Μετάβαση σε περιεχόμενο

Anastasiaore

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Anastasiaore

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Anastasiaore

  Ηπια υδρονεφρωση σε εμβρυο.

  Σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας μυνήματα!!
 2. Anastasiaore

  Ηπια υδρονεφρωση σε εμβρυο.

  Ο γιατρός είναι πιστοποιημένος που μου έκανε την β επιπέδου.. εκείνος μου είπε να ξανα πάω για επανεξέταση.. υπομονη έχω Ράντεβου στις 28 εβδομαδες.. προσπαθώ να χω θετική ενέργεια κ ότι όλα θα πάνε καλά..
 3. Anastasiaore

  Ηπια υδρονεφρωση σε εμβρυο.

  Finally δυστυχώς είμαι μακριά από αθηνα.. στην άλλη άκρη! Θα κάνω την εξέταση κ εάν δεν έχει εξασφαλιστεί θα μιλήσω με παιδονεφρολογο..
 4. Anastasiaore

  Ηπια υδρονεφρωση σε εμβρυο.

  Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..με ηρεμήσατε αρκετά!! Θα σκέφτομαι θετικά για το αγοράκι μου μέχρι την επανεξέταση..οσο για την γυναικολόγο αυτό σκέφτηκε πρώτα πρώτα ο σύζυγος μου..αλλαγή!!!
 5. Anastasiaore

  Ηπια υδρονεφρωση σε εμβρυο.

  Φαντάσου ότι γιατρός μου δεν είδε τις εξετάσεις απλά την είπα από το τηλέφωνο τι μου είπαν στην β επιπέδου μου κατέβασε ένα ολόκληρο σενάριο.. ενώ η παιδίατρος του πρώτου μου γιου μου είπε εάν είναι δυνατόν κ σε έβαλε σε σκέψεις για αποβολή δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό κ ότι έχουν σχεδόν όλα τα παιδιά και αντιμετωπίζετε..
 6. Κορίτσια καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Βρίσκομαι στην δεύτερη εγκυμοσύνη στην 24 εβδομάδα,το φύλλο του μωρού αγόρι.. Πριν δύο εβδομάδες σχεδόν έκανα β επιπέδου και εκεί ο γιατρός βρήκε ήπια υδρονεφρωση κ στους δύο νεφρους., μου είπε να μην το σκέφτομαι ότι δεν είναι κάτι και το έχουν αρκετά παιδάκια που στην πορεία εξαφανίζετε μου ζήτησε επανεξέταση στην 28η εβδομάδα.. μιλώντας μετά με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί με τρόμαξε μου είπε ότι είναι σοβαρό να σκεφτώ την διακοπή κύησης κ ότι μέχρι κ νεφρική ανεπάρκεια μπορεί να κάνει σε ένα παιδί.. διακοπή δεν σκέφτομαι ούτε για πλάκα. .υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία να μάθω περισσότερα.. ο γιατρός μου είπε ότι στην επανεξέταση μπορεί κ να χει φύγει.. όσο πλησιάζει η 28η εβδομάδα για να ξαναπάω το σκέφτομαι περισσότερο. Ευχαριστώ
×