Μετάβαση σε περιεχόμενο

maria_80

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της maria_80

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/09 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2,30 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΡΟΖ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ CLEAR BLUE ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ....χιχιχιχι
  2. maria_80

    Λετε να ειμαι?

    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ.... ΣΗΜΕΡΑ 29η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 27-28 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ! ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 36,5. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!! MILINA ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΕΓΩ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27-28 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 29η ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ! ΜΕΤΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 36,5 ΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ.
  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!
  6. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ....
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ GELLY ΜΟΥ! ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΧΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΝΟ ΦΑΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 36,6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 37,4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 36,7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ 13/09 ΑΛΛΑ ΜΕ 26 ΜΕΡΕΣ(ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..) ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕ 27-28 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ!! ΤΙ ΛΕΤΕ?
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.... ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27-28 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 28η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ...ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΟ. ΤΕΣΤ ΕΚΑΝΑ SELF CLEAR 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
  10. Καλή επιτυχία και σε σένα κουκλίτσα μου και το ότι δεν έχεις κανένα σύμπτωμα δεν είναι απαραίτητο να είναι και αρνητικό! Πολλές κοπέλες δεν νιώθουν τίποτα μέχρι που ξαθυστερεί η περίοδος και παίρνουν το + τους και ηρεμούν!!!
  11. Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια!! Μας εύχομαι να είμαστε όλες ήδη εγκυούλες και να το διαπιστώσουμε σε καμία εβδομάδα! Happy μου έχω και εγώ φαγούρα απίστευτη!!!!!!Χωρίς όμως καφέ...άρα εσύ σαν εγκυούλα έχεις τέτοιο τρανταχτό σύμπτωμα.:woohoo: Αργυρώ μου σου εύχομαι να μην δεις τίποτα σε 6 μέρες....μόνο ένα + Εγώ χτες έκανα ένα self clear και έφαγα τα μούτρα μου... :S Με τελευταία περίοδο 19/8 - ωορρηξία 31/8 - 1/9 και κύκλο 27-28 ημερών δεν έπρεπε να δείξει το τεστ??? Άραααααα????? Δεν πειράζει πάμε για τον άλλο μήνα. Αν και ποναλάκια έχω ακόμα.Αυτό που μου έδινε ελπίδες είναι ο πονοκέφαλος που με έπιασε λίγες μέρες μετά την ωορρηξία και το είχαν 2 φίλες μου αυτό το σύμπτωμα και τώρα είναι μανούλες. Ντινάκι ευχαριστώ για τις ευχές αν και δεν το βλέπω!
  12. ΝΑ' ΜΑΙ ΠΑΛΙ.... Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι έκανα τεστ!!!! ΟΧΙ βέβαια!! Αλλά λέω σήμερα να κάνω ένα...:silly: Περιμένω σε 5-6 μερούλες, δεν θα δείξει λέτε??? Τα συμπτώματα συνεχίζουν ακάθεκτα εννοείτε: πόνοι στην κοιλιά - πονοκεφάλοι - κάτι σαν τσισ...κια να μου φεύγουν όλη μέρα - και σήμερα το πρωί με έπιασε ένας πόνος στα πλευρά.. Ελάτε να κάνουμε ένα γκάλοπ σας παρακαλω...
  13. ευχαριστώ πάρα πολύ και για το καλωσόρισμα και για την ευχή!!! είχε καμία πονοκεφάλους και τελικά ήταν εγκυούλα κορίτσια?
  14. Καλημέρα κοριτσάκια καλή εβδομάδα! όσο καλή μπορεί να είναι με τόσο άγχος που θα τραβήξουμε! Όλες περιμένουμε μαζί... Εγώ ακόμα εξακολουθώ και έχω πονοκεφάλους και πονάκια κάτω χαμηλά. Πότε να κάνω τεστ?????? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ μέχρι το τέλος τησ εβδομάδας!
  15. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έγινα μέλος αυτής της όμορφης παρέας απο προχτές και ομολογώ ότι είμαι πολύ χαρούμενη! Θα με βάλετε και μένα στην λίστα? (ΔΕΝ) περιμένω στις 13/09. Και μακάρι να έγινε αυτό τό μήνα το θαύμα!Είμαι πολύ αισιόδοξη γιατί ποτέ στην ζωή μου δεν έχω πονοκεφάλους και από την 5η μέρα μετά την ωορρηξία μέχρι και σήμερα έχω πολλούς και έντονους!!! Επίσης από την 15η μέρα του κύκλου (28-29 μέρες) έχω φαγούρα - το οποίο μου συμβαίνει μόνο όταν έρχεται η βλαμ....νη - και νομίζω ότι μου φεύγουν κάθε μέρα τσ...κια! :blush: Τέλος, εννοείτε πως από την ωορρηξία μου μέχρι και σήμερα έχω πονάκια σαν να θέλω να πάω τουαλέτα!:silly: (πρωί πρωί τι λέω...) Λέτε να τα καταφέραμε κορίτσια??? υ.γ.Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας!!
  16. Και εγώ!!!!!!!!!!!!!!! και εγώ τα ίδια με την happy! Καταρχην να συστηθώ...με λένε Μαρία και είμαι 29 ετών! Μόλις βρήκα το φορουμ και έχω ενθουσιαστεί! Είστε καταπληκτικοί! Εγώ λοιπόν με κύκλο 27-28 ημερών και ωορρηξία 30-31 Αυγούστου, από την Τετάρτη έχω φαγούρα από κάτω και συνέχεια νιώθω να μου φεύγουν σταγονίτσες απο τσ...άκια. Αυτό όμως που με απασχολεί είναι ότι ενώ ποτέ δεν έχω πονοκεφάλους γενικά στην ζωή μου, σήμερα το μεσημέρι με έπιασε ένας δυνατός πονοκέφαλος που τρελάθηκα! Περιμένω και εγω στις 13-14/09.Λέτε να τα καταφέραμε κορίτσια? υ.γ. Τα γνωστά πονάκια χαμηλά είναι εμφανή απο την στιγμή της ωορρηξίας μέχρι και σήμερα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με δέχεστε στην παρέα σας!Θα τα λέμε συχνά!
×
×
  • Προσθήκη...