Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mimi19

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Mimi19

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Mimi19

  Χαμηλή χορίακη

  @Kat-Cat εξωσωματική έκανα χωρίς κάποιο παθολογικό αίτιο!Απλα μετά από 3 χρόνια προσπάθειας και δυο σπερματεχυνσης ήταν το επόμενο βήμα.Και ναι ήταν η πρώτη! το ξέρω ότι μπορεί να συμβεί αλλά όταν φτάνεις τόσο κοντά στο ποιο μεγάλο σου όνειρο και πάλι το βλέπεις να φεύγει νιώθεις χαλια!!Νιωθω ότι βιώνω το θάνατο!
 2. Mimi19

  Χαμηλή χορίακη

  Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα!χοριακη 7223,σάκος 13,5 αλλά άδειος!Ο γιατρός ήταν πολυ απογοητευτικός!Μου έδωσε 95% αποβολή!Αλλα για αυτό το 5% θα περιμένουμε άλλη μια εβδομάδα μήπως κάτι εμφανιστεί!Πραγματικα είμαι χάλια από εκείνη τη ώρα!και μόνο ένα γιατί έχω μέσα στο μυαλό μου!! αλλη μια εβδομάδα αναμονή με πολυ λίγες ελπίδες έως μηδαμινές!!Τι άλλο μπορώ να κσνω;;
 3. Mimi19

  Χαμηλή χορίακη

  καλησπέρα κορίτσια!!Οχι δυστυχώς ακόμα δεν έχω νέα @misofeggaroτο ραντεβού είναι το απόγευμα!!Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!Σας ευχαριστώ πολυ για την συμπαράσταση!
 4. Mimi19

  Χαμηλή χορίακη

  Πραγματίκα θέλω να σκεφτώ θετικά αλλά δυσκολευομαι!Εμένα ανεβαίνει αλλά τις δυο τελευταίες φορές που έκανα ανεβαίνει αργα! Ο γιατρός με άγχωσε γιατί μου είπε δεν πάει καλα η εγκυμοσύνη! σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!
 5. Mimi19

  Χαμηλή χορίακη

  Καλημέρα!Ξέρω ακριβώς λόγω εξωσωματικής!Ειναι 5325 η χοριακη!
 6. Mimi19

  Χαμηλή χορίακη

  Καλησπέρα κορίτσια.Διαβαζω συνέχεια αλλά πρώτη φορά γράφω!Θα ήθελα τη γνώμη σας.Σήμερα έκανα β’ χοριακη γιατί είμαι 7 εβδομάδων έγκυος και δυστυχώς είναι χαμηλή .Μιλησα με το γιατρό μου και κλείσαμε ραντεβού για Δευτέρα .Μου είπε μόνο ότι δεν πάει καλα η εγκυμοσύνη!Κοντευω να τρελλαθω!!Εμεινα έγκυος με εξωσωματική χωρίς να έχω διαγνωστεί με κάποιο πρόβλημα!Τι πιστεύετε εσείς; Πριν μια εβδομάδα είδαμε το αμνιακό σάκο 5,5χιλ. Δεν ξέρω δεν μπορώ να σκεφτώ θετικά!
×