Μετάβαση σε περιεχόμενο

Irinimou

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Irinimou

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα! Είμαι στην 10η εβδομάδα κύησης και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του τεστ ΠΑΠ όπου φάνηκε ένδειξη τραχηλιτιδας. Ο γιατρός που με παρακολουθεί συνέστησε να γίνει κολπική καλλιέργεια τον επόμενο μήνα, γεγονός που με ανησυχεί. Έχει τύχει και σε κάποια άλλη εγκυουλα κάτι ανάλογο; Πώς το αντιμετωπίσατε;
 2. Irinimou

  Δημόσιο Έλενα

  Καλησπέρα! Θα μπορούσες να με ενημερώσεις σχετικά με το γιατρό; Ενδιαφέρομαι να γεννήσω κι εγώ στο Έλενα. Γέννησα και το πρώτο μου παιδάκι εκεί αλλά δεν είχα καλή εμπειρία λόγω του γιατρού και τώρα αναζητώ καλύτερη τύχη..
 3. Εμείς ακούσαμε εχθές την καρδούλα☺ Είμαι στην όγδοη εβδομάδα με ΠΗΤ 1/3/19! Χαίρομαι που μας δίνετε ο χώρος να επικοινωνούμε και να ενθαρρύνουμε η μία την άλλη! Με το καλό σε όλες σας κορίτσια!
 4. Εγώ είμαι στην 8η εβδομάδα! Ακόμη έχω ναυτίες κάτι που στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα αισθανθεί ποτέ. Επιθυμία για φαγητό όμως έχω πάντα χαχα
 5. Irinimou

  Πρώτος τοκετός

  Καλημέρα! Εμένα ξεκίνησε ακριβώς στην ΠΗΤ. Τώρα διανυω την δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έχω τις ίδιες αγωνίες όπως την πρώτη φορά! Με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας!
 6. Καλημέρα! Rosemary θα μπορούσες σε παρακαλώ να με ενημερώσεις κι εμένα σχετικά με το όνομα του γιατρού; Να σου ζήσει το μωράκι σου!
×
×
 • Προσθήκη...