Μετάβαση σε περιεχόμενο

Dina20

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    224
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    5

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Dina20

  1. Dina20

    Συλληψη με 1 ωοθηκη

    Γεια σου κοριτσι...δεν ειναι δυσκολο να μεινεις εγκυος αρκει να το παρακολουθεις...τον ενα μηνα γινεται ωορρηξια απ την μια και τον αλλον μηνα απ την αλλη .βεβαια μπορει να τυχει και ενα μηνα να κανεις απ την ιδια ...μιλασ με γυναικολογο και εκεινος βλεπει αν η ωοθηκη ειναι ετοιμη εκεινο το μηνα οποτε ξεκινατε προσπαθειες ...
  2. Υπομονηηη να μπεις στον 4ο και όλα θα ναι πολύ καλύτερα! Μην φοβάσαι.. Άλλωστε την εγκυμοσύνη την απολαμβάνεις όταν αρχίζει να φουσκωνει η κοιλιά και κλωτσαει το παιδί!! Και γω έτσι έλεγα όταν ήμουν στον 3ο, είναι το πιο σπαστικό τριμηνο!! Σε καταλαβαίνω... Τώρα στον 6ο πετάω.. Το ξέρω με το νερό και κάνω με χλιαρό και γρήγορα!!!
  3. Και εδώ μια απ τα ίδια!!! Το πρωί συννεφιά και τώρα κρύο με λίγο αέρα!! 4 βαθμούς έχουμε!!! Εμένα σήμερα ο άντρας μου δεν δουλεύει και ξυπνησαμε αργά!! Θα μπω για ένα μπανακι και μετά θα πάμε για κάνα καφέ με τους φίλους μας! Απ την μια είναι καλό που κάθεσαι στο κρεβατι γιατί έχει ζέστη αλλά απ την άλλη δεν είναι και ωραίο να μην μπορείς να βγεις μια βόλτα!! Σε λίγο θα σαι μια χαρά και θα κάνεις τα πάντα!!!
  4. Γειά σας κοριτσια μου και καλό σαββατοκύριακο!!! Τι κάνετε ??τι καιρό έχετε ??
  5. Χαχαχαχαχα έχει κι άλλα πάρα πολλά Μη δεν είναι μόνο αυτά!!!και σκέψου ότι άλλες κοπέλες τα κάνουν όλα κανονικά!!! Τσιγάρα καφέ μαλλί νύχι και κάνα ποτάκι στο τσακιρ κέφι!!! Αλλά δεν πειράζει μινακι μου και πάλι χαλαλι τους!! Πως είσαι εσύ?
  6. Χαχαχαχαχα ναι απαγορεύεται Και ο ύπνος
  7. Απ ότι βλέπω ο καθένας γιατρος λέει τα δικά του χαχαχαχα σε άλλες κοπέλες αφήνουν να τα κάνουν όλα
  8. Χαχαχα ειρωνικά το είπα το ξανθό γιατί είναι εδώ και 8 μήνες αβαφτα και έχουν ανοίξει αρκετά απ το μαύρο! 'το φυσικό μου είναι σκούρο καστανο και τα φρύδια μου το ίδιο!!Αλλά όταν τα βαφω φαίνεται η διαφορά
  9. Και εγώ μαύρα τα είχα και το ίδιο ζόρι τραβάω... Έχω να τα βαφω απ τον Ιούνιο μόνο αυτό σου λέω και με το σίδηρο και με την εγκυμοσύνη έχει βγει η ρίζα μέχρι τα αυτιά μου αλλά ευτυχώς είμαι και γω μελαχρινή και δεν φαίνεται πολύ!! Τώρα είναι Ένα καστανο σκούρο.. Αλλά μέχρι να τα βαφω μάλλον θα χει γίνει ξανθό Χαχαχαχαχαχα
  10. Εγω χωρίς τζελ δεν ζω!!!βέβαια μόλις κάνω το μικρό μου θα τα κόψω τα νύχια μου κοντά και δεν νομίζω να τα βαφω γιατί δεν μου αρέσουν τα κοντά πάνω μου!! Άσε που χωρίς τζελ νύχι δεν μένει γιατί απ τα νερά μαλακωνει ενώ με το τζελ τα χω πάρα πολύ μακρυά και δεν μου σπάνε! Άλλη μια θυσία της μάνας είναι κι αυτό αλλά χαλάλι τους όλα '!!
  11. Εμένα μαλλί δεν μ αφήνει..νύχι όμως μ αφήνει να κάνω τζελ και να βαφομαι κανονικά!! Εσένα ?
  12. Γειά σου Κυριακή μου!! Δώσε φιλάκια σ όλα τα κορίτσια που δεν μπορούν να μπουν, είναι όλα καλά ?τα μωράκια τους ?μην έχετε τύψεις κορίτσια για τους άντρες γιατί καταλαβαίνουν, μεγαλώνει μέσα μας άνθρωπος, δεν είναι και ότι πιο απλό.θα πιεστουν κι αυτοί λίγο αλλά σε λίγους μήνες θα κρατάνε τα παιδάκια τους!!γωγω μου πότε πας για αυχενικη εσύ??
