποτα.. Η ελεύθερη επαφή έχει άλλη χαρη! Μόνο μέρες σαν κι αυτή που μου έρχεται περίοδος στεναχωριέμαι! Την αρνητικότητα μου την προκαλεί η πρωινή μου δουλειά που πλέον κάθε μέρα πάω με μισή καρδιά.. Τώρα θα ξεκινήσω ιδιαίτερα, μιας και είμαι φιλόλογος (με το σενάριο διορισμού σε σχολείο όνειρο καλοκαιρινής νυκτός) και τα ωράρια θα είναι πάλι άστα να πάνε! Αλλά δεν έχω ασφάλεια και σε περίπτωση εγκυμοσύνης καμία βοήθεια απ το κράτος.. Έτσι αναγκάζομαι να δουλεύω και τα πρωινά ως πωλήτρια ημιαπασχόληση.. Πφφφ.. Δεν ξέρω τι να κάνω 😟😟
 3. Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά! Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες μου.. Σήμερα μου ήρθε περίοδος🙁ς. Προσπαθούμε εδώ και 9 μήνες για μωράκι με το σύντροφό μου.. Τους πρώτους 5μήνες βέβαια μετά από κάθε επαφή πήγαινα αμέσως τουαλέτα ή για ντουζ, μιας και δεν ήμουν τόσο ενημερωμένη.. δεν ξέρω αν παίζει τόσο πολύ σημασία..Εσείς τι λέτε? Σαν δεύτερο σκέλος.. Έχω διαβάσει ότι το άγχος δεν βοηθά για εγκυμοσύνη.. Η αλήθεια είναι ότι εργάζομαι, αλλά πλέον με έχει κουράσει η δουλειά αυτή.. Όλο το χειμώνα κάνοντας δυο δουλειές σκεφτόμουν "φταίει το στρες και δεν τα καταφέρνουμε..θα έρθει το καλοκαίρι το πολυπόθητο μωρό!" Δεν ήρθε όμως! Και τώρα που θα ξαναρχίσω τις δυο δουλειές, μου φαίνεται βουνό.. Ο μόνος λόγος που κάθομαι τους τελευταίους μήνες στην μια δουλειά (όντας και ασφαλισμένη ημιαπασχόληση) είναι για την άδεια που μπορώ να πάρω σε περίπτωση εγκυμοσύνης, μιας και τα οικονομικά μας δεν είναι και τα καλύτερα! Αλλά πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση πια.. Και η αρνητικότητα αυτή ίσως επηρεάζει τις προσπάθειές μας! Στη θέση μου τι θα κάνατε?
×