Μετάβαση σε περιεχόμενο

minilove

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με minilove

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 2. Καλημέρα!!!!Σευχαριστώ για την απάντηση "Μπλε" μου και με το καλό να χαρείτε το μωρακι σας!!!! Είμαι 32 ετών και με τον αγαπημένο μου είμαστε στη φάση που ετοιμάζομαστε για αραββώνα. Η εγκυμοσύνη δεν είναι στα άμεσα σχεδια μας αλλά είναι κάτι που θα μας έκανε και τους δυο τρισευτυχισμένους!!!!!! Αν μας προκείψει καλός να έρθει!!!! Με τον γιατρό μου δεν έχω μιλήσει διότι θεωρησα ότι είναι παρα παρα πολύ νωρίς και ίσως αν το πάρω τόσο ζεστά και μπω στην διαδικασία να τρέχω σε γιατρούς κτλ και τελικά δεν είμαι θα απογοητευτώ πολύ. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Αν μου επιτρέπεις εσύ τι συμπτώματα είχες?
 3. Σευχαριστω πολυ για την απαντηση κοπελα μου!!!!! Ναι ειναι νωρις το ξερω αλλα ηθελα να μαθω αν καποια κοπελα ξερει κατι ή αν βίωσε κάτι αντίστοιχο
 4. Γεια σας κορίτσια μου και καλός σας βρήκα!!!! Σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και να που χρειάζομαι και εγώ μια μικρή βοήθεια από την πολύτιμη εμπειρία σας. Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ θα μπώ με την μια στο θέμα. Τελευταία ακατονόμαστη είχα στις 18.01.2018 ο κύκλος μου τον τελευταίο χρόνο είναι κουλουβάχατα. Έρχεται κάθε φορά με 5 έως δέκα μέρες καθυστερημένα και δεν λέει να ισιώσει με τίποτα. Στο ημερολόγια του κινητού υπολογίζει τον κύκλο μου στις 39 ημέρες. Μόλις ακριβώς μου τελείωσε η ακατανόμαστη δηλαδή 26.27.28/01.2018 είχαμε ελεύθερες επαφές με το αγόρι μου με την σιγουριά ότι δεν θα συμβεί τίποτα απολύτως. Έλα όμως που μετά από δέκα μέρες εγώ ζαλίζομαι κάνω εμετούς και έχω πόνο χαμηλά κάτω στην κοιλιά.... Έχετε ακούσει ή σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχό??? Θεωρητικά εγώ περιμένω να αδιαθετήσω τέλος του μήνα. Η β χοριακή εαν έχει γίνει σύλληψη πόσες ημέρες μετά την σύλληψη δείχνει.... Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!
×