  13. Τα νεύρα μου είναι κουρελια ειδικά αυτή την εβδομάδα!! Δεν ξέρω πως να το διαχειριστω... Μου φταίνε όλα!! Μακάρι να χα τον μπεμπη μου και δεν θα με νοιαζε τίποτα
  14. Ο γιατρός σου έχει δίκιο εφόσον δεν έχεις σταθερό κύκλο!! Όλα καλά θα πάνε ζωή μου απλά ηρέμησε!! Και γω όταν πήγα στην 6η δεν άκουσα τίποτα και έβλεπα άσπρες κουκιδες και μετά από 4 μέρες που πήγα άκουσα καρδιά!! Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά
  15. Είχα πάρει 7!! Σε λίγο θα το βλέπουν όλοι... Υπομονή!!! Έχετε θέμα με τα νεύρα σας ρε κορίτσια ??
  16. Γειά σας κοριτσια!!! Εγώ είμαι 22 εβδομαδων και έχω πάρει 6 κιλα αλλά τώρα έχω φτιάξει πολύ τη διατροφή μου για να μην πάρω άλλο!! Έχασα και ένα κιλό και νιωθω πολύ ωραία!!! Τη Δευτέρα εγώ έχω τη β επιπέδου και προχωράμε....
  17. Εγω δεν έχω κάνει ούτε ένα εμετό!! Χιχιχι έχω πάρει 6 κιλα αλλά δν θέλω να πάρω αλλα εκτός απ αυτά του μωρου!! Είδες που ξεκίνησε η κοιλιτσα να φαίνεται ??σε κάνα μήνα να δεις τι όμορφη κοιλιτσα θα έχεις!!!
  18. Γειά σας κοριτσια μου!!! Τι κάνετε???σήμερα όλη μέρα ήμουν βόλτα μετά σπίτι για δουλειές και τώρα έκατσα!! 'γωγω μου μην έχεις αγωνία θα γίνουν όλα στην ώρα τους.... Angelaki και γω έχω σκωλιωση και έχω Θέμα!!! Κορίτσια έχασα 1 κιλό!!θα προσπαθήσω να χάσω αλλά 2-3 μέχρι την 28 η εβδομάδα!! Τρώω λαχανικά φρούτα και καθόλου αλάτι και πίνω πολύ νερό!!! Μίλησα και με το γιατρό και μου είπε ότι το παιδί παίρνει όλες τις θρεπτικες ουσίες έτσι κι αλλιώς και πως μ αυτά που τρώω το βοηθάω πιο πολύ!! Μαριλια μου άλλο ένα βράδυ αγωνίας αλλά θα περάσει κι αυτό
  19. Οχι γωγω μου τρώω κρέας απλά θα το ελαττωσω τώρα για να μην πάρω αλλα κιλά... Έλα Μαριλια μου! 'τι κάνεις ???εγώ καλά είμαι.. Ούτε εγώ νυστάζω από τώρα... Αύριο είναι μεγάλη μέρα σωστά ???
  20. Μμμ πολύ ωραία ιδέα!!! Μπράβο βρε κοπέλα μου και έχω σπάσει το κεφάλι μου
  21. Πωπω ναι!!! Και γω στην αρχή πιανομουν αλλά εδώ και κάνα 2 μηνο κοιμάμαι μια χαρά!! Πείτε καμία ιδέα για φαγητό κορίτσια!! Όχι με ζυμαρικά και κρέας όμως!! ?
  22. Και γω μόνο μπρουμητα κοιμομουν και τώρα πλάι και ανάσκελα, βάζω το πόδι μου πάνω στον άντρα μου τον καημένο και έτσι κοιμαμαι!!τι τραβάνε κι αυτοί ρε γαμωτο ??
  23. Γειά σας κοριτσια!! Κυριακή μου πολύ χάρηκα για τα νέα σου!! Μπράβο σου!! Γωγω μου υπομονή λίγο ακόμα και θα έχεις και εσύ ευχάριστα νέα να μας πεις!! Τα κορίτσια που είναι ρε παιδιά???όλες αγοράκια! ?ελπίζω η γωγω να κάνει τη διαφορά που θέλει κιόλας με έναν κοριτσαρο !! Angelaki εγώ πρώτη φορά το άκουσα 18 εβδομαδων και από τότε κάθε μέρα καταλαβαίνω όλες τις κινήσεις και αν κάτσει ο αντρας μου ώρα να το παρατηρήσει κάνει η κοιλιά κάτι σαν πέταγμα που ξαναμαζευει!! Αυτό τώρα το παρατήρησα στην 21 Κορίτσια κοιμομουν απ τα δεξιά και λίγο προς τα μπρουμητα και ξύπνησα και γύρισα ανάσκελα και η κοιλιά μου στην αριστερά πλευρά ήταν λες και είχε πάθει κραμπα!! Θα χε μαζευτεί ολόκληρο το μωρό από κει Χαχαχαχαχαχα ξύπνησα τον άντρα μου να το δει γιατί αν του τα λέω μετά δεν θα πιστεύει και τον πιάσανε τα γέλια!!
  24. Ούτε γω ποναω. Απλά με ενοχλεί αρκετά!! Απλά πρεπει να είσαι πιο χαλαρή μάλλον για να μην πονας
  25. Είναι μια ουσία που Παράγεται από το συκώτι νομίζω!!! Θα την έχεις κάνει στον προγεννητικο σίγουρα
×
×
  • Προσθήκη...