Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eli82

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  13
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

8 Neutral

Σχετικά με Eli82

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Eli82

  Κιρσοκηλγ και βιταμινες

  Η εγχείρηση έγινε στη θεσσαλονικη. Το όνομα του γιατρού από τη θυμάμαι είναι Βασιλακάκης αλλά αν θέλεις να ρωτήσω τον σύζυγο μου για παραπάνω στοιχεία
 2. Eli82

  Κιρσοκηλγ και βιταμινες

  Τα έχετε μια γρήγορη ανάρρωση. Και πολύ σύντομα μένα σποράκι στη κυλιτσα σου. Ο σύζυγος σου τι ηλικία έχει?
 3. Eli82

  Κιρσοκηλγ και βιταμινες

  Το χειρουργείο το έκανε όταν ήταν 29. Το πρώτο χρόνο δεν είχαμε πολύ μεγάλη αύξηση από το δεύτερο ξεκίνησε να αντιβαίνει και έτσι προχωρήσατε σε εξωσωματικη γιατί η μορφολογία ήταν χάλια. Μετά από πέντε χρόνια και έχοντας αποκτήσει ένα αγοράκι έκανε σπερματοδιαγραμμα και είδαμε αυτά τα αποτελέσματα. Έκανα ρομποτική αλλά ο γιατρός μας το είχε πει πως νε τη πάροδο του χρόνου θα δούμε αποτελέσματα. Τώρα παίρνει βιταμίνες coQ200mg, profertil και vitamin Ε. Τον είπε πως θα τις πάρει για τρεις μήνες και θα κάνει πάλι σπερματοδιαγραμμα. Ο κάθε ο οργανισμός όμως είναι διαφορετικός
 4. Eli82

  Κιρσοκηλγ και βιταμινες

  Καλησπέρα. Ο σύζυγος έκανε την εγχυρηση και το σπερμα βελτιώθηκε παρά πολύ. Από 10% κινητικότητα τώρα έχει κοντά στο 50% απλά δεν έφτιαξε η μορφολογία παραμένει στο 2% . Και γι αυτό πέρνει τώρα βιταμίνες και περιμένουμε να γίνει το θαύμα. Εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι
 5. Eli82

  Λίστα μελών Εξωσωματικής

  Καλησπέρα και από μένα. Από την στιγμή που ανακαλύψαμε το πρόβλημα με το σπερμα του συζύγου εγχειρήσατε την κυρσοκυλη και ξεκίνησε ο γοργόθας μας. Τρεις σπερματενχυνσης αποτέλεσμα 0 πρωτη εξωσωματική δώδεκα βλαστοκυστες τεσσερις έμβρυο μεταφορές χοριακη 0 ενδιάμεση υστερεσκοπηση αλλαγή κέντρου μετά φέρουμε τα τέσσερα εμβρυακια μας. εμβρυομεταφορα χοριακη 0 στο καινούργιο κέντρο εξέταση καρυοτυπο όλα οκ δευτερη εξωσωματική οχτώ βλαστοκυστες και δυο έμβρυα από τη προηγούμενη και τα στέλνουμε για προεμφυτευτική όπου μας βγάζει πως μόνο δυο έμβρυα είναι υγειής. ΧΟΡΙΑΚΗ 96 και έχουμε τώρα τον πρίγκιπα μας.
 6. Eli82

  Embryolab Θεσσαλονικη εντυπωσεις!!

  Καλησπέρα. Εμείς μετά από πολλεσ αποτυχίες σε άλλο κέντρο εκεί πιάσαμε το πρίγκιπα μας. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τελευταία και τυχερή.
 7. Eli82

  προγραμμα μωρού;;;

  Αχ αυτ Αχ αυτές οι αγκαλιές. Εμείς έχει μια βδομάδα που είναι με την γυναίκα που θα τον προσέχει γιατί τέλη του μήνα ξεκινάω δουλειά και το πρόβλημα μας είναι ο ύπνος. Υπομονή όπως λες και συ!!!
 8. Eli82

  προγραμμα μωρού;;;

  Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρος. Εγώ όσο θήλαζα βαριόμουν α τις τόσες ώρες καθισμένη σε ένα σημείο και τώρα που μπουσουλάει και τρέχω από πίσω του όλη την ώρα λέω τι ωραίο που ήμασταν. Που να περπατήσουμε κιόλας!!!!!!
 9. Eli82

  προγραμμα μωρού;;;

  Καλησπέρα και από μένα. Έχω ένα αγοράκι 8,5 μηνών όπου και τον θηλάζω ακόμα. Εγώ νομίζω δεν μπορείς να βάλεις προγράμμα στο μωρό μέχρι να ξεκινήσουν οι στέρεες τροφές όπου εκεί θα τρώει σταθερά γεύματα.
 10. Eli82

  ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟΣ Έλεγχος.

