Μετάβαση σε περιεχόμενο

Anna0

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Anna0

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Anna0

  Βοήθεια, θελω να κάνω εξωσωματική!

  Κορίτσια σας ευχαριστω όλες για τις απαντήσεις σας! Ο λόγος που θελουμε να κάνουμε εξωσωματική και μάλιστα μέσα στο Πάσχα καθότι θα έρθουμε από εξωτερικό για περιορισμένο χρονικό διάστημα εινσι πως ειμαι 43 χρόνων με τραγικά χαμηλή ΑΜΗ (0.2 ήταν τον Αύγουστο) και πρόσφατα χάσαμε το παιδάκι μας στην 20η εβδομάδα λόγο χρωμωσωματικης ανωμαλίας (δεν ήταν καλης ποιοτητας το ωάριο μου) Όποτε φαντάζομαι πως σημαντικό ρόλο θα παίζει ο εμβρυολογος; Έχετε ακούσει που υπάρχουν καλοί εμβρυολογοι; Ευχαριστω πολύ!
 2. Anna0

  Βοήθεια, θελω να κάνω εξωσωματική!

  Σ’ευχαριστω Finally ο λόγος που θέλω να κάνω είναι πως είναι 43 χρόνων και η ΑΜΗ μου 0.2!!!! Ξέρω πως με τον άντρα μου μπορούμε να πιάσουμε παιδί, γιατί έχουμε ένα που είναι 6 χρόνων, αλλά οι πιθανότητες μας είναι μηδαμινές με αυτές τις τιμές ΑΜΗ και λόγο ποιότητας ωαρίων οι πιθανότητες για ανωμαλία είναι τεράστια. Όπως και δυστυχώς μας έχει συμβεί και αναγκαστικά χάσαμε το δεύτερο παιδάκι μας πολύ πρόσφατα με τεχνητή γεννα
 3. Anna0

  Βοήθεια, θελω να κάνω εξωσωματική!

  Σ’ευχαριστω love30, δυστυχώς δεν μπορω γιατί δεν δουλεύουμε Ελλάδα και έτσι δεν τα δικαιούμαστε. Α ρε κρίση τι μας εχεις κάνει!
 4. Anna0

  Βοήθεια, θελω να κάνω εξωσωματική!

  Σ’ευχαριστω για την απάντηση σου Rosemary, επειδή όμως δεν έχουμε ελληνική ασφάλεια δεν μπορούμε μα πάμε στο δημόσιο. Σ’ευχαριστω πάντως!
 5. Anna0

  Βοήθεια, θελω να κάνω εξωσωματική!

  Σ’ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου Ioralora!!
 6. Καλησπέρα σε όλες σας! Ειμαι νέο μέλος και θέλω να πάω για εξωσωματική μέσα στους επόμενους μήνες. Το πρόβλημα μου είναι όμως πως ζω στο εξωτερικό για αρκετά χρονια και έχω χάσει επαφή με τις κλινικές της Αθήνας. Μηπως καποιες από τις κοπελες που έχετε περάσει αυτή τη διαδικασία θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να ενημερωθώ; 😊 Οπως πχ τι να προσέξω, ποιες είναι οι καλύτερες κλινικές/γιατροί στην Αθήνα, ποιο είναι το κόστος, η ο,τι άλλο θεωρείτε, εσείς που το έχετε περάσει αυτό, σχετικό και σημαντικό για τις επιλογές που θα έχω να κάνω! Ειμαι αρκετά μεγάλη σε ηλικία και φοβάμαι πως θα είναι δύσκολο να τα καταφέρω. Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!!! Ευχομαι κάθε γυναίκα που το επιθυμεί να γίνει μανούλα με ένα υγιές παιδάκι!!!! 😘
×
×
 • Προσθήκη...