Μετάβαση σε περιεχόμενο

Vaso89

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Vaso89

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Vaso89

  Συμπτώματα ότι έρχεται ο τοκετός!

  Καλημέρα!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με ένα πόνο και με ένα γερό παιδί!Εγώ δεν είχα συγκεκριμένα σημάδια μέρες πριν. Γενικά από λίγο πριν μπώ στο μήνα μου είχα συσπάσεις αλλά χωρίς πόνο. Την προηγούμενη μέρα του τοκετού άρχισα να έχω συσπάσεις με ελαφρύ πόνο από το πρωί. Όσο περνούσαν οι ώρες έρχονταν πιό συχνά και πονούσα πιο πολύ. Το βράδυ άρχισαν οι πόνοι αρκετά έντονοι κάθε 10 με 15 λεπτά δε θυμάμαι καλά. Το επόμενο πρωί πήγα στο νοσοκομείο όπου έσπασαν τα νερά (μόνα τους δε μου τα σπάσανε) και το βράδυ γέννησα φυσιολογικά.Αυτά!!!
 2. Vaso89

  ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

  Ευχαριατώ πολύ!Είναι 11 εβδομάδων. Πιο πολύ με ανησύχησε η απότομη αλλαγή, γιατί από την αρχή ήταν έτσι κολλημένος πάνω μου αλλά φαντάζομαι φυσιολογικό είναι. Διάβασα και αυτό για το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης!!!Απλώς έτσι ξαφνικά έγινε ανήσυχος και μόνο με στήθος ηρεμούσε!Στην αρχή είναι σαν πήδακας μετά όταν φάει δεν πετάγεται βγάζει άσπρες σταγόνες απλά δεν το νιώθω τελείως άδειο όπως πριν. Γι αυτό σκέφτηκα μήπως δεν τρώει καλά. Αλλά οι πάνες του είναι πολυ καλές. Ε λοιπόν θα περιμένω να προσαρμοστεί πάλι!!!
 3. Καλημέρα σε όλες, είμαι νέα μαμά κ έχω ένα αγοράκι 2,5 μηνών. Γεννήθηκε φυσιολογικά με βάρος 3070 και την Τρίτη που μας πέρασε ηταν 5640. Θηλάζω αποκλειστικά από την αρχή εκτός από κάποια γεύματα σαν συμπλήρωμα στην 4η έως 8η μέρα ζωής του που μπήκε σε θερμοκοιτίδα. Τα υπόλοιπα τους τα έδινα αντλώντας με θήλαστρο.Το "πρόγραμμά" του έως τώρα είναι να ξυπνάει μέρα νύχτα ανά μία ώρα περίπου και κάνει κ 2 ύπνους απόγευμα κ βράδυ 2.5-3 ώρες.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: την τελευταία εβδομάδα για κάποιο λόγο ήταν συνέχεια στο στήθος,είτε έτρωγε είτε πιπιλούσε και κοιμόταν ελάχιστα.Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσω να έχω ακόμα πιο πολύ γάλα ενώ ήδη έχω (από το ένα στήθος κιόλας αν δεν τον θηλάσω ξαπλωτή πνίγεται). Τις τελευταίες 2 μέρες όμως που επανήλθε στα φυσιολογικά του παρατηρώ ότι ενώ τρώει όση ώρα περίπου έτρωγε και πριν, το στήθος δεν αδειάζει όπως άδειαζε πριν ή τουλάχιστον δεν το αισθάνομαι τόσο άδειο. Το γάλα που βγαίνει όταν έχει φάει είναι το λευκό και βγαίνει σταγόνες όχι πήδακας όπως στην αρχή.Ούτε όμως πετρώνει αν μείνει πολλή ώρα χωρίς να φάει το μωρό. Πάνες κάνει 8-9 τη μέρα, όταν είναι ξυπνητός είναι ζωηρός και έχει όρεξη για φαγητό. Φυσικά σαν νέα και αγχωμένη μαμά τον πήγα στον παιδίατρο και ήταν μια χαρά. Αύριο πάλι θα πάμε για εμβόλιο που θα τον ξαναδεί. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία όσον αφορά στο θηλασμό στο πώς νιώθεις το στήθος στο διάστημα αυτο των 2.5 μηνών και οτιδήποτε σχετικό!!!
×