Μετάβαση σε περιεχόμενο

Doudou84

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  9
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Doudou84

 1. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις για θρομβοφιλία κλπ.Δεν έχω ...Με έχουν δει και σε ιδιωτικό κέντρο και η κορυφαία αιματολόγος των αθηνών σε τέτοια θέματα:η Κώτση Βιβη στο Λαϊκό. ...Έίχα ανεπάρκεια πλακούντα στους πρόωρους...γι αυτό. ....έπαιρνα τις 2 τελευταιες εγκυμοσυνες salοspir καI ενέσεις αντιπηκτικές στην κοιλίτσα. ..χάπι θυρεοειδή γιατί ανεβαίνει στην εγκυμοσύνη κλπ.βιταμίνη d....c.......E....Τα πάντα όλα.....εΧω κάνει..Μόνο. Είναι φυσικούς τρόπους....
 2. Πέτσας Γεώργιος στο# ευγονία #Κωνσταντίνου βεντήρη 7 πίσω από το Χίλτον. Ξεγεννάει στο Λητώ.ειναι εξειδικευμένος στιΣε εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου.
 3. Γειά σας κορίτσια....Και ναι Λόλα τέλειωσαν χτες.....Για να έχετε μια εικόνα....χτες πήρα ενδοκολπικά 4 χάπια cytotec και σε 2 ώρες είχα αιμορραγία με πόνους...καθόμουν στην τουαλέτα 3.5 ώρες....έπινα πολύ νερό για να μην αφυδατώνομαι κλπ.όλες αυτέως τις ώρες έπεφτανα πή για τα αίματος και έτρεχε το αίμα σαν βρύση. ..Σήμερα πήγα για υπέρηχο. ..Η μήτρα μου είναι πεντακάθαρη....Σε. 1 μήνα ξεκινάμε πάλι προσπάθειες...Είμαι πολύ χαρορμόνη και αισιόδοξη.....Δεν φοβάμαι....χαίρεται για το γιατρο που έχω.....Να είστε όλες καλά.....Και δεν υπάρχει γιατί.....παλίνδροΜη!
 4. Ο γιατρός μου κάνει τα πάντα για να αποβληθεί φυσικά. ..Αν δεν τα καταφέρει θα κάνουμε απόξεση....Σε πρώτα προσπαθούμε έτσι....Είναι εξειδικευμένες στις εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου ....Κι εγώ από Κυκλάδες είμαι....
 5. Οι αποξέσεις είναι επεμβατικές και καταστρέχουν τη μήτρα. .σκέψου ένα χωράφι που το οργώσει συνέχεια.....Στο τέλος θα μείνει μόνο το πέτρα....Έτσι λοιπόν με 6 κλήσεις στο ενεργητικό μου....Έχω μια ταλαιπωρημενο μήτρα...που όσο ξυνεται από χειρουργείο δεν μπορεί να κρατήσει εμβρυο....Η μεθοδος λοιπόν της αποβόλης με φάρμακα. ...ακολουθείται από γιατρούς που νοιάζονται για τη μητέρα....Και όχι μόνο για χρήμα....Ακόμη η παλίνδρομη κύηση...Είναι τυχαίο γεγονός!..Η πιο συχνή αιτιολογια είναι χρωμοσωμική ανωμαλία στο βρέφος....Δεν είναι ωστόσο απόλυτο.
 6. Γειά σας κορίτσια..Μια παροιμία λέει: ...Άλλα μελετούν τα βόδια και άλλα ο ζευγάς. ..αυχενική δεν έγινε και δε θα γίνει ποτέ..Πριν πάω με εξέτασε ο γιατρός μου γιατί προχθές αιμορράγησα..Και το αποτέλεσμα παλίδρυση κύηση...Το μωρό είχε σταματήσει την ανάπτυξη του πριν.1 εβδομάδα....Είμαι 12+4ημ.σήμερα....Σταμάτησε η καρδία. ...Το χειρότερο??..Ο γιατρός μου είναι τόσο καλός που δεν θα κάνω απόξεση αλλά θα αποβαλλω στο σπίτι με φυσικό τρόπο....γιατί δεν.θα ξανακάνω πότε παιδΙά....Πολύ επώδυνη διαδικασία αλλά θα τηνία περάσω....αύριο το πρωί ξεκινάω.....????????
 7. Ο Παναγιώτης μου έζησε μόλις 22 ημέρες στη (ΜΕΝ)....Ήταν 820 γρ.Την 19 η μέρα προσεβλήθη από μικρόβιο λόγω προωρότητος....Το αεροβαπτίσαμε μέσα στην θερμοκοιτίδα και μετά κηδεία...κλπ...Το άλλο 18 και 6 ήμ ήταν αγόρι πάλι 350 γρ.εκείνο δεν είχε καμία ελπίδα. ...Το γέννησα φυσιολογικά...Μετά από ρήξη ύμνων με ανυδράμνιο....ζούσε μέσα μου 11.μέρες με σπασμένα νερά!!....φυσικάκυρη δεν.βγήκε ζωντανό από την πίεση των 12 ωρών συστάσεων για να κανω διαστολή..
 8. Γειά σας κορίτσια...Είμαι καινούρια στην παρέα...Σε 2 μέρες θα κάνω αυχενική διαφάνεια....Είναι η 6η εγκυμοσύνη μου!!....Στο ιστορικό μου μετράω 2 παλίνδρομες(2010-2017)...2 πρόωρους τοκετούς (ο ένας 28εβδ.και 6 ήμ.(2011 )Και ο άλλος 18 εβδομ.και 6 ημ)(2015)...Έχω και ένα νορμάλ 36εβδ. και 2 ημ.το 2012 όπου απέκτησα το κοριτσάκι μου που είναι τώρα 6ετών...Είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη....πιστεύω πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!Να είστε όλες καλά!!!.Σε τι φάση είστε εσείς??
×
×
 • Προσθήκη...