Μετάβαση σε περιεχόμενο

Marian@

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  14
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Marian@

 • Ιδιότητα
  Member
 1. Marian@

  μωρακια Ιανουαριου/ Φεβρουαριου 2019!!!

  Κ γω Salospir των 100 πίνω.. στην δίκη μου περίπτωση είχα μια αποβολή πριν 3 μήνες, εκανα κάποιες εξετάσεις κ έχω θρομβοφυλια. Όποτε για τώρα salospir κι αργότερα, πρώτα ο θεός, μάλλον αντιπηκτικες.. εγώ είμαι στην 9η εβδομάδα..
 2. Marian@

  μωρακια Ιανουαριου/ Φεβρουαριου 2019!!!

  Μακάρι! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!
 3. Marian@

  μωρακια Ιανουαριου/ Φεβρουαριου 2019!!!

  Κορίτσια καλησπέρα σε όλες κ με το καλό! Να σας ρωτήσω κάτι.. είμαι στην 9η εβδομάδα δεν έχω καθόλου ζαλάδες, ανακατοσουρες τίποτα.. τα μόνα συμπτώματα είναι η συχνοουρία κ η υπνηλία... απλά συνεχίζω κ έχω έντονους πόνους περιόδου.. έχει συμβεί σε καμία αυτό σε αντίστοιχη εβδομάδα;!;! Ευχαριστώ!
 4. Marian@

  Άγχος και τιμές χοριακης..

  Το 31 ήταν δυο μέρες πριν την ημέρα που ήταν να αδιαθετησω.. την ημέρα που ήταν να αδιαθετησω είχα 114.. θα σου πω όμως κ κάτι αλλο μια φίλη μου έκανε χοριακη με 3-4 μέρες καθυστέρησης κ της είχε βγει 0!! Σε πληροφορώ ότι τώρα έχει μια μπεμπα πανέμορφη! Εν ολιγοις ήταν εγγυος απλά είχε γίνει η σύλληψη αργότερα!! Όποτε να έχεις πίστη κ να είσαι θετική!! Μην νομίζεις τα ίδια λέω κ στον εαυτό μου!!!
 5. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Εγώ δεν έχω ούτε αναγούλες ούτε τίποτα.. μέχρι κ αυτό ποσο με αγχώνει ... εγώ συνεχίζω κ έχω πόνους περιόδου.. έχει καμία σας πόνους περιόδου;
 6. Marian@

  Άγχος και τιμές χοριακης..

  Καλησπέρα! Εγώ είχα ξεκινήσει με 31!! Να μην σε αγχώνει το νούμερο γιατί λογικά συνελαβες λίγο αργότερα.. αυτό που έχει σημασία είναι να διπλασιάζεται ανα 2 ημέρες!! Με το καλό!!!
 7. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Την αυχενική ποτέ θα την κανείς περίπου; Να πω ότι δεν καταλαβαίνω το άγχος σου θα πω ψέμματα.. σε καταλαβαίνω αλλά προσπθησε να είσαι θετική .. τα ίδια λέω κ σε μένα.. για την κυστική ίνωση του είπες εσυ η στο είπε ο ίδιος ο γιατρός ;!
 8. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Κορίτσια καλησπερα κ από μένα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ πέρασα ένα άγχος γιατί πριν λίγες μέρες είχα καφέ πήγα κακην κακώς στον γιατρο όπου δεν είδε κάτι κακό.. βέβαια δεν μου έδωσε κάτι.. η αλήθεια είναι ότι δουλεύω 6 μέρες την εβδομάδα κ πολλές ώρες κ κουράζομαι αρκετά.. να σας ρωτήσω κάτι;! Δυο πράγματα βασικά.. ένα την προγεστερονη ποτέ κ γιατί την δίνουν; Κ δεύτερον ο πλακούντας ποτέ σχηματίζεται;
 9. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Κ γω την Δευτέρα θα είναι η Τρίτη φορά που θα πάω! Εγώ είμαι σύμφωνα με το ιντερνετ 8+ 2 σήμερα αλλά ξέρω ότι συνέλαβα λίγο αργότερα από την ωορρηξία μου.. όποτε νομιζω είναι λίγο μικρότερο .. θέλω να τον ρωτήσω 100 πράγματα τον γιατρο κ όταν πάω εκεί τα χάνω από το άγχος κ δεν θυμαμαι τίποτα!!
 10. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Έχεις πάει πιο πολλές φορές από μένα !! Εμένα από τις 04/07 μου έκλεισε πάλι ραντεβού στις 16/07!! Για αυχενική δεν μου έχει πει τίποτα!! Κ όχι τίποτα άλλο αλλά 1/08 με 10/08 θα λείπω!! Οι ημερομηνίες που σου δίνουν για τις αυχενικες είναι στάνταρ;!
 11. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Με το καλό κορίτσι μου! Στα ίδια είμαστε περίπου.. εγώ είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα κ ακούσαμε μόνο καρδιά κ είδαμε μια άσπρη κουκιδα.. τίποτα άλλο.. έχω πάλι την Δευτέρα ραντεβού.. ελπίζω να το δω κ γω ..
 12. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Εσυ linako ποσο είσαι ;;;
 13. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Μακάρι να πάνε όλα υπέροχα σε όλες μας!
 14. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Κορίτσια καλησπέρα κ από μένα κ πραγματικά ότι καλύτερο σε όλες! Είμαι κ γω 8+1 μέρα σήμερα! Ακούσαμε την καρδούλα αλλά ο γιατρός δεν μου έχει πει τίποτα παραπάνω ούτε για ημερομηνία αυχενικής, ούτε ημερομηνία τοκετού.. είμαι μέσα στο άγχος γιατί είχα ήδη μια ατυχία πριν 2 μήνες, κ δεν έχω κανένα σύμπτωμα πέρα της συχνοουριας κ το πρήξιμο στο στήθος ( που άλλες μέρες το νιώθω κ άλλες μέρες όχι κ τόσο) .. μετράω κάθε μέρα μέχρι να πάω ξανά πάλι την Δευτέρα να το δω λίγο το φασόλακι.. υπάρχουν αλλά κορίτσια που δεν έχουν συμπτώματα;;;
×