Μετάβαση σε περιεχόμενο

SID

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  14
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

10 Good

Σχετικά με SID

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Καλήμερα κορίτσια!!! χθες κάναμε αυχενική διαφάνεια και όλα πήγαν καλά!!!! εσείς τι νέα?????
 2. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Να σαι καλά κοπέλα μου!!! Και σε σένα το ίδιο!!! Ποσό είσαι ακριβώς και είναι 8 χιλιοστά ;. Εγώ ήμουν 6 βδομάδας και 3 μέρες όταν το είδαμε.!!
 3. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Είμαι 6 εβδομάδες και 4 μέρες σήμερα κορίτσι μου. Ακουσαμε καρδούλα αλλά μας είπε ότι ακόμα δεν είναι σταθερή αλλά είναι φυσιολογικό !!!! Καλή επιτυχία !!!
 4. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Κορίτσια μουυυυ!!! Το είδαμε το εμβρυακι μας!!! 6 ολόκληρα χιλιοστά και ακούσαμε και καρδούλα!!! 💕💕
 5. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Η χοριακη στις 2/2 με τελευταία περίοδο στις 28/12 ήταν 10481. Μου είπε να πάρω felicine ναι. Τρίτη μέρα το παίρνω τώρα.
 6. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Δεν έχω εκτύπωση του σάκου γτ είπε ότι την Τρίτη θα τα δούμε όλα. Έμβρυο δεν είδαμε όχι . Μου είπε « δεν σου λέω ότι βλέπω κάτι ανησυχητικό όλα δεν μπορώ ακόμα να δω κάτι» . Αλλά γενικά εγώ δεν τον άκουσα πολύ θετικό.
 7. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Κορίτσια μου καλησπέρα. Πήγα στο γιατρό. Του είπα την χοριακη μου. Μου απάντηση λίγο τσιμπημένη Ε; Και μετά στο υπέρηχο είδε μόνο το σάκο και το «εντερακι». Επίσης με προετοίμασε λέγοντας μου ότι η μια στις 5 εγκυμοσύνες καταλήγει. Τώρα ραντεβού έχω αυτή την Τρίτη σε μια εβδομάδα δλδ. Έχω κατά αγχωθεί . Λέτε να μην αναπτύσσεται το έμβρυο; Επίσης ρωτούσε τη μαμά μου εάν είχε αποβολές στο ιστορικό της και διαφορά αλλά τέτοια. Πείτε μου κατιιι... @misofeggaro εσυ κανένα νέο;;;
 8. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Καλησπέρα κορίτσια μου! Εγώ αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό . Εν το μεταξύ σήμερα είχα τις πρώτες αναγούλες και αδυναμία. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Είναι ανησυχητικό που πονάει λίγο η κοιλιά μου και η μέση σαν να μου έρχεται περίοδος; ; Θα σκάσω μέχρι να πάω αύριο.....
 9. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  😊😊
 10. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Ευχαριστώ πολύ!!! Όλες έτσι με καλά νέα να είμαστε κορίτσια!!!
 11. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Μια μου έρχεται κάθε 28 την άλλη κάθε 30 μέρες! Και μου κρατάει 4-5 μέρες με κανονικό αίμα τις 2. Μετά τη δεύτερη κόβεται το αίμα σημαντικά! Αν λέω κάτι λάθος μην με παρεξηγείται πρώτο μωράκι και πρώτη της παρέας που μένει έγκυος παρόλο που είμαι 28 δεν γνωρίζω πολλά.
 12. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Από Δευτέρα θα κλείσω ραντεβού γτ σήμερα Σάββατο δεν τον βρήκα. Και γ. Απόρησα πολύ γ αυτό και σας ρώτησα!!! Ρε κορίτσια ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ;;;; Χαχαχα ! Ότι να ναι γερό να ναι!!! Η σύλληψη μάλλον έγινε 16/1 με τελευταία περίοδο 26/12.
 13. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Αχ ποσό χαίρομαι!!! Καλή επιτυχία !!! Όλα καλά να μας πάνε!!! Καμία συμβουλή κορίτσια;;;;
 14. SID

  Πρωιμα Συμπτωματα Εγκυμοσυνης!

  Καλήμερα κορίτσια, χθες όλη μέρα καθόμουν και διάβαζα όλες τις ιστορίες σας με προσοχή! Με το αγόρι μου προσπαθούσαμε όχι συστηματικά να κάνουμε μωράκι αρκετό καιρό, περίπου 6 μήνες άλλα χωρίς αποτέλεσμα. Δεν ελέγχαμε γόνιμες μέρες ούτε κάναμε πάντα ελεύθερα. Χθες λοιπόν και μετά από 5 μέρες καθυστέρηση έψαχνα να βρω συμπτώματα στο internet και έπεσα πάνω στην συνομιλία σας. Όπως προανέφερα είχα 5 μέρες καθυστέρηση πάρα πολύ πρησμένο στήθος, σε επίπεδο που ούτε σκάλες δεν μπορούσα να κατέβω , και έντονες κράμπες άλλα και πόνους περιόδου. Έκανα το πολυπόθητο τεστ και....ΘΕΤΙΚΌ!!!! Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να κάνω γτ όλες τις άλλες φορές έβγαινε αρνητικό!! άλλα με θορυβησε το γεγονός ότι είχα θερμοκρασία σώματος 36,9 πράγμα σπάνιο για μένα!!! (Επίσης πράγμα που έμαθα από εσάς!!!!) Έτσι κατευθειαν πήγα για Β-χοριακη και μου είπε ο γιατρός ότι ΕΊΜΑΙ έγκυος και η μέτρηση μου είναι 10480. Ξέρει καμιά τι θα πει αυτό?? Ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε χθες !!!!
×