Μετάβαση σε περιεχόμενο

Zafran

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Zafran

  1. Καταλαβαίνω απολυτα τι λες. Παρολα αυτά δεν ξερω ποιος μπορει να ορισει πιο είναι το μέτρο για την καθε μια που βιωνει μια κατάσταση. Νομίζω οτι ο μόνος που μπορεί να μας βοηθησει στο να διαχειριστούμε τα συναισθηματα μας είναι ο ιδιος μας ο εαυτός. Φυσικά και αν θεωρω οτι μια φιλη μου ας πουμε ξεφεύγει απο τα ορια, θα της το πω αλλά πιστεψε με αν η ιδια δεν το αντιληφθει για να το διαχειριστεί εγω δεν θα μπορεσω να κανω τιποτα, παρα μονο να είμαι διπλα της να την ακουω και ισως καποιες φορες να της υπενθυμίζω τι θεωρω εγω σωστό χωρίς ποτέ να την κρινω για αυτο που αισθάνεται οσο εντονα κι αν το βιωνει. Αυτό εννοώ οτι ολα τα συναισθηματα είναι αποδεκτά καθως δεν υπαρχει συγκεκριμενο μέτρο για το τι αισθανεται η καθε μια μας.
  2. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Συγχαρητηρια @giota88 μου!!!! Μολις μπηκα και διαβασα τα τέλεια νέα!!!
  3. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Κι εγω μαζί σας κοριτσια για τον επομενο μηνα. Μολις ξεκινησα να εχω καφε εκκρισεις. Εγγλεζα στο ραντεβου της!!!
  4. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Αντε βρε κορίτσι μου ελπίζω αυτός ο νεος κυκλος να είναι και ο τυχερός σας!!!!
  5. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Ευτυχως τον κύκλο μου εδω κι εναμιση χρονο τον εχω ρυθμισει με Glucophage κι ετσι είναι σταθερος τους περισσοτερους μηνες.
  6. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Καλημέρα @Starrr μου! Μην απογοητευεσαι αν ερθει. Σκέψου οτι ξεκινάει ακομα μια ευκαιρία με ενα καινούργιο κυκλο!!!
  7. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!!! Γι αυτο προφανώς δεν εβγαλα κι εγω ποτέ ακρη με τα τεστακια και με μπερδευαν. Εχω κι εγω πολυκυστικές και δεν το ηξερα αυτο με την ανεβασμένη ορμονη! Σχεδον συνέχεια εβλεπα και τη δευτερη γραμμη και τελικά δεν ηξερα ποτε εχω ωορρηξια! Ευχαριστούμε @Kat-Cat
  8. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Μακάρι @sofiefin1982 μου! Το ευχομαι σε όλες μας!!!!
  9. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Είναι πολύ βοηθητικά αυτά που μας λες, ευχαριστούμε πολύ!!!
  10. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Μακάρι αλλά ... τα συμπτωματα λενε οτι απλως ερχεται και παλι ενας ακομα κύκλος! Το στηθος εχει ξεκινήσει και πονάει αρκετά οπως συνεχίζονται και οι πονοι στη μεση.
  11. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Αν το θες οπωσδηποτε να κάνεις αύριο καλυτερα κανε χοριακη. Αν θες τεστακι γνωμη μου να περιμενεις λίγες μέρες ακομα.
  12. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Κορίτσια εγω μαλλον δεν παω καλά. Μαλλον κρυωσα. Εβαλα πριν λιγο θερμομετρο κι εχω 37,5.
  13. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Ποια μερα του κυκλου σου ηταν το θετικο ωορρηξιας;
  14. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Στην ωορρηξια σου στη μεση του κυκλου τα ειχες καταλάβει τα υγρα;
  15. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Εχω ξανακούσει για διπλη ωορρηξία οποτε μπορεί. Παντως εγω συνηθως πριν αδιαθετήσω εχω λευκα υγρά.
  16. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Συνήθως απο 37 και πάνω είναι δεκατα αλλά νομίζω σου απάντησε πιο εμπεριστατωμένα η Cat-kat.
  17. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Αυτή η άτιμη η θαλασσα! Πολύ μας μπερδεύει!!! Είμαι σίγουρη οτι σύντομα θα έρθει το ζουζουνακι σας. Χαίρομαι που ο σύζυγος βοηθάει την ψυχολογία! Οτι καλύτερο να έχεις κατανοηση και υποστήριξη!
  18. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Μην απογοητεύεσαι μεχρι να δεις περιοδο. Απο συμπτωματα πως πας;
  19. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Αυτό δεν το ξέρω καθόλου!
  20. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Αύριο το πολύ μεθαύριο περιμένω οπότε είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένη ακόμα.
  21. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Εγώ το κανονικό βάζω. Απ΄οτι έχω ακούσει το πρωί πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι είναι το σωστό αλλά επίσης πρέπει να κρατάς και ημερολόγιο με τη θερμοκρασία για να έχεις σωστή εικόνα!
  22. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    @Starrr μου μόλις έβαλα. 37 σήμερα σαν να πέφτει κι εμένα σιγά σιγά!!!!
  23. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Τι να πω δε ξέρω. Εμένα τα τεστακια με μπερδεύουν περισσότερο. Μπορει το τεστ να θετικοποιηθει οταν πλησιαζει η μερα περισσοτερο. Εμενα η εφαρμογή τους περισσοτερους μηνες πεφτει ακριβως μεσα αφου ξ περιοδος μου ερχεται ακριβως τη μερα που λεει. Σπανια εχω απόκλιση 1-2 μερες οποτε κανουμε ελευθερα γενικως ολες εκεινες τις ημερες πριν κατα τη διαρκεια και μετά την ωορρηξια που λεει ετσι ωστε να πεσουμε μεσα. Μετα απο αυτο οποτε προκυψει. Εχει υπαρξει και μηνας που εκανα ωορρηξια 22 μερα του κυκλου οπως και μήνας που έκανα 32 μερα του κύκλου. Το μικρο μου τον επιασα οταν στην ουσια περιμενα περίοδο. Παντως τα τελευταια χρονια ερχεται οπως ακριβως μου το λεει η εφαρμογη. Εκτος απο 2-3 μηνες που μπορεί να εχω απόκλιση.
  24. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ!!! Πολύ βολικό και βοηθητικό!!!
  25. Zafran

    Επαφές Αυγούστου

    Για να δουμε βρε @giota88 μου!
×
×
  • Προσθήκη...