Μετάβαση σε περιεχόμενο

MinaX

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  7
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

MinaX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Καλησπέρα!!Θα ήθελα πληροφορίες για τον βρεφικό σταθμό Διαμαντάκια στο Κερατσίνι σκέφτομαι να στείλω τα μωρά μου.Θα με βοηθούσαν πολύ πληροφορίες -εμπειρίες.Ευχαριστώ πολύ!!!
 2. Εγώ έχω σήμερα χοριακή και εχθές το πρωί έκανα τεστ φαρμακείου και βγήκε αρνητικό μέχρι το βράδυ έκλεγα φοβερό το συναίσθημα??????Με το ζόρι ήρθα για την χοριακή και πιο πολύ για τον άντρα μ.Μακάρι να ήταν η χθεσινή μέρα ένα κακό όνειρο το ήθελα πάρα πολύ όπως όλες μας.Τι να πω???Θα μπαστακοθώ εδώ τρεις ώρες να πάρω το ραβασάκι και ο θεός βοηθός.Καλή επιτυχία σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες.Ελπίζω να διαβάσω καλά νέα τις επόμενες ημέρες?????
 3. Μάλιστα.....κατάλαβα μακάρι να μην είναι τπτ τελικά και να ξεκινήσεις την καινούργια σου προσπάθεια με το καλό!!!!
 4. Αχ κορίτσια και γω κανένα σημάδι δεν έχω και φοβάμαι πολύ νομίζω ότι κάτι δεν έχει πάει καλά δεν ξέρω δεν περνάνε με τπτ οι μέρες....Οι δικοί μ μόνο βαπτίσια δεν έχουν κάνει ακόμη(τόσο σίγουροι είναι)εγώ από την άλλη πολύ απογοητευμένη δεν ξέρω....
 5. Σ’ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!!!!Εσύ σε τι φάση είσαι?
 6. Καλησπέρα,η μια σάλπιγγα η μισή είχε σαπίσει(έτσι μου το εξήγησαν)και έτσι είναι νεκρή η άλλη ήταν υδροσάλπιγγα και έτσι της κάναμε πλαστική και υπολειτουργεί άσε έχω ρίξει πολύ κλάμα αλλά τι να κάνουμε??? Όλα για κάποιο λόγο γίνονται
 7. Καλημέρα κορίτσιααααα.....Σας διαβάζω και γω συννέχεια από τη στιγμή που ανακάλυψα το forum και μου έχει κάνει εντύπωση η αλληλεγγύη που υπάρχει πάνω σε αυτό το θέμα.Νόμιζα ότι εγώ έχω γίνει απλά πολύ ευαίσθητη.Σήμερα αποφάσισα να γράψω και γω για να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες για το κουράγιο και την αποφασιστικότητα ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας!!!!Είμαι και γω σε αναμονή χοριακής (9/2) και είναι η πρώτη προσπάθεια.Καλή επιτυχία λοιπόν σε όσες περιμένουμε και υπομονή στα κορίτσια που δεν τα κατάφεραν.Μακάρι να μπορέσουν να ξαναπροσπαθήσουν και να πετύχουν να κάνουν το ονείρο τους πραγματικότητα!!!
×
×
 • Προσθήκη...