Μετάβαση σε περιεχόμενο

elmargio

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της elmargio

  1. Το σε νοιώθω απόλυτα είναι λίγο , αν σκεφτείς ότι και εγώ πριν δυο μέρες έκανα την ίδια σκέψη . Εγώ ένα χρόνο πιο πριν , το δικό μου και μένα κοριτσάκι θα γινόταν ένος έτους. Είχα ΠΗΤ 05/10/08 και το έχασα 28/05. Είδα το ποστ και τρελλάθηκα με την σύμπτωση.Μερικές ημερομηνίες δυστυχώς θα μας συνοδεύσουν για πάντα . Κουράγιο κοριτσάκι μου , σου εύχομαι γρήγορα μανούλα .
  2. Όχι στο Αλεξάνδρα γέννησα , η δική μου περίπτωση δεν σηκώνει ιδιωτικά !'Οχι η παρανόηση είναι καθαρά δική μας ! Αυτοί στο Γουδί μου είπαν ότι θα πάει άλλα εγώ δεν ξέρω γιατί κατάλαβα στο Παίδων προφανώς γιατί είναι στην ίδια περιοχή ! Ευτυχώς που μου ανοίξατε τα μάτια γιατί θα ψαχνόμουν να πάρω αποτελέσματα απο το Παίδων ! Την όλη συνενόηση για την διαδικασία την έκανε ο άντρας μου ειμασταν και οι δύο τόσο πολύ στον κόσμο μας και μάλλον δεν καταλάβαμε τι μας έλεγαν . Σίγουρα υπέγραψε χαρτί για να το ψάξουμε περαιτέρω ! Ελπίζω να μην έγινε καμμιά πατάτα και δεν βγάλω άκρη . Θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να δω τι έχουμε κάνει ! Ευχαριστώ πολύ ειλικρινά δεν ξέρω τι μου γίνεται αυτό έχω καταλάβει !
  3. Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά τα έχω λίγο χαμένα ! Δηλαδή τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ . Όταν μου είπαν εμένα απο το μαιευτήριο ότι θα στείλουμε το μωρό στο ΓΟΥΔΙ , μάλλον δεν εννοούσαν το Παίδων έτσι ? Γιατί εγώ στην κατάσταση που ήμουν δεν άσχολήθηκα καθόλου με αυτή τη διαδικασία και ο σύζυγός μου , όπως και γω όταν μου το ανέφερε κατάλαβα ότι τα πάνε στο Παίδων . Πείτε μου λιγό σας παρακαλώ που τα πάνε τα μωρά μας τελικά , σε ειδοποιούν όταν βγούν τα αποτελέσματα ?
  4. Eυχαριστώ κορίτσια . Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι , όποιος γνωρίζει , εμένα το πρώτο μωράκι που έχασα ξέραμε γιατί έφυγε και έτσι δεν χρειάστηκε να το ψάξω παραπέρα , αυτό όμως επειδή δεν έφυγε πάνω στην γνωστή σε μας διαδικασία , επειδή ήταν λόγω παλινδρόμησης το στείλαμε για τις σχετικές εξετάσεις ιστολογικές - νεκροψία κλπ στο Παίδων . Γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό βγαίνουν τα αποτελέσματα , σε ειδοποιούν , πρέπει να πάρουμε εμείς κάποιο τηλέφωνο ?
  5. Kαλημέρα σε όλες τις μανούλες ! Είμαι καινούρια στο φόρουμ το οποίο ανακάλυψα ψάχνοντας για μια ενότητα σαν αυτή ακριβώς που γράφουμε τώρα ! Απώλεια και εγκυμοσύνη ! Για τα παιδιά που χάθηκαν ! Δυστυχώς έχω γευτεί και γω αυτή την πικρή εμπειρία 2 φορές μέσα σε 2 χρόνια. Την πρώτης στις 21 εβδομάδες και την δεύτερη στις 18 πριν 40 ημέρες. Ο Θεούλης όμως και η γλυκιά Παναγίτσα ευτυχώς μου έχουν χαρίσει ένα παιδάκι το οποίο ήρθε στον κόσμο με πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και δική μου αλλά περισσότερο δική του ! Φαντάζεστε πως είναι για ένα έμβρυο να κάνει μεταγγίσεις απο την κοιλιά της μάνας του ? Δόξα το όνομα τους όμως το παιδάκι μου είναι υγιέστατο και μετά απο αυτές τις απώλειες καταλαβαίνω πόσο μα πόσο ευλογημένη και τυχερή ήμουν εκείνη τη φορά. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω όμως να του δώσω ένα αδερφάκι που τόσο θέλει και αυτός αλλά και εμείς. Ο Θεός το ξέρω είναι μεγάλος αλλά εγώ δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να αντέξω ξανά μια επερχόμενη απώλεια με όλο τον γνωστό και σε σας πόνο , με την απαίσια πρόκληση τοκετού στο οποίο γεννάς νεκρά παιδιά με το απότομο άδειασμα και το μυαλό σου που κοντεύει να σαλτάρει ! Σας νιώθω , σας καταλαβαίνω όλες , μόνο όταν έχεις περάσει κάτι τέτοιο μπορείς να καταλάβεις και πραγματικά ευχαριστώ το φόρουμ που μου έδωσε την ευκαιρία να μοιραστώ διαβάζοντας τις εμπειρίες σας για να καταλάβω ότι δεν είμαι μόνη μου ! Είναι πολύ σημαντικό για όλες εμάς ! Εύχομαι σε όλες να ξεπεράσετε γρήγορα τον πόνο και η Παναγίτσα να σας στείλει αυτό που όλες επιθυμούμε ! Ενα υγιές παιδάκι .
×
×
  • Προσθήκη...