  Και να προσθέσω πως όταν πήγα να κάνω την β επιπέδου αλλά και την αυχενική μου είπαν πως απτή στιγμή που το έμβρυο έχει ελεγχθεί τυπικά γίνονται οι εξέταςεις υπάρχει πιθανότητα 0,01% λάθους
 11. Eli82

  ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟΣ Έλεγχος.

  Ναι μόνο τα δυο ήταν κατάλληλα για μεταφορά. Και να φανταστείς έχουμε κάνει και δυο καρυοτυπο. Μου είχαν πει πως σε έναν κύκλο παρόλο που τα έμβρυα φτάνουν να γίνουν βλαστοκυστες δεν σημαίνει πως εξελίσσονται κι όλα γιατί μπορεί να έχουν κάποια χρωμοσώματα που δεν αφήνουν ούτε να γίνει η εμφύτευση. Γι αυτό και ένα ζευγάρι που δεν έχει κάτι η γιατροί δίνουν 25% πιθανότητα συλλήψεις το μήνα.
 12. Eli82

  ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟΣ Έλεγχος.

  Καλησπέρα. Εμείς κάναμε προεμφυτευτική. Γιατί έκανα παρά πολύ καλά έμβρυα αλλά δυστυχώς δεν έπιαναν. Κάναμε παρά πολλές εξετάσεις και δεν έβρισκαν τίποτα. Και με την προεμφυτευτική κάναμε το αγόρι μου. Απο το κέντρο με είχαν ενημερώσει πως δεν είναι 100% πως θα πετύχει αλλά ήταν το τελευταίο που μπορούσαμε να κάνουμε. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο για 8 έμβρυα δώσαμε 2400.
 13. Eli82

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

  Καλησπέρα θα σας πω το δικό μου ταξίδι στις εξωσωματικές για να σας δώσω κουράγιο. Με τον άντρα μου πριν έξι χρόνια αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδάκι μετά από έξι μήνες πήγε μόνος του χωρίς να ξέρω και έκανε σπερμοδιαγραμμα το αποτέλεσμα κιρσοκηλη και από κινητικότητα 5% κάνει την εγχείρηση και ξεκινάμε με σπερματεχγυνση τρεις χωρίς αποτέλεσμα. Και μετά εξωσωματική στην πρώτη κάνουμε 12 βλαστοκυστες και ξεκινάμε τις έμβρυο μεταφορές στις τρεις αποτυχίες λέμε τι γίνεται ο γιατρός απλά μας λέει πως ήμασταν άτυχη. Κάνουμε λαπαροσκόπηση για να δούμε αν υπάρχει κάτι Τίποτα τώρα μας λέει έχω ετοιμάσει το έδαφος και θα έχουμε επιτυχία χοριακη ακόμη μια φορά μηδέν!! Παμε σε άλλο κέντρο και μεταφέρουμε και τα τέσσερα εμβρυακια μας. Εμβρυομεταφορα ξανά τίποτα. Κάνουμε καινούργιες εξετάσεις καρυοτυπο όλα καλά και το σπερμα του άντρα μου έχει πάει στο 30%. Κάνουμε καινούργιο κύκλο εξωσωματικής οχτώ βλαστοκυστες και τις δυο που μας είχαν μείνει από το προηγούμενο κέντρο και τα στέλνουμε για προεγεννητικο έλεγχο όπου προκύπτουν μόνο δυο υγειής έμβρυα. Και τώρα έχουμε τον πρίγκιπα μας. Τελικά το συμπέρασμα σε μας ήταν πως δεν μπορούσαμε να πετύχουμε υγειής έμβρυα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν. Σας εύχομαι όλες πολύ γρήγορα με ένα μωράκι αγκαλιά και δυο να είναι ακόμα καλύτερα!!!!!
×