Μετάβαση σε περιεχόμενο

tinasteri

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της tinasteri

 1. tinasteri

  Στην αναμονή

  Κορίτσια μου καλημέρα και απο μένα!!! Καταλαβαίνω το άγχος σας! Είμαι μανούλα, έχω 3 παιδάκια . Ευτυχώς για εμένα ενώ έχω πολυκυστικές ωοθήκες με μόνο σύμπτωμα τους μεγάλους κύκλους κατάφερα με φυσιολογική εντελώς σύλληψη και τις 3 μου εγκυμοσύνες. Σας εύχομαι γρήγορα γρήγορα γρήγορα υγιή εμβρυάκια στις κοιλίτσες σας και υγιή μωράκια στην αγκαλίτσα σας.
 2. tinasteri

  Λέτε να εχει γίνει το θαύμα

  Καλημέρα κοπέλα μου, μάκαρι να είναι ο τυχερός σου μήνας στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου. Να μην έχεις άγχος (το ξέρω το ξέρω είναι η χειρότερη ατάκα και μας σπάει τα νεύρα)!!! Δυστυχώς όμως ισχύει ! Το άγχος είναι κατασταλτικός παράγοντας! Είναι σταθερός ο κύκλος σου?
 3. @ditaki Καλημέρα και εύχομαι με το καλό κορίτσι μου!!! Είναι απίστευτο αυτό που διάβασα οτι σου έχει συμβεί! Είδες τελικά? Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός πρέπει να ρίχνει πολύ γέλιο!!!!!! Πραγματικά απίστευτο!!!!!!! 3 εγκυμοσύνες έχω περάσει και πραγματικά ξαφνιάστικα πολύ!!!! Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να την χαρείς στο έπακρο!!!!
 4. tinasteri

  ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

  @karen @NikhNikh οοοοο σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που μου απαντήσατε!!! Πολλά φιλιά σε καθεμία σας ξεχωριστά!
 5. tinasteri

  ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

  Καλησπέρα κορίτσια , μανούλες και μέλουσσες μανούλες! Είμαι 30 ετών έχω 3 παιδάκια , και θα χαρώ πολύ να συμμετέχω και εγώ στις συζητήσεις σας.
 6. tinasteri

  Μπορεί το τεστ να έκανε λάθος;

  Συμφωνώ και εγώ με την @misofeggaro όλα είναι πιθανά! Ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να δεις περίοδο! Επίσης,ξέρω οτι όντως παίζει ρόλο να είναι τα πρωινά ούρα μόνο και μόνο επειδή όσο περισσότερο "μένουν" τόσο πιο πολύ συγκεντρώνεται η τιμή! Πιστεύω πως ήρθε η ώρα για μια χοριάκη.. εύχομαι τα καλύτερα!